• 0

    posted a message on Updating Elkano's Buff Bars for 5.0
    Hello everyone,

    I'm not sure if this is the right place for this but my assumption is that it is. Currently, EBB does not function on the 5.0 PTR or Beta. I HAVE been able to get it somewhat functional by updating the LibAbacus-3.0 file, this enables the basic functionality of the bars displaying properly.

    However, there are some other errors that present themselves with the mod that I don't think I have enough (if any) experience in order to try and fix.

    I have submitted a ticket for EBB and sent a PM to Elkano, but so far I have not received a response, so I'm trying to take some initiative to fix it myself in case Elkano doesn't have the time to fix it.


    The error that I receive currently pops up whenever I mine a node (I have no idea why, though...) this is the error referenced:


    Message: ...ddOns\ElkBuffBars\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:987: attempt to call global 'GetRealNumRaidMembers' (a nil value)

    Time: 07/29/12 16:55:43

    Count: 77

    Stack: ...ddOns\ElkBuffBars\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:910: in function <...ddOns\ElkBuffBars\libs\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:903>

    Locals: <none>

    I realize that AceEvent-2.0 is no longer updated, but I have absolutely no idea if it's possible to just convert EBB to use 3.0 (along with the other versions) by just changing all the references of 2.0 to 3.0 in its lua files.

    This might be too advanced of a problem for an amateur like myself to fix, but at the very minimum the bar functionality is back, which is all I care about. :)
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Weird unitframe tooltip error
    This also solved the same issue that was happening for me. I would really like it if I could have the threat meter turned on though, it's handy (as I am a tank). Is this just the target frame having an issue, so if I used a different unit frame for that would it solve the problem?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    I was unsure as to where to post this, so my apologies if this is in the wrong place.

    In one week (supposedly) the 3.0.2 patch for WoW will come out. Will Pitbull still be compatible with that or is there an update in the works?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on RBM Offical Thread
    I'm not sure if this is the right place for this and if it is not, my apologies.

    I recently downloaded RBM off of files.wowhead.com and also downloaded the RBM Capping module. However, it says that it's missing a dependency and lists only RBM and RBM Capping as those dependencies. I'm not sure if I need to download an additional module or what, so any advice would be appreciated.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Quote from Vandring »

    Also getting this bug. As far as I can tell it's not an alpha setting - if you target before the spell cast it functions perfectly fine, but if you target after the spell has begun casting you only see the bar and icon. Incidentally, if you interrupt the cast when you can't see the name like this it flashes up the name of the last spell anything you had targetted cast. Example from today:

    Targetted myself while summoning people at a summoning stone, the cast bar for "Meeting Stone Summon" appeared as it should on the target frame. After zoning in and doing the first pull I see a mob I'm not currently targetting begin casting, so I change target to it. At this point all I see is an icon and a bar (both accurate), no spell name. I then interrupt this spell, and the target frame for the mob shows the spell I just interrupted as named "Meeting Stone Summon".


    Just wondering if there's any chance this is something that can be fixed for the future? It's not game-breaking, but it's a bit annoying and sometimes the cast bars get confused if you switch from someone casting a spell to someone else casting a different spell.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    My apologies if I need to make a separate post for this.

    Has anyone been having any issues with the Pitbull Castbars?

    It seems that if you select an enemy after they have begun casting a spell the text for the spell will not show up.

    Not only that, but if you change targets to something else, the text from the last "viewed" cast bar moves over and starts to bug out.

    These aren't game-breaking, but they're rather annoying and I'm just wondering if it's just me or not. Thanks!
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.