• 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    so just to confirm.

    libHealComm will enforce comms on the user regardless of the user?
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    Some users do not want any comms period. That means no passing messages to other users.

    It is not for us to dictate and enforce our will on the users game, give the users the option.

    Not seeing any api changes in the docs so I assume with this latest library you are dictating to the users and not allowing them the choice?
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    Here is an update from another user regarding my above post.

    The problem with LibHealComm 4.0 throwing an error seems to be caused by Visual Heal versions 10.2 and 10.3.

    Those of you having a problem caused by the LibHealComm 4.0 error, check your version of Visual Heal. You may nootice that not only are you getting the error, but if you are using Visual Heal v10.3, the Visual Heal main bar will not show (the error occurs during loading). With Visual Heal v10.2, the error occurs whenever you cast a heal using Healbot. I never tried casting a heal without Healbot.


    Thanks.
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    Have this reported using release 1.5.2

    Date: 2009-10-26 23:59:48
    ID: 1
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua line 199:
    attempt to compare nil with number
    Debug:
    [C]: ?
    ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:199:
    ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:193
    ...\VisualHeal\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:2246: ?()
    ...\VisualHeal\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:2698:
    ...\VisualHeal\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:2697
    [C]: ?
    [C]: UseAction()
    ..\FrameXML\SecureTemplates.lua:310: handler()
    ..\FrameXML\SecureTemplates.lua:529: SecureActionButton_OnClick()
    ..\FrameXML\ActionButton.lua:40: ActionButtonUp()
    [string "ACTIONBUTTON8"]:4:
    [string "ACTIONBUTTON8"]:1
    AddOns:
    Swatter, v3.1.14 (<%codename%>)
    DBMCore, v
    epgp, v5.5.7
    epgplootmaster, v0.4.4
    epgplootmasterml, v0.4.4
    HealBot, v3.2.2.5
    POC, v
    Recount, v
    RecountGuessedAbsorbs, v
    SharedMedia, v3.0.1-177
    SharedMediaAdditionalFonts, v1.0
    VisualHeal, v
    BlizRuntimeLib_enUS v3.2.2.30200 <us>
    (ck=12c) 
    


    The user states "I keep getting this error and it doesn't show incoming heals of casted spells after it, just hots and channeled."
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    ok thanks.
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    My mistake for not parsing a public api correctly (returns different results), has been mentioned in a ticket that nobody can see..

    ok

    Well that would apply to 1 in the 3 comments posted, the other 2 are all LHC40
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    3x report on the nil on line 85 r1.4
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    Have another one reported with r1.4

    I would like to say: Great Addon! However, there seems to be a bug with either Healbot 3.2.2.0 or the new LHC4. It happened when we were in ulduar 25 on Yogg.

    LibHealComm-4.0-37 (HealBot):1050: attempt to perform arithmetic on upvalue 'activeGraceModifier' (a nil value)
    LibHealComm-4.0-37 (HealBot):2089: in function `?'
    LibHealComm-4.0-37 (HealBot):2509: in function <...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:2508>


    As a suggestion.. in r1.4, change line 984
    activeGraceGUID = 0
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on LibHealComm-4.0
    I see your looking at HoTs and a fix for missing GUID's, so maybe this is already fixed.
    It was posted as a comment by a healbot user on the Cursed forum.

    I am assuming he is using r1.4 of LHC40, I asked him to confirm the version.


    Message: ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:85: bad argument #9 to 'format' (number expected, got no value)
    Time: 10/15/09 16:45:32
    Count: 5
    Stack: [string "Interface\FrameXML\BasicControls.xml:<Scrip..."]:18: in function <[string "Interface\FrameXML\BasicControls.xml:<Scrip..."]:4>
    (tail call): ?
    [C]: ?
    [C]: in function `format'
    ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:85: in function <...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:82>
    ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:1645: in function <...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:1643>
    ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:1669: in function <...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:1663>
    ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:1976: in function `?'
    ...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:2509: in function <...Ons\HealBot\Libs\LibHealComm-4.0\LibHealComm-4.0.lua:2508>

    Locals:


    I get this error when I heal someone in my group (I was healing a NE Druid lvl 19)


    enjoy! :)
    Posted in: Libraries
  • To post a comment, please or register a new account.