• 0

    posted a message on PitBull Health Text
    Quote from zabuu
    I've been using PitBull for a while but about a week ago all the health texts disappeared. If i set the text to Percentage only then that works fine, but nothing with exact numbers (however I use TipTac and that shows health fine).

    I always keep up to date with the curse updater and my friend suggested I use WoW-Matrix as well but neither have helped. I think I read somewhere that it was a DogTag problem and was going to be fixed in an update, however I just updated and I'm still having the problem...

    Any ideas? :confused:


    I picked up this in another thread somewhere. Make sure you don't have LibMobHealth and LibDogTag in any other folders than \pitbull\libs as the interface will load the first DogTag* it can find.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Update: I seem to have fixed it. This was what I did:

    * Delete any PitbullX-folder from \interface\addons
    * Manually download the newest from curse
    * Manually install it
    * Delete \CurseProfiler and \CGProfiler fom the \interface-folder
    I did the latter cause... well, they never worked, and they also contained embedded libs used by pitbull, which I believe caused the havoc to begin with.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on The New Curse Client
    Quote from Cerastes
    Ok I now have a problem :)
    As mentioned before I chose to delete all add-ons and manually install each one from CC.
    So far so good the few that needed updates where fine... untill now.

    Pitbull needed an update today so I did, but now instead of the single 'Pitbull' folder I have over 20 'PitbullXXX' folders and you guesed it Pitbull does not now work.

    I have a back of my Interface folder so copied it back from a 2 days old version (The one folder Pitbull) and it is fine works ok now.

    CC however thinks it is the latest version and not the one from a few days ago.

    What and how do i fix Pibull so it is the latest working single folder version please?


    Had the same problem as you. I fixed it by doing the following:
    * Delete any PitbullX-folder
    * Manually download the newest from curse
    * Manually install it
    * Delete \CurseProfiler and \CGProfiler fom the \interface-folder
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Shrake
    Did you update through the curse updater as well?


    I did. According to a post I found in the Updater-thread, the new pitbull seems to be a one-folder, while the updater still puts them in separate ones. After looking through my interface-folder I can confirmed that it's clogged with pitbull-folders allover. No clue how to resolve it other than wipe it completely.

    (though I am abit reluctant to do that, since it's gonna take me hours to set it up again :-( )
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Shrake
    I updated all my addons with the Curse updater today and I found myself having a load of errors with Pitbull.

    When I switched back to an older version, it gave me thousands of errors on LibDogTag 3.0 so I assume the true problem is in either one of those.

    Wondering now if anyone else had problems or that it's just the Curse Updater messing up since I already have my serious doubt about this program.


    Having a bunchload of errors myself. Health % and amount stopped working amongst others. Been trying to troubleshoot, adjusting back and forth without any luck. Any advice is greatly appreciated.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.