• 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    Gathermate has been broken for me since the official release on Curse. I've reported this on that page, but haven't heard anything yet.

    As soon as the game loads, about 14 different errors come up. Also, no nodes are being shown on the map or the minimap. Mousing over a node in-game also produces an error.

    Could this be tied to the localization updates?

    Rolling back to r644 fixed the issues for me.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Win/OSX/Linux, supports multiple sites), 1.6 thread
    I don't seem to be able to run the latest build under Vista 32bit. I got the dialog offering the update and now when I try to run WUU, nothing happens. I don't even see a process in my task manager anymore.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    But that's just it.... it IS recognizing Cobalt Nodes... just not Rich Cobalt Nodes.

    So I assumed that some of the nodes were entered, but not all.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    I started seeing nodes saved today in Dragonblight. Yay!

    However, GatherMate doesn't seem to recognize Rich Cobalt Nodes.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    I've noticed that GatherMate is not tracking new mining nodes in WoTLK. I see some of the zone data is commented out in the LUA. Is there anything I can do to help with accurate zone dimensions to re-enable the gathering of new nodes yet?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    Worked like a charm. Thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    GatherMate errors out in WoTLK. It seems like Blizzard changed how auras are handled with 3.0 since Pitbull and SBF both have problems as well.

    [2008/07/26 22:15:31-102-x1]: GatherMate-1.0\Collector.lua:35: bad argument #1 to 'gsub' (string expected, got nil)
    GatherMate-1.0\Collector.lua:35: in main chunk

    I'd be more than happy to help debug in beta if needed.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Automaton
    Quote from Kyron »

    It's not, getting this now trying to repair at a normal npc

    [2008/03/05 08:45:24-6608-x3]: Automaton-1.3.0\modules\Repair.lua:97: Cannot access key "guild" in db table. You may want to use db.profile["guild"]

    ---


    I'm getting the same error. And yes, I'm in a guild.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    Quote from Nevcairiel »

    The bug you reported should be fixed now Torfi, thanks for the report and the time to help debug. :)


    Thanks a lot! Everything is working great now.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    Quote from Xinhuan »

    Hello Torfi, I would like you to type the following 3 commands exactly when the minimap circles get stuck (before you open/close the map to fix it), and report back the results.

    /dump GetPlayerMapPosition("player")
    /dump GetCurrentMapContinent()
    /dump GetCurrentMapZone()

    Also state which zone you are in when you do the above 3 commands, and whether you are using an English client. Also make sure you have the latest version of GatherMate and Mapster, so that we know that we are trying to find the cause of an existing bug rather than a squashed bug.



    I'm using GatherMate v60392 and Mapster v60282. I am on the US English client.

    Here's the output of those commands when I was in Terokkar Forest:

    0.45722445845604, 0.70149195194244
    3
    0

    This is happening in every zone for me. I can provide more data if you need it from other zones.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GatherMate: Offical Thread
    I've noticed a slight "quirk" with GatherMate and Mapster. Whenever I enter a new zone, the minimap circles move around and are not locked in the positions where they should be. Opening the zone map and closing it seems to set the minimap circles correctly.

    Not a huge deal, just an extra step that doesn't happen with Cartographer.

    EDIT: I am using the most recent build from files.wowace.com as of today.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    I am still encountering a problem with Pitbull since updating a few days ago when the DogTag changes were made. I have updated daily since then hoping for the problem to go away, but I am stuck using the Jan. 28 build.

    I do not get any errors, however my Pitbull frames are black and the Blizzard default frames are appearing in their default position.

    I've updated to the latest revision of Pitbull, DogTag and CowTip (they were all 3 updated at the same time) and still no luck.

    I've attached a screenshot below.

    EDIT: Nevermind....I'm dumb. So much for trusting ACP to enable all the portions of PitBull! I was loading the core module and not the additional components
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull error, need help
    I've updated to the latest versions of PitBull, DogTag and CowTip as of this morning...

    The errors are gone, but I'm still getting black boxes for my unit frames and the Blizzard default frames are showing up in the top left corner of the screen.

    Gonna roll back a few days and check back later.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Routes: Official Thread
    I think the problem is that the SVN checkout is putting all of the mod files into an Ace3 directory. Move all the files out of that directory into the "Routes" directory and it should work fine.

    The same issue was present for Mapster.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Historian
    I like the spell count data. Are you sure it's counting things like Arcane Missiles correctly?

    For my mage, more than half of my spell casts are counted as Arcane Missiles, and I know I don't use the spell that much. Is it possible that it is counting each "tick" of the damage as a spellcast?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.