• 0

    posted a message on IceHUD
    My target cast bar *label* seems to have disappeared in the last revision or few (about the same time LSM3 was added in). Tried deleting my wtf file and still not there. There some change somewhere I missed that affected that?

    *****

    Edit - Mirror bar text seems to be AWOL too (no "X seconds" for breath bar underwater).
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on SpecialEvents-Loot-1.0 error patch 2.4.2
    Temporary fix (?) until someone pokes the actual SVN/files.wowace code...

    Open up SpecialEvents-Loot-1.0.lua (in folder of same name minus the .lua part), scroll down to line 81 (if you don't have line numbers, look for "-- Parse coin strings (Really?)"). Replace the next three lines with:

    local cg = '(%d+) '..GOLD_AMOUNT
    local cs = '(%d+) '..SILVER_AMOUNT
    local cc = '(%d+) '..COPPER_AMOUNT


    I haven't actually tested looting anything (homework, doncha' know), but this quiets the error and matches what I've seen mentioned in a few places as the new constant names for WoW.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Buffalo
    Quote from Sorata »

    Update LibAbacus-3.0, I think that will probably fix it
    In case others have this issue, yes updating does seem to fix the problem as Sorata suggested. :-)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    Don't know if this is a problem with SCT/D, a dependency, or even a side effect of something and intentional but...


    SCT/D throw no errors on logging in, but the fonts associated with them (Adventure, Diablo, Emblem, Enigma, TwCenMT) are no longer visible to other add-ons (SML). I use Emblem in several places of my UI so needless to say while nothing's *broken* because of the "shy" SCT fonts things do look a bit odd to me. :-)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Buffalo
    Don't know how "live" this thread/mod is but...

    2.4.2 funtimes? Complains when I log in with buffs (not sure about without) and when I buff.

    Error: attempt to call method 'FormatDurationCondensed' (a nil value)
    File: Interface\AddOns\Buffalo\Buffalo.lua
    Line: 897
    Count: 2

    *****

    Edit - Also when a buff runs out or is canceled.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Spammenot errors patch 2.4.2
    Error: Deformat-2.0: Bad argument #3 to `Deformat' (string expected, got nil)
    AddOn: WhoLib
    File: WhoLib-1.0.lua
    Line: 501
    Count: 9


    Not sure which add-on I've got that's using WhoLib, I had a file somewhere that I tracked which mods used which libraries but it got neglected when I started this quarter in college. I do not, however, use SpamMeNot so maybe the title's better if it refers to WhoLib?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Quote from Nevyr28 »

    Getting this Error at Login:

    [2008/05/13 12:31:14-1330-x1]: Prat-Prat 2.0 (71730)\Prat_Modules\modules\Substitutions.lua:848: attempt to index global 'ICON_TAG_RAID_TARGET_STAR' (a nil value)

    ---
    Same error here, only mine's followed by a second.


    Error: attempt to index global 'ICON_TAG_RAID_TARGET_STAR' (a nil value)
    AddOn: Prat_Modules
    File: Substitutions.lua
    Line: 848
    Count: 1
    --------------------------------------------------
    Error: attempt to call method 'getInitialModulePatterns' (a nil value)
    AddOn: Prat_Modules
    File: Substitutions.lua
    Line: 468
    Count: 1
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Buffalo
    *blink* Well that looks different. Vaguely annoying to have to install another add-on to maintain functionality, but it's not that big of one so I guess it's not that horrid.

    Is there a facade out there with more or less the same appearance as Buffalo pre-ButtonFacade force integration? I liked that look. A lot. (Or even an option to revert back to the original look instead if you don't want to skin buttons...?)

    :-)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IHML - I Have Macro Lol! - Official thread
    Random little macro I stuck into my copy of IHML... It's for the "Soup for the Soul" daily cooking quest over in Nagrand.

    Name: Ancestral Grounds
    Icon: 1
    Macro: #showtooltip item:33851
    /use Cooking Pot

    *shrug* Relatively minor, had it in there for several days now without deciding to post it here, but finally decided whythehecknot. It's small and fits the add-on's purpose. :-)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Ackis Recipe List
    Quote from Fjorod »

    Ok, I found the problem why I couldn't click the button, it was Mobile Frame addon that was causeing the problem, had to disable being able to move the frames for my tradeskill frames and it works :)

    Similar problem here. I use DragQueen so I can reposition windows (say, tradeskill window while at the bank) without worrying about un-repositioning them. Can't speak for other mods, but DragQueen more or less takes over the title bar of the window (it even has an option to show drag-bars and said bars are grey strips across the top of the window). This obviously can cause issues - Postal has some drop-down menu or another there but once I configured it on an alt with DragQueen disabled I could re-enable DQ and run just fine afterwards. The button below the frame worked fine, though it was partially hidden by CGCrafty. The "ARL" button whatever revision I had before today's update had was mostly covered by DQ's "handle" but I could still click on it with a bit of effort - vaguely annoying but still fine. Today's "Scan Skills" button is being odd...

    * I open a trade window and I can't click on it.
    * I cause a window to be opened to the left of the trade window (character screen's a good example), I still can't click on it.
    * I cause a window to open to the left of the trade window (social, for example, or the mailbox), and now I can click on the button.

    I don't know what it is about opening a window to the left, but once I do that I can click on the button until I close and re-open the window. If the button can be convinced to stay on top, super. If a secondary location not on the bar can be made an option, also super. And worse case if I have to fiddle a window open and shut (now that I know that that works), that's a small enough issue for me to be willing to live with it. Nifty enough add-on to be worth a bit of fuss. :-)

    (ARL r71911 via WAU, DragQueen 20400.00 off of Curse's website)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Chatter- Ace3 chat mod (was Chatterbox)
    Issue - If you have two chat windows on top of each other (vertically, edges touching) the upper window gets in the way of trying to click on the tabs for the lower window. With Prat (and IIRC default Blizz frames) this is not an issue.

    Issue/Request - I don't seem to have a set main text blurb in my right-click menu, probably because I have PlayerMenu installed. I'm too used to typing in "/alt link <alt> <main>" from Prat though, so if a text command could be added (as well? in addition to?) that would rock (I type fast, efficient slash commands are my friends).

    Request - Formatting control for alt names. I see "[Main][Alt]" and I have to remember which one's which (there're quite a few alt-o-holics in my guild, this takes time... lol).

    Also, umpteenth ++ for non-class colored names to get their colors from chat channels. :-)


    (Hopefully I didn't unintentionally repeat something, read through the whole thread before installing and testing, but only skimmed last few pages to check for duplicates.)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IHML - I Have Macro Lol! - Official thread
    Noticed a similar "sticky icon" problem myself yesterday when I installed IHML to try out after I set an icon for my "default" macro (spam TS info). Set that macro's icon, all other IHML macros kept that one when I swapped to them. Ended up telling each macro "Use icon X" and that if not fixed the problem as least painted over its symptoms (and let me get nice icons for the handful of "/target X" style macros). Also use DrDamage, though I told it to not display anything on my Bongos bars because my buttons are small enough it got too cluttered.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Postal (was GMail2): Updated
    Quote from Xinhuan »

    Veyska, fixed the issue you have described in r61025.

    Hopefully!

    Does seem to be fixed (would have posted earlier, but local cable company's net was mucked up most of last night and I was fighting lag issues with opening mail), thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Strange, I know I tried that setting before, I was fiddling with everything related to icons I could. Fixed now in any case. *wanders off to rant at her internet latency*
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Quote from Parnic »

    It sounds like it's working like it should. There's a checkbox to turn it off in the TargetHealth module. If that's not working, I can fix it, but if it's updating with targets, then that's correct :).

    Nonono... I was saying the orphan icon floating off away from the HUD updates. The one that's where it's supposed to be (near the name) also updates. I was replying to your questions about it possibly being related to target/icon or lack thereof of one or both... There is an orphan icon floating off away from the frame. It properly updates to reflect the current target just like the one in the right spot should be.
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.