• 0

    posted a message on Localization namespaces not being added

    My localization file contains the following:

    --@localization(locale="enUS", format="lua_additive_table", same-key-is-true=true, handle-subnamespaces="concat")@

    However once the packager runs only the Base namespace entries are in the file all the other entries are missing.

    Posted in: WoW Sites Feedback
  • 0

    posted a message on Curse building issue (Grid)
    Ya, something is definitely cached. You could try pushing a blank repo or setting the repo back to SVN then back to GIT in a effort to wipe what ever is sitting on wowace. I would then try a test push that would generate a lone alpha build before re-pushing the real repo with cleaned tags.


    Also there looks to be some log differences based on curseforge or wowace project (I know in the backend they are said to be the same) but looking at packager status there is alot more information given on Curseforge, SUI GRID on curseforge i can see what repo is getting pulled into "media/cf-repositories/packager/zip/wow/<zip name>" and i can also see Tags that are to be handled. I dont think this will find the issue since it only affects nolib builds but hopefully someone at curse might get an idea based on the finding.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Curse building issue (Grid)
    Sorry for double post but. I was able to run the tests after cleaning the repo of all old tags new tags are working:

    So to test i added a empty text file and did a commit, i got an alpha zip
    -Commit A - <Date>.zip
    -Commit A - Tag Added - <Tag>.zip
    -Commit B - <Commit A Tag>-1-<Commit ID>.zip
    -Commit C - <Commit A Tag>-2-<Commit ID>.zip
    http://imgur.com/eSeaGfo.png

    The Commit that is tagged 4.1.1-Release never had a zip made until AFTER the following commit occurred due to packager being a bit overloaded yesterday, i think we can count that one as a rare occurrence.

    I then added a tag to that test comit and a new zip was generated.
    -Commit C - Tag Added - <Tag>.zip
    http://i.imgur.com/nXE2ShR.png

    I am not seeing duplicates anymore for my Repo after deleting of all old tags, if someone on the GRID team has a backup of their repo pre-tag deletion i would love to see if they have the "dead-end branches"
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Curse building issue (Grid)
    I had this same issue with SpartanUI I ended up finding a issue with the conversion process. So far i have only made 1 tag since cleaning up i will do a few tests and see what i can find out since i know someone else is having the same headaches as me.


    TLDR: I had to delete all my tags. And you need to ensure Curse tags get deleted not just your local ones.

    Info for other people who find this:
    If you open your Git Repo with SourceTree Do your tags appear as dead-end branches?

    Below is a screenshot of my oUF repo, all the lines on the left are all the branches, click on Branches to get this view.
    http://i.imgur.com/EEaIORy.png


    Now it sounds and looks wierd, they are not branches since they are not labeled as a branch, sourcetree will show you only have 1 branch. Even git command lines will return that there is only 1 branch. Something in SourceTree is able to see them as a "partial" branch and I think the Curse Packager is seeing it as well. If you delete the tag the commit will no longer appear as a branch and will then fall in line with the rest of the main repo's branch. Once all tags are deleted new tags will function as intended.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Packager spam
    normally yes there is no reason to delete, however it is making duplicates of zips months even years old. causing them to be shown to users as new builds.

    When i push a new commit it generates about 40 nolib zips.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Packager spam
    I converted SpartanUI from SVN over to GIT the other day and since the conversion each push i do causes new -nolib zips to be made for every tag. This means i then spend the next 20 minutes deleting files.

    Has anyone seen this happen before any ideas what is causing this? It does not create regular zips only nolib ones.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Packager issues
    FYI, if others encounter this. I just manually tagged my repo and it not only generated my tag as a beta but also generated the last commit as a alpha.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Packager issues
    As of last night the packager is no longer making Alpha builds for my addon. I have the repo set to make alpha builds and it was working until last night. On the packager status page it does not even show that the packager even tried to do anything for subversion commit 89 & 90.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Multiple Database's
    Ok, well i figured out a way to do this (figures soon as i make a forum post) so for others who may come along and find this here is my final code:

    addon.db = LibStub("AceDB-3.0"):New("SpartanUIDB", DBdefaults);
    addon.db.profile.playerName = UnitName("player")
    DBGlobal = addon.db.global -- Global Settings! will transfer between characters
    DB = addon.db.profile --Player Profile (attach your profiles system to this)


    Had a feeling I was trying to do it the hard way :)
    Posted in: Ace3
  • 0

    posted a message on Multiple Database's
    Hi I am trying to use 2 Databases one is a per character profile system the other just to store some global variables and settings. I have both of them working in the code no errors however my global DB is not saving variables between sessions. Any ideas?

    Code to initiate both:

    addon.DBGlobal = LibStub("AceDB-3.0"):New("SpartanUIDB", DBGlobals, "SpartanUIGlobals");
    addon.db = LibStub("AceDB-3.0"):New("SpartanUIDB", DBdefaults);


    I also tried using diffrent SavedVariables like so:

    addon.DBGlobal = LibStub("AceDB-3.0"):New("SpartanUIGlobals", DBGlobals, "SpartanUIGlobals");
    addon.db = LibStub("AceDB-3.0"):New("SpartanUIDB", DBdefaults);

    and using true at the end:

    addon.DBGlobal = LibStub("AceDB-3.0"):New("SpartanUIDB", DBGlobals, true);
    addon.db = LibStub("AceDB-3.0"):New("SpartanUIDB", DBdefaults);
    Posted in: Ace3
  • To post a comment, please or register a new account.