• 0

    posted a message on Error with WAU and Vista Ultimate
    Just used IE to load the ads from http://files.wowace.com/ads.html. All of them seem to load with out error there as well.... I just have no clue what is causing this.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Error with WAU and Vista Ultimate
    I managed to get passed the 404 error and load the ads in Firefox.

    Unfortunately, there is no way (that I can think of) to tell exactly which ad is loading that causes WAU to crash. Firefox seems to load every ad without error, however, WAU still has issues. When WAU begins to load the image, it crashes, well before I can detect what the image actually is to identify it for you.

    The only thing I can think of is to consistently load WAU, find out which ads work, and then make a list of the ads that cause the crash.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Error with WAU and Vista Ultimate
    That is part of the problem... the ad never gets to load.... everything shows up, the list of downloaded, the list of downloads, but when it goes to load the ad, it crashes.

    Also, I am now sure it is one of the ads, since sometimes it works, I update all my files, and when it switches the ad and before the ad can load... it crashes.

    When I tried to load the ads with a browser, I just got the 404 - file not found error, I could fraps WAU going through to the error if you need me to.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Error with WAU and Vista Ultimate
    When I go to http://files.wowace.com/ads.html on my web browser, I just get a 404 message.

    When I run WAU I get these prompts when it crashes. [Attatchments included]
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Error with WAU and Vista Ultimate
    This is all the Windows Error Viewer had to say about it...

    The description for Event ID 1000 from source Application Error cannot be found. Either the component that raises this event is not installed on your local computer or the installation is corrupted. You can install or repair the component on the local computer.

    If the event originated on another computer, the display information had to be saved with the event.

    The following information was included with the event:

    WowAceUpdater.exe
    1.9.45.711
    472073bd
    unknown
    0.0.0.0
    00000000
    c0000005
    067b0860

    The substitution string for insert index (%1) could not be found



    EDIT

    On a side note, I have installed and uninstalled WAU several times using IE, so I am fairly sure that reinstalling will not fix the problem.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Error with WAU and Vista Ultimate
    Here is the log from one of the crashes.

    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01 -----------------------------------------------------------------------
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01 STARTUP: WowAceUpdater 1.9 (1.9.45.711)
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01 -----------------------------------------------------------------------
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01 Local settings at C:\Users\Cliff\AppData\Local\Apps\2.0\Data\NWX6RBRD.OEH\16D5N054.EQB\wowa..tion_4d89fb8d52541cc9_0001.0009_3b8196dfe52d7a97\Data
    [10/27/2007 9:41:33 AM] 01 Roaming settings at C:\Users\Cliff\AppData\Local\Apps\2.0\Data\NWX6RBRD.OEH\16D5N054.EQB\wowa..tion_4d89fb8d52541cc9_0001.0009_3b8196dfe52d7a97\Data
    [10/27/2007 9:41:34 AM] 01 Layout Save Location <C:\Users\Cliff\AppData\Local\WowAce\WowAceUpdater\1.9\>
    [10/27/2007 9:41:34 AM] 01 Assembly: WowAceUpdater, Version=1.9.45.711, Culture=neutral, PublicKeyToken=null
    [10/27/2007 9:41:34 AM] 01 WAU Version (1.9.45.711) assembly version (1.9.45.711)

    [10/27/2007 9:41:34 AM] 01 Cached Index is 2.77526666666667 minutes old
    [10/27/2007 9:41:34 AM] 04 Rebuilding Lookup WithExt
    [10/27/2007 9:41:36 AM] 01 Parsing 1057 Entries In The Index File...
    [10/27/2007 9:41:36 AM] 04 Rebuilding Local Providers
    [10/27/2007 9:41:36 AM] 04 Rebuilding Lookup NoExt
    [10/27/2007 9:41:38 AM] 01 Complete

    [10/27/2007 9:41:38 AM] 01 Navigating: <http://files.wowace.com/ads.html> <>
    [10/27/2007 9:41:38 AM] 01 Browser: File Downloaded
    [10/27/2007 9:41:39 AM] 01 Browser: Progress 100 / 10000
    [10/27/2007 9:41:39 AM] 01 Browser: Progress 100 / 10000
    [10/27/2007 9:41:39 AM] 01 Browser: Progress 150 / 10000
    [10/27/2007 9:41:40 AM] 01 Browser: Progress 200 / 10000
    [10/27/2007 9:41:40 AM] 01 Browser: Progress 250 / 10000
    [10/27/2007 9:41:41 AM] 01 Browser: Progress 300 / 10000
    [10/27/2007 9:41:41 AM] 01 Browser: Progress 350 / 10000
    [10/27/2007 9:41:42 AM] 01 Browser: Progress 400 / 10000
    [10/27/2007 9:41:42 AM] 01 Browser: Progress 450 / 10000
    [10/27/2007 9:41:42 AM] 01 Browser: File Downloaded
    [10/27/2007 9:41:42 AM] 01 Browser: At <http://files.wowace.com/ads.html>
    [10/27/2007 9:41:43 AM] 01 Browser: Progress 500 / 10000
    [10/27/2007 9:41:43 AM] 01 Browser: Progress 550 / 10000
    [10/27/2007 9:41:44 AM] 01 Browser: Progress 145400 / 1000000
    [10/27/2007 9:41:44 AM] 01 Browser: Progress 597200 / 1000000
    [10/27/2007 9:41:47 AM] 01 System.AccessViolationException: Attempted to read or write protected memory. This is often an indication that other memory is corrupt.
    at System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.DispatchMessageA(MSG& msg)
    at System.Windows.Forms.Application.ComponentManager.System.Windows.Forms.UnsafeNativeMethods.IMsoComponentManager.FPushMessageLoop(Int32 dwComponentID, Int32 reason, Int32 pvLoopData)
    at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoopInner(Int32 reason, ApplicationContext context)
    at System.Windows.Forms.Application.ThreadContext.RunMessageLoop(Int32 reason, ApplicationContext context)
    at System.Windows.Forms.Application.Run(Form mainForm)
    at WowAceUpdater.Program.Main()



    EDIT

    It seems to have nothing to do with WinAMP, but what I have noticed is it will load some ads, but when I start it up and it loads certain ads, or when I finish updating and the ad rotates to one of the certain ads, it crashes giving the DEP error.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Error with WAU and Vista Ultimate
    Occasionally I will run the WAU and an error message will pop up stating that Data Error Protection (or something like that) DEP has halted the program. What I have noticed is that it usually occurs when I have WinAmp open.

    I have the newest version of WAU, so I just wanted to post this to let someone know of this problem. (If it really is a problem or just my machine acting up.)
    Posted in: Updaters
  • To post a comment, please or register a new account.