CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on Skinner
    theres a problem with the last arkinventory.
    if i open my inventory the frame rate is totaly decreased.

    when i disable the skin for arkinv, everything works well.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hey,

    Is it possible that Baddiel doesnt work right anymore?
    If i try to use it with
    /baddiel sf

    [FONT=Verdana]theres only a item in da baddiel.lua below:
    [/FONT]
    ["profiles"] = {
    		["Default"] = {
    			["Frames"] = {


    [FONT=Verdana]and nothing in da commands sektion :'(
    so i have to ask you for the following addons:

    arkinventory (update, since it got a search frame)
    headhunter
    afflicted (the cast bars if it possible, love the way you do with quartz)
    bigwigs/littlewigs (see above)

    thanks for the must-have addon! ;-) and sorry for my horrible english slang
    [/FONT]
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Skinning request for: http://ui.worldofwar.net/ui.php?id=4294 (PoliteWhisper)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from digitalruse »

    Skinner seems to be applying one giant frame to the whole screen making everything look dimmed out or black in this case after updating this morning. Anyone else?

    -DR


    Its an problem with the new KLHThreadMeter skin.
    Replace your old KLHThreatMeter.lua in your SkinMe directory with the new one from the AddonSkins included with the r35224 update.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    could u pls skinning atlasquest? try it already with:

    function Skinner:AtlasQuest()
    
    	self:keepRegions(AtlasQuestFrame, {10,11,12,30,31,32,33,34,35,36,37,38,39,40,41,42,43,44,45,46,47}) -- [1]
    	self:applySkin(AtlasQuestFrame, nil) -- [2]
    
    	self:keepRegions(AtlasQuestOptionFrame, {10,11,12,13,14,15,16,17}) -- [1]
    	self:applySkin(AtlasQuestOptionFrame, nil) -- [2]
    	
    end


    and added a line in addonframes.lua... did i something wrong?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework
    hi,
    with prat enable my adapt (animation portrait) class-backround color doesnt work anymore... any fixes for it?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.