• 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Is anyone having a problem with "Fade" being turned off but the tooltips are still fading? All I want is the default Blizzard tooltip except I want it to anchored to the mouse cursor, so I disabled everything except Position, but the tooltip is still fading, even when I set the 4 cases to "immediate hide" also. I have Bugsack running and there are no errors.

    I don't know if cowtip can do this, but is there a way to enable buffs/debuffs on the tooltip? Some mod I used in the past used to be able to do this (probably tipbuddy); buffs would go above the tooltip and debuffs would go below.

    Edit: Silly me, I guess Fading is normal behavior; I even deleted Fade.lua and it was still fading, so now I have Fade enabled and have "immediate hide" enabled for all 4 cases and now it works.. no idea why it didn't do this last time I tried this, /boggle. Still wondering about buffs/debuffs on tooltips though.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CooldownTimers2 - Official Thread
    BugSack told me to download LibSharedMedia and now it works, thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CooldownTimers2 - Official Thread
    Quote from digmouse »

    Candiie and soki:
    Are you using the release version from files.wowace.com or by WAU? Is it with external(libs folder) or not? Suggest you use bugsack or bauderrorframe to collect any relative lua errors so I can figure them out.
    I use WAU, I just enabled "automatic dependency download" and "download with externals" in preferences and updated WAU and it downloaded a bunch of stuff I didn't have. I'll use the Bugsack thing and see what I get...
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CooldownTimers2 - Official Thread
    Quote from Candiie »

    So, basically, after taking a break since january, I came back to wow, and I installed all of my old addons.

    But for whatever reason I can't get CooldownTimers2 to load. It shows up on my addon list, but ingame it doesn't show up, and I can't see it under addons in niagara ingame etc etc.

    Am I missing some Libs or something?

    Any ideas
    Same here.. shows up in my addon list (enabled), but I don't see any way to access/configure it. No minimap button and I tried every variation of /cooldowntimers2 I can think of.

    Edit: Also tried downloading Niagara but it didn't show up under /niagara open
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.