• 0

    posted a message on WoW UI Updater (Win/OSX/Linux, supports multiple sites), 1.6 thread
    Quote from Raidin »

    I'm not sure what externals are, but all I know is that I see people running around with Omen 554xx and I think today I saw 55647 or something like that. Is this different than 55025 or is it 55025 with external updates? Also, how do I get WUU to update Omen when these externals get updated?


    Omen is updated when externals are updated (didn't you just update?). Also, the version you see reported is not Omen, but one of the externals named Threat-1.0.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Win/OSX/Linux, supports multiple sites), 1.6 thread
    Would it be possible for WUU to do a "lib" check for no-ext wowace-addons to see if the required libs are installed?
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on nQuestLog
    75% is too small on my 19" CRT @ 1600x1200 at least, but I suppose that not that many players have that resolution.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on nQuestLog
    Since I don't have bugsack sound turned on, I don't know exactly when, but had this error, probably when hovering over a quest mob of some kind (since it seems highend had the same error)

    [2007/12/03 20:53:48-2286-x58]: Interface\FrameXML\QuestLogFrame.lua:586: attempt to perform arithmetic on local 'level' (a string value):
    nQuestLog-1.0 r56501\modules\Coloring\Coloring.lua:314: in function <...rface\AddOns\nQuestLog\modules\Coloring\Coloring.lua:284>
    (tail call): ?:
    nQuestLog-1.0 r56501\modules\Tooltips\Tooltips.lua:340: in function <...rface\AddOns\nQuestLog\modules\Tooltips\Tooltips.lua:320>
    (tail call): ?:


    ---
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT
    The addon is nQuestLog
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Automaton
    With the "new" plague of bots that try to invite and spam in party chat, would it be possible to add an "auto decline if inviter level = 1" option?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    The main thing is that the TOC is set to 11200, not 20000 or whatever the lowest requirement for 2.x is. So checking "Out of date" don't work.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on OneBank Not Opening Correctly
    Quote from LaYt »

    I solved this thing

    Just disable CartographerRoutes addon.


    I have OneBank and Cartographer Routes installed and they are working fine.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    Not only for positioning. I also like the coloring, and there are probably some other things that I don't think of at the moment. But thanks for offering to help.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    Well, I want my tooltip to show up on at my cursor. Is there any other way to do that?

    I got it from WAU, so I don't think it'll do any good to poke Thrae. Didn't he abandon that version?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    Found it: TinyTip.

    So... Name a nice tooltip addon, please. ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    With only Autobar and tK it works fine.

    Trying to find out which addon (or lib) that's causing this now.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    No, never. So it seems I got some other addon that messes around with my tooltips when using tK.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    Quote from tekkub »

    huh?So tK tips NEVER show right for you? Every time I was able to get the blank tips moving off the frame and back on fixed them. Man I really don't want to muck around in autobar's code... I'm afraid of what mess I'll find...


    No, I do get correct tooltips from tK from items in my inventory, chat and quest log. Or is that some other mechanism?

    Edit: But in Cartographer and Manufac all tooltips from tK get bugged. So it's probably not only Autobar.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare vs Mirror/tekKompare
    If I hold the shift down, while hovering on tooltips from Autobar, they get shown "correctly". Discovered some more, if I don't check a trinket in my bag first, tK shows none of the trinkets I have equipped. And if I do, they are bugged, but not if holding shift.

    And no tooltip for the Stone however I try, with or without shift, so I'll see if I can find the correct forum for such things on the EU servers.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.