• 0

    posted a message on Fortress (unofficial thread)
    Enabling, Disabling and Locking the bars seems to behave strangely. If I lock the bar, all the disabled broker addons appear ... though they are still marked as disabled.
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Quote from Parnic
    Yes.

    Thanks :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Silly question that's probably already been covered, but too many pages to read through (tm):

    Does Icehud handle the DK's Runes?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on White Chat Frame
    Hmmm ... I don't have one.

    I did some extra searching and found that some people have solved the issue, but by removing different addons. Is it possible it's a library that's used by multiple addons that could be causing the problem?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Macro command to open Achievements and Calendar
    ROFL. Thanks guys.

    I've been spending so much time trying to get my UI back to a working state, the bleeding-obvious came up and bit me on the behind. :rolleyes:
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on White Chat Frame
    I'm trying to track down an addon that's causing my chat frame to go completely white AND seems to filter out all chat messages. If I turn off out of date addons the chat works fine, but I loose all my ACE addons ... even the ones like Pitbull that have been updated.

    Has someone come across this and if so have you solved it.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Macro command to open Achievements and Calendar
    Noob question ....

    Is it possible to open the Achievements and Calender windows from a macro button? is there a "/" or "/script" command to do that?
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on The New Curse Client
    Apologies if this has already asked, but I'm not keen to flip through 81 pages.

    Simple question: Does the CurseClient automatically download the latest (beta) versions of wowace addons, or do I need to set an option to do that?
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    I've only just noticed that my own raid unit frame is not appearing. Is this change intentional or is it a bug? Or is there an option to turn it on and off that I don't know about?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on WAR
    Quote from KnThrak »

    So how does the PvP work now that taking over entire lands of the enemy is out of the picture with the removal of the capital cities? :S

    I think there is a bit of a misconception about the changes that were made regarding capital cities. WAR is not like WoW or EQ2. Taking over capital cities is end-game stuff. It has no effect on lower level game.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on WAR
    So far so good. For something that's still in closed Beta (but without an NDA (*phew*)) I have to say it is amazingly stable and a damn good product. I'm keen to see it with some of the wizz-bang graphics options turned on, but I imagine that the client would have been HUGE with higher rez textures.

    There are add-ons already hitting the interwebz on Curse. It would be good if the WoWAce community jumped on the band wagon and started putting up a development framework "to rule them all".
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    I've been looking for a replacement for Trinity that doesn't seem to be supported anymore. Does Bartender4 have the same level of functionality as Trinity?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater 1.9.44+ Official Thread
    Quote from Kalivan »

    Today my WAU auto-updated to version 1.9.46.747 and does not crash with a normal (un-edited) hosts file. It appears this problem has been solved.

    Ditto. Happy camper now. :)
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater 1.9.44+ Official Thread
    Quote from goom »

    I run WAU 1.9.46.746 and today I tried to use it and it has started to crash after ~10 secs of the window being open. I tried to uninstall then reinstall and it does the same thing. Can anyone help me?

    ditto
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on VisualThemes
    Love the idea. Doesn't play nice with SmartDebuff though ... which just sits there not accepting input.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.