• 0

    posted a message on Move the new Party Frames?
    *face palm* Ok, admission time of a noob. I did not notice at first because I have turned off the border in the settings. It was not until I logged into my second account that I thought. . That is odd. Well. . you can move the party frame by clicking on the word. . . get ready. . party. DOH! Just like old raid frames.

    Talk about feeling dumb. hehe
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Move the new Party Frames?
    Quote from myrroddin
    BlizzMove or MoveAnything?



    Thanks Myrroddin. I will give MoveAnything a try, but I am hoping for something a little more specific or . . for lack of a better word, lighter?
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Move the new Party Frames?
    Hi guys. I have looked hi and low for an answer and hope you all can help.

    I, surprisingly, like the new raid frames in 4.0.1 and I love them in party, BUT, I have not figured out a way to move them in party like you can in raid.

    Has anyone made a mod to do just this? Perhaps to enable the same lock function we find in the raid settings?

    Thanks in advance.
    Posted in: Addon Ideas
  • 0

    posted a message on Chatter- Ace3 chat mod (was Chatterbox)
    I tested out Chatter last night and have to say I am very impressed. However I do have a feature request. Would it be possible to add a /clear or /clearall feature to the mod? Prat as uses this feature and it is greatly needed :)

    Thank you.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from Ninf »

    Ok i found out what was the problem.

    Today i noticed i had only 3 arcane dust in my bags, this from yday when my screen freezed and i couldn't log in anymore with autobar enabled. So i just bought 40 arcane dust, relogged and enabled autobar again. Guess what? It works again. I can finally log in with autobars enabled on my main char.

    So basically in the moment your reagents go down to 3, while you are buffing, you can't log in with autobars enabled until you have a number of reagents superior at 3.

    I also guess its the same thing that happened with the druids and priests. 3 Wild quillvine or 3 Sacred candle.

    I just reproduced this bug. Bought 40 reagents sold 37 and wow freezed like yday.

    So till toad fix it just buy more reagents :P


    WOW! *hugs* that worked! Great job tracking that down. . Should be easy for Toad to find out what is causing it. . .*note to self, keep a BIG stack of reagents onhand on my mage and druid*
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from Toadkiller »

    Well the theory here is that your lib is wrong. http://code.google.com/p/autobar/wiki/FAQ lists the files needed for AutoBar to work. If you do not see ALL those files in your AutoBar folder then in your Wow Ace Updater preferences make sure the only thing checked on the left side of the preferences panel is "Default mode WITH externals".


    I feel like a pest. I did all that Toad and my druid still will not load. My other toons do, with autobar still working. Just for some reason she wont load. Is it something to do with the druid class? A hidden file in WTF, or some other conflict? I cant even get a bug report cause it does not get to that point. But ill try.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from LordRhys »

    PT3.1 is Periodic Table 3.1, it is listed as LibPeriodicTable-3.1 when your looking for it to download.



    Thank you. . .Allthough im still stuck. Downloaded the latests version using wowaceupdater as a stand alone. Still loading all the way to the right and freezing on my druid.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from Toadkiller »

    Ironically this happenned to me on Uncle Archie in Mount Hyjal last night. Now I had messed with PT3.1 sets trying to get a minimal set of them (which knocked off 250k or 500k of memory iirc). I think I made a mistake because completely refreshing the PT3.1 libs fixed the issue.

    So now the question is: if you get an AutoBar lockup are you running disembedded and noobing the update of needed libraries like I did? I will also add code to make this PT3 stuff robust instead of assuming the correct libraries are there.


    Im glad you had the error as well. . But im confused and still broken. What is PT3 and where do I get it? I had only used WoWAce updater and now WoWMatrix to update so I think I might be missing something.

    Thanks for your hard work.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Quote from RavenSirene »

    So I encountered a problem last night with Autobar which prevented me from loading the game.

    I was in an instance, casting a buff when the game locked up. My party members advised me that it was just me, not the game (on vent) so I waited and ended up having to kill the game to try to get back in.

    Well, the game just would not load. It sat at the loading screen with a full loading bar. My party members informed me that my toon would log in and then just stand idle till I timed out. I was able to log in with no issues on another character. A GM ported me out of the instance and still had the same issue. Ran the repair tool on WoW (after renaming my WTF folder preserving it) and no issues were found.

    I then disabled all addons and found I could log in. By process of elimination I found that Autobar was the addon that was preventing me from logging in. There were no error messages that I could find.

    I love the addon, however I cannot use it at this time if it is going to do this sort of trick.


    So im not crazy! This happen to me last night exactly. I was on my druid, I just cast the group wild buff and locked up. . Gm moved me. . Could not load her. Just like above. Other toons load fine, and even work with Autobar. I have deleted autobar, deleted my WTF for her, and tried everything. I NEED AUTOBAR *cries*

    This is an odd error. Hope it can be resolved. Ill provide any other information if you need it.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.