• 0

    posted a message on VanasKoS
    Quote from Lombra
    I've thought of something else. You could store the GUID for each unit in the warn frame, and then use that to set a proper unit tooltip (using tooltip:SetHyperlink("unit:GUID")) on mouseover. This tooltip can also be used to extract the level of the unit, fwiw. I realise there already is a tooltip, but yeah.. just a suggestion.

    Edit: Oh, and would an option to align the text in the warning frame be possible? (left/right)


    Done. and Done.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    Haha, oops. Well at least it will be asy to fix.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    I changed it to use GetCurrentAreaID and SetMapByID didn't see any problems with it.

    The latest alpha also has some experimental list sharing options.
    Probably needs some more work, but it's been on the TODO list for something like two years.
    It will be very annoying if it's enabled on non-english clients until localization is in place for "no player named '%s' is currently playing.

    Basically it asks each player in your "Sharing" list to send you their lists. The request is accepted or rejected depending on the other player's sharing policy. I've defaulted it to accept all requets except those on the share blacklist.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    Ahh good catch! I saw the same thing, but didn't associate it with vanaskos. Thanks for finding it. I'll try to get a fix in later today when i have time.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    The way it's supposed to store data in the case you mentioned would be only to store player data relevant to those on your kos list. I'll try to find some time to check it, and the warning frame position loading.

    Edit:
    Looks like the warning frame position is stored and used correctly to me. Check the SetProperties function in the warnframe.lua module
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    All three issues should be addressed in 462. I'll have to go to a 7-11 to buy more time for my account before I can test in the taiwan client, so let me know if you have any other problems.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    Ok shame on me. I've been living in Taiwan for over 6 months and I've had a taiwan world of warcraft account even longer. I should have noticed earlier. Sorry about that.

    I'll look into it as soon a I can. I'll have my fiancee verify it's right, as she is Taiwanese. My chinese is still pretty poor though (otherwise all the zh_TW localization would be done). Maybe someday I'll have her help me with that too.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    @Lombra: The dragon around the portait was just commented out. Thanks for the tip on the new texture name. Sorry I didn't update it sooner, been busy moving overseas. :P

    r434 alpha has the new texture name
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Strange problems after tagging
    Worked fine now that it's nearly an hour later. I don't know wth happened at 1:00 CDT
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Strange problems after tagging
    I just tried tagging VanasKoS at 1AM central.

    The command was taking much longer than when I usually create a tag, and then I started getting emails for every single tag I ever made. The packager created a new file for all the previous versions. Has anybody else ever seen that? Curse went down for a couple of minutes, so maybe it had something to do with it.
    Did I just catch the server at the wrong moment?

    command line:
    svn cp svn+ssh://svn@svn.wowace.com/wow/vanas-ko-s/mainline/trunk svn+ssh://svn@svn.wowace.com/wow/vanas-ko-s/mainline/tags/v4.01a-beta

    svn version:
    svn, version 1.5.5 (r34862) in gentoo linux
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    I wasn't checking the drop down menu level. So everytime a (sub)menu was created I added new buttons. Fixed in alpha v351
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    Oh really? I saw it before too. But I thought it was only happening because I was enabling/disabling the option, which I fixed. I'll look into it again.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    There is a problem with player data getting passed into the target change function in Notifier.lua
    I put a workaround to get the player's name and guild again, so the elite player frame should work again with SVN revision 326.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.