• 0

    posted a message on Projects updated on curse.com but not registering on curse app

    I've also noticed that some addons won't show an update after clicking Refresh, but if I close the app and reopen it, updates will then show up.

    Posted in: WoW Sites Feedback
  • 0

    posted a message on Skinner

    I'm receiving two errors with b7.22908.2.

    Error #1:

    3x Skinner\UIFrames.lua:23: Usage: HookScript(object, method, [handler]): 'object' - nil or table expected got string
    Ace3\AceHook-3.0\AceHook-3.0-8.lua:130: in function <Ace3\AceHook-3.0\AceHook-3.0.lua:118>
    Ace3\AceHook-3.0\AceHook-3.0-8.lua:367: in function 'HookScript'
    Skinner\UIFrames.lua:23: in function <Skinner\UIFrames.lua:14>
    Skinner\UtilFuncs.lua:198: in function 'add2Table'
    Skinner\SkinMe\Wholly-060.lua:36: in function <Skinner\SkinMe\Wholly.lua:4>
    (tail call): ?
    [C]: in function 'xpcall'
    Skinner\UtilFuncs.lua:181: in function <Skinner\UtilFuncs.lua:175>
    (tail call): ?
    Skinner\AddonFrames.lua:294: in function '?'
    Ace3\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0-17.lua:53: in function <Ace3\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:48>
    
    Locals:
    nil

    Error #2:

    1x Skinner\Skinner-b7.22908.2.lua:1245: attempt to index local 'obj' (a nil value)
    Skinner\Skinner-b7.22908.2.lua:1245: in function 'removeRegions'
    Skinner\UIFrames.lua:141: in function <Skinner\UIFrames.lua:139>
    Skinner\UIFrames.lua:215: in function <Skinner\UIFrames.lua:213>
    (tail call): ?
    [C]: in function 'setUpFunction'
    FrameXML\AlertFrames.lua:131: in function 'ShowAlert'
    FrameXML\AlertFrames.lua:68: in function 'AddAlert'
    FrameXML\AlertFrames.lua:312: in function <FrameXML\AlertFrames.lua:276>
    
    Locals:
    
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner

    You're running b7.22566.1 which contains the aforementioned errors. b7.22566.2 hasn't been released as of yet.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner

    You forgot to push the tag to your repository.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner

     Unfortunately, I'm receiving three errors with b7.22566.1.

    Error #1

    1x Skinner\AddonFrames.lua:17: '}' expected (to close '{' at line 7) near '"ArenaUI"'
    
    
    Locals:
    

    Error #2

    1x Skinner\Options-Options.lua:1802: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
    Skinner\Options-Options.lua:1802: in function <Skinner\Options.lua:191>
    (tail call): ?
    [C]: in function `xpcall'
    Skinner\UtilFuncs.lua:180: in function <Skinner\UtilFuncs.lua:174>
    (tail call): ?
    Skinner\Skinner-b7.22566.1.lua:87: in function <Skinner\Skinner.lua:59>
    (tail call): ?
    [C]: ?
    [string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?
    Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:529: in function `InitializeAddon'
    Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:644: in function <Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
    
    Locals:
    nil

    Error #3

    1x Skinner\Skinner-b7.22566.1.lua:301: Usage: RegisterEvent("eventname", "methodname"): 'methodname' - method 'AUCTION_HOUSE_SHOW' not found on self.
    [C]: ?
    ...Ons\Ace3\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-6.lua:138: in function `RegisterEvent'
    Skinner\Skinner-b7.22566.1.lua:301: in function <Skinner\Skinner.lua:265>
    (tail call): ?
    [C]: ?
    [string "safecall Dispatcher[1]"]:9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?
    Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:558: in function `EnableAddon'
    Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0-12.lua:651: in function <Ace3\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:636>
    [C]: ?
    [C]: in function `LoadAddOn'
    FrameXML\UIParent.lua:391: in function `UIParentLoadAddOn'
    FrameXML\UIParent.lua:414: in function `CombatLog_LoadUI'
    FrameXML\UIParent.lua:995: in function <FrameXML\UIParent.lua:891>
    [C]: ?
    
    Locals:
    nil
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WYSIWYG editor is bad, bad, bad
    Quote from Seerah >>

    This is my first post on these new forums. The WYSIWYG editor seems to be functioning fine on Chrome.

     

    What I absolutely hate, however, is the blinding white.  I'm surprised Phanx did not mention this, too, as I think I remember this bothers her eyes as well.

    I'm not seeing a lot of the problems Phanx has commented on in Chrome either. Perhaps they haven't done as much testing with Firefox?
    I despise the white background as well, but I've modified the CSS with Stylish. However, more sane default options are coming, eventually:
    Quote from Kaelten >>

    I've spoken with the dev team, and we will have light and dark versions of the themes in the future. I'll speak to timelines once I know for sure. :)`````

    Posted in: WoW Sites Feedback
  • 0

    posted a message on Welcome to the Beta Sites

    How much longer are these sites going to stay in beta? Can we have a status update?

    Posted in: WoW Sites Feedback
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Brudarek
    Is this ever going to be fix? Been a game breaking issue for years now with recount completely freezing up the client on big pulls.

    Just did a garrison boss with ~35 people and froze up for over a minute.


    Upgrade your computer. Recount is processing intensive.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FriendGroups
    Are you receiving any errors?

    Interface Options > Game tab (at the top of the left column) > Help > Display Lua Errors
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Error with Bartender
    For future reference, using the keyboard shortcut Ctrl+A or Cmd+A (Mac) will allow you to select all of the text which you can then copy (Ctrl+C) and paste (Ctrl+V) here¬ópreferably within a quote tag for easier readability.
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Site Requests Keep Timing out
    For the past couple of weeks, I've seen an unreasonable amount of what I presume are CloudFlare error pages while attempting to view various Curse websites. Are those who are in a position to do something about this aware of the problem?

    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Bug with "Call to Arms"/"Garisson ability" ?
    No, that's the correct spell ID to use for all Garrison abilities.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on Covered Screen...HELP
    Quote from brooklynboy
    :confused:''Newbie since 2008''

    It's based on post count, not account creation date.
    Quote from brooklynboy
    I tried to move the bars with no luck

    What exactly did you try?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on What I've Noticed
    Here are the things I've noticed:
    • Projects that are marked as abandoned are completely broken. [Live vs. Beta]
    • It should be made more clear what someone's role is on the project page comments and issue threads. A different colored background on comments, as seen at WoWInterface, would be helpful as well.
    • Custom Licenses can no longer be given a name. Is this an intentional change?
      BTW, will we now be able to import licences from our repositories with the .docmeta file as can already be done with all other documentation?
    • It doesn't appear possible to give or receive Reputation and it doesn't seem likely that it'll be implemented (to what end?), so why show it at all?
    • Thread names containing punctuation marks are incorrectly being encoded within the page's HTML <title> tags. [I've becomes I&amp;#x27;ve]
    • When hovering over the Show Smilies option under Account Preferences, it says it's for showing content which has been flagged as spam. [Screenshot]
    • There are currently no Smilies to choose from in the post editor!
    • The post editor needs a proper tool to be implemented for inserting code. It should be presented within a block that is visually distinct from quotes and formatted with a monospaced font—preferably with syntax highlighting. Using CSS here would be ideal as it'd allow for additional customization. It'd also be nice if legacy posts containing code blocks were converted to this new formatting at the time of the final data import.
    • Links using the New window option as a target are currently being ignored. If it's not going to be used, remove the option; leaving it will cause confusion.
    • An option to disable the Link Warning that's presented each time you click a link from outside of the site would be much appreciated. The default behavior is sure to be reviled by those who typically frequent this site. As is, it even treats WowAce as a third-party site! Oops.
    • Addon authors should receive a separate forum title to help distinguish them from normal Curse Premium users—perhaps a link to their projects page as well (in the dropdown).
    • The forum avatars are fairly small (64px). It'd be nice if they were returned to the size used at present (110px). [Comparison Screenshot]
    • The Thanks functionality for posts doesn't appear to be enabled, yet they're still being enumerated on the User Profile pages. [Screenshot]
    • The posts displayed on the User Profile pages (among others) make use of quotes that don't end. [Screenshot]
      More importantly, however, these should be brief post previews which end with ellipses, not a wall of text you have to endlessly scroll through.
    Posted in: WoW Sites Feedback
  • 0

    posted a message on Suggestion: Theme selection with a light and dark themes,

    I'd also prefer to use a darker theme.

    Posted in: WoW Sites Feedback
  • To post a comment, please or register a new account.