CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on Addon fix/help "Mounted"
    Apologies, just wanted to try a few places for assistance
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Addon fix/help "Mounted"
    Hey all,

    I'm trying to look for a fix for one of my favourite addons Mounted

    The 2 errors I'm getting are;

    70x Mounted\Libs\LibMounts-1.0\LibMounts-1.0-20121017183220.lua:25: table index is nil
    Mounted\Libs\LibMounts-1.0\LibMounts-1.0-20121017183220.lua:25: in function <Mounted\Libs\LibMounts-1.0\LibMounts-1.0.lua:21>
    (tail call): ?
    
    Locals:
    (*temporary) = "COMPANION_LEARNED"
    (*temporary) = "COMPANION_LEARNED"
    (*temporary) = <function> defined =[C]:-1
    


    and

    70x Mounted\Core.lua:239: attempt to index local 'mntName' (a nil value)
    Mounted\Core.lua:239: in function <Mounted\Core.lua:230>
    (tail call): ?
    
    Locals:
    (*temporary) = "COMPANION_LEARNED"
    (*temporary) = "COMPANION_LEARNED"
    (*temporary) = <function> defined =[C]:-1
    


    I have no idea what's up with it specially, it might be the Lib-Mount that's causing the errors, I do miss the addon though as it always showed the icon for the mount and also the icon for the in combat and unavailable parts to so I knew what was about to happen, instead of the addons that just show a random icon.

    Any help to get it working would be appreciated
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Skinner
    I'm having a similar issue.

    I use sexy map with the clock being displayed permenantly. If I mouse over it to use the time manager etc it turns white.



    The sexymap guy says all sexymap does it handle opacity of items and I have the clock shown all the time it's probably skinner.

    Although in skinners defence, this has only happened since sexymap updated recently
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    thanks Nev, Fixed the Skin issues i had perfectly :)

    Keep up the good work
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Hiya, I'm having a bit of a problem with BT4 not saving the skin settings that i select with Buttonfacade properly.

    It saves the skins for each individual bar as you can see in the picture with myself using Serenity.

    But the main option resets itself back to blizzard, so on mouse over and click as you can see with the 2 abilities i highlighted (black and blue boxes) it uses the blizzard one.



    The Saved Variable file for BT4 recorded that I was using the Serenity Skin and I can't see a mention of blizzard or default within the saved variable file.

    If i log in and change the option that i've shown in the menu there the buttons display perfectly. So I guess there's a issue with saving the setting i'm using.

    Apologies of the bad quality pic and sorry if this has been brought up before.
    Thanks for any help
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.