• 0

    posted a message on Major lag when raiding in 3.0.2... without addons it's fine.
    I didn't activate anything for BigWigs.. still it's reporting to be using cpu.... suspect it being an underlying liberary...
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Major lag when raiding in 3.0.2... without addons it's fine.
    Have been running the RDX VFL profiler a bit during the last 17 hrs to test and see what is actually using CPU and this is what I've posted to the RDX team so far:

    Tried a quick run in WSG with it on and these are the numbers:

    LoadDebuffFromUnit - 4997
    LoadBuffFromUnit - 10360

    Others that have significant numbers are:

    Toggles - 754144
    RDX: Set API - 776808
    string.match - 1307372

    also Lua Core are showing significant numbers


    The addons found to be using more than 1ms CPU/frame is the following:
    RDX
    CowTip
    AutoBar
    Fubar_PerformanceFU
    Parrot
    Bartender4
    BigWigs


    (Worst I saw was 0.41s CPU/Frame)

    Can post all the SSs if ya wanna see


    From what I can see the biggest "cpu offenders" are CowTip and Autobar while doing WSG atleast... going to check again during the weekend. And will keep upgrading stuff as it comes up..
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Major lag when raiding in 3.0.2... without addons it's fine.
    We will try to re-enable one by one during weekend and see, but GMs claim it's server side.. :S who knows
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Major lag when raiding in 3.0.2... without addons it's fine.
    Well almost fine..

    In our guilds raidpack we have the following addons:

    Banzaialert - 3.0 beta2
    Bigwigs - r4770
    BigWigs_CommonAuras-3.0-beta2.txt
    BigWigs_KalecgosHealth-v1.42.
    BigWigs_RazuviousAssistant-3.0-beta2
    BigWigs_ZombieFood-3.0-beta2
    Changelog-Omen-wrath-RC1
    OOBE_AF_Grid2
    OOBE_DispelGrid_tools
    OOBE_TP_raid
    PallyPower
    RatingBuster
    RDX 7.0.0_02
    RDX6_RI
    RDX6_TLE

    During the fights w/ Kael'thas in TK we had 2-5 seconds lag on weaopons... sometimes even worse...

    One every advisor we had slight amount of lag, making the instance unplayable


    dropping ALL addons made us able to get virtually no lag at all
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on ClassLoot
    Sadly this addon seem to be discontinued still.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Does your import function support eePanels2 too?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on BigWigs
    BigWigs does no longer autostart on pull of Al'Ar..
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Just had 23 ppl's computers locking up on pulling the waves in Mount Hyjal after upgrading omen to version 67499.1 - Those without omen did not crash!!!
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    SpamMeNot seem to be giving PRAT a hard time. And causes issues atm.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on mHud - Official Thread
    Quote from zYx »

    Error: Cannot find a library instance of Threat-1.0.
    File: Interface\AddOns\mHud\mHud.lua
    Line: 4
    Count: 1

    Again the same error, but now it does not dissapear even if i reinstall mHud WITH externals. Happened after 2.4 patch of course.

    EDIT: Forgot to mention that if I copy from backup (before 2.4 by WAU update) it works fine.



    This just means that mHud has not been updated for 2.4. Threat-1.0 is the threat library used by Omen (and others) for pre-2.4 versions of WoW/TBC. The correct version would have been Threat-2.0.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Quote from Lightning »

    I just updated to 63303.
    After i logged into WoW, every name in the chatwindow appears grey.
    The known one also.
    Cant find a way to change that >.<


    if I remember correctly it no longer stores the information other than per session. I mean to have seen this enable able someplace in the config.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Sadly very very blank
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    And I keep getting

    Interface\FrameXML\ChatFrame.lua:2206: bad argument #1 to 'strsub' (string expected, got nil)

    Stack trace:
    -----------

    for some reason
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Have tried turning on and off the edit box,nothing changes :)

    Is there any work around to this.. a bit annoying when it happends on Zul'Jin ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    Another issue with PRAT lately is that it causes taint.

    DO NOT: hide your ui in combat... (ALT-Z), or you will not get it back before ooc!!


    3/19 23:06:47.369 Global variable INTERFACE_ACTION_BLOCKED_SHOWN tainted by Prat - Interface\FrameXML\UIParent.lua:600 UIParent_OnEvent()
    3/19 23:06:47.369 UIParent:UIParent:()
    3/19 23:06:47.369 <unnamed>:<unnamed>:()
    3/19 23:06:47.369 Interface\AddOns\RDX\Windows\Layout_Grid.lua:174
    3/19 23:06:47.369 pcall()
    3/19 23:06:47.369 Interface\AddOns\RDX\Windows\Layout_Grid.lua:228 func()
    3/19 23:06:47.369 Interface\AddOns\VFL\Time.lua:105
    3/19 23:06:47.369 Execution tainted by Prat while reading INTERFACE_ACTION_BLOCKED_SHOWN - Interface\FrameXML\UIParent.lua:597 UIParent_OnEvent()
    3/19 23:06:47.369 UIParent:OnEvent()
    3/19 23:06:47.369 Show()
    3/19 23:06:47.369 Interface\AddOns\Prat\Prat_Modules\modules\Editbox.lua:716
    3/19 23:06:47.369 TOGGLEUI:7
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.