• 0

    posted a message on Grid
    Hm why does it still embed CastCommLib? Compatibility reasons? Also...you still use GratuityLib instead of the new 3.0 Version :P </rant>
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Does anyone know "Addon preferences"
    Do you use Fubar2 or Fubar?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omen - Bug Reports and Suggestions
    Quote from brotherhobbes »

    Someone just put the Reliquary of Souls module I wrote into the Threat-1.0 lib. Only problem is that it DOES NOT WORK. It didn't work when I posted it. I was hoping some folks would help me test it and that I could get some peer review on the module.


    yeah...it doesn't work + is erroring.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BasicMinimap
    Hey, I really like BasicMinimap but there are a few thing's I'm missing:

    1. Strata - I need to change the Minimap Strata to place it above some eePanels.
    2. Hide Module - It would be better if one could choose which of the standard minimap buttons he wants to hide. At the moment I can't hide the Mail Icon and the Tracking Button (which is in the totaly wrong position btw).
    3. Scale - Allow non-round scaling numbers, i.e. 8.5, 7.5 and so on.

    :)
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Pusikas »

    During the beginning of AV battlegrounds (maybe others as well, but I only do AV right now), I get nasty freezes. Memory usage of Pitbull increases massively during that time (from 2something MB to well over 6). After a few such stutters where I am basically can't move, all is over and I can play normally. Most of the time, this is limited to the buff-up period, but when I enter the battleground late, I am a sitting duck for a while.
    Only happens with raidframes enabled. I do not get this when I disable them. Is this a known behaviour?

    Do you have Auras enabled on the Raidframes?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Sliker_Hawk »

    Uh.. I'm getting a strange bug since I updated just now.


    The rock configuration is a bit messed up too, there's no size options for any bars and there's some random checkboxes.

    Is this the update or just me?


    No it's not just you. I get that, too
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    yeah my layout is completly broken, too
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia »

    Stan, great.


    Well I was wrong...it lasted for one /rl but then it went back to pink :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Elsia »

    @stan: I'm unable to reproduce the priest color problem. Can you kill your WTF/*/Recount.lua files and see if the problem persists?

    Nope, that fixed it.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    thx for the fix. I will check if it worked when I disconnect again on Illidan -.-

    Another bug is that Recount keeps resetting the color for "Priest" to a pink-ish Value. I change the color and it resets on /rl
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    [2008/02/03 18:04:00-805-x1]: Recount-$Revision: 60014 $\Tracker.lua:346: attempt to compare number with nil

    on in-fight login.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Xang »

    Since today's update, the following formula doesn't work anymore :(
    [RaidGroup:Angle][~IsMaxLevel?Level]


    I have the following error message
    "[Level" Unknown tag



    fixed :)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from grayggr »

    Off Topic: re Pitbull - how do i get the text off my pet's target bar??? I have no options when i open the relevant string in the config menu??:
    Thanks


    enable config mode "solo" to set your pet texts or actually have a pet. you can only change the settings if the frames are currently existing.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Ellipsis »

    Jncl, your changes to EnhancedColourPicker today seem to have broken its compatibility with RockConfig's color picker. It looks like you may not have checked out the most recent revision of the addon before modifying it. Could you please revert your changes, and fix it so that only the Skinner-related code is modified? Thanks. :)


    + there seems to be a bug in ECP that sets the Alpha to "0" if you click "Close" instead of "Save".
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Please revert to an older revision till the error is fixed. I will post in this thread when that is the case.

    Edit: Should be fixed with 59789.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.