• 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from d32mjackazz
    Dont know yet as I dont need em yet. Probably under my focus (bit below party).

    Yours looks nicer now I think, tho I would place the 4 actionbuttons below just a bit higher, aligned with your chat perhaps. And the spacing between em could be smaller. Or is that for something special?



    Ok I want your unitframes badly!!
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Hey Neal, what Rune addon are you using or is it a custom one ?


    *Edit* Found it over on WowI
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Yay, It works!!
    Wtb Avatar though..

    Anyone else around, Im bored at work without my Post you UI thread to keep me busy :(
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Random Error Message
    Having a little trouble pinpointing where this is coming from, Anyone have any ideas ?

    [2008/08/09 18:25:39-1066-x1]: <string>:"*:OnEvent":2: bad argument #1 to 'pairs' (table expected, got nil)
    <string>:"*:OnEvent":2: in function <[string "*:OnEvent"]:1>

    ---
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Lich King Beta: Author Key Giveaway! on the Curse Network
    You can always give me your extra key so I can play hehe :)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Yup same error message on my warrior as well

    [2008/07/16 15:52:12-1054-x1]: PitBull_Aura-2.0\Filter.lua:637: Unknown spell ID: 12331
    PitBull_Aura-2.0\Filter.lua:637: in function `turn'
    PitBull_Aura-2.0\Filter.lua:650: in main chunk
    <in C code>: ?
    PitBull-3.0r78522\PitBull.lua:3154: in function <Interface\AddOns\PitBull\PitBull.lua:3130>
    PitBull-3.0r78522\PitBull.lua:3239: in function <Interface\AddOns\PitBull\PitBull.lua:3165>
    <in C code>: ?
    LibRock-1.0-3317 (FuBar):2472: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2447>
    LibRock-1.0-3317 (FuBar):2521: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2514>
    LibRock-1.0-3317 (FuBar):2594: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2557>
    LibRock-1.0-3317 (FuBar):2715: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2710>
    <in C code>: in function `LoadAddOn'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:927: in function `UIParentLoadAddOn':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:233: in function `CombatLog_LoadUI':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:343: in function `UIParent_OnEvent':
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
    
     ---
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on What Fonts do you use ? (Screenshots plz)
    Quote from Samala »

    I use Komika Text for almost everything (inside of WoW and out):

    http://www.dafont.com/komika-text.font


    Oh thats a nice one.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    I'm currently using a modified version of Hal's that I've tried to keep up and running since he left.

    Unfortunately I'm having a bit of a problem that I'm going to have to fix. With Mods running the entire game hitches every few seconds its barely noticable but considering the rig I'm running it shouldnt be happening. Turn all the addon's off it works fine. So I've got some digging to do later bleh :|
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on What Fonts do you use ? (Screenshots plz)
    Nice gang keep em coming. :)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on What Fonts do you use ? (Screenshots plz)
    I'm having a really hard time deciding which font/fonts to use in my UI. I really love some of the Pixel fonts but it is a royal pain in the rear to get them to work with all of your addons and not have them blurry.

    So I'm curious what other people use or have used in the past for uniform and easy to read fonts.

    Currently I'm using the font's packaged in Caith's UI.

    Please Post screenies and name the font :)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Boycot screenshots.cc please
    See section 2 of my reply.

    This was NEVER an issue in the past as everyone here was atleast polite enough not to use a hosting service that was ladden with porn. Grow the fuck up.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Boycot screenshots.cc please
    Yeah except alot of us arent allowed to install any programs on our work PC or use any usb devices on the PC's.

    This is a public forum and I thought there was a policy about not linking to Porn or posting porn in your messages.

    Noone cares if your pictures are a little blurry because you cant figure out how to use your free webhosting through your ISP or using google pictures. I do care if I get fired while browsing at work and accidently click on one of your porn laden pictures. There are plenty of free webhosting sites around that do not have porn.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    How about also not using a hosting for your pictures that has PORN for all the damn ads on the site either. I'd rather have pics in the posts than stumble upon porn while Im at work browsing.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Doesn't seem to register properly when I put the color script in Onload, but does work in OnEvent. So *shrug* lol
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    I figured it out.. Background Style has to be set to NONE and texture has to be set to NONE

    Also had to move the Script to OnEvent

    and add this to OnLoad

    self:RegisterEvent("PLAYER_ENTERING_WORLD")
    self:RegisterEvent("PLAYER_LOGIN")
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.