• 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Quote from Mrs. Steele »

    Quote from stonyrue »

    Quote from HunterZ »

    Quote from stonyrue »

    i'm playin' a druid and i got a problem with bartender3. whenever i'm in cat form and start a combat in vanish mode, my action bar pages back to the normal cat bar.

    the problem is that some of the buttons stop workin at this point till i reload or relogg. the bar has 12 buttons. button 5 to 9 aren't functional then.

    i've installed the latest bartender version, but no change.

    For the second issue, make sure "re-use Blizzard buttons" or whatever it's called is disabled. If you have to disable it then be sure to reload your UI for the change to take effect.


    got it disabled since i'm using the addon.

    i just detected, that only those buttons stop working, which are empty on the vanish bar. so the normal cat bar buttons inherit this status. seems like a fixable bug.

    An old bug. You probably need to update.


    it's the latest version of bartender3, so it can't be an old bug.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Quote from HunterZ »

    Quote from stonyrue »

    i'm playin' a druid and i got a problem with bartender3. whenever i'm in cat form and start a combat in vanish mode, my action bar pages back to the normal cat bar.

    the problem is that some of the buttons stop workin at this point till i reload or relogg. the bar has 12 buttons. button 5 to 9 aren't functional then.

    i've installed the latest bartender version, but no change.

    For the second issue, make sure "re-use Blizzard buttons" or whatever it's called is disabled. If you have to disable it then be sure to reload your UI for the change to take effect.


    got it disabled since i'm using the addon.

    i just detected, that only those buttons stop working, which are empty on the vanish bar. so the normal cat bar buttons inherit this status. seems like a fixable bug.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    i'm playin' a druid and i got a problem with bartender3. whenever i'm in cat form and start a combat in vanish mode, my action bar pages back to the normal cat bar.

    the problem is that some of the buttons stop workin at this point till i reload or relogg. the bar has 12 buttons. button 5 to 9 aren't functional then.

    i've installed the latest bartender version, but no change.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Quote from Moonragond »

    Can you create an invisible frame outline? Not the whole frame just something that eepanels can attach panels to.


    the position is not the problem. the time of creation is. so it doesn't matter to what frame they are attached to.


    Quote from doxxx »

    Quote from Elegos »

    Would it be possible to create all the frames at startup(or at least all the frames that are set to be enabled within the options). I think that would would fix the problem assuming I interpreted it all correctly. If I knew Lua better myself I'd attempt to piece that code in there and give it a try, but by the time I did that, it probably could have been fixed by someone else at least 100 times over lol


    One of the features of PitBull's design is that it saves memory by not creating frames until they're needed. Unfortunately, this kinda screws addons like eePanels. Unless you can figure a way to have the eePanels dynamically attach themselves to the frame when it is created.


    and what about the target, targetoftarget, etc. frames? are they created from startup? that would mean that only the five group frames aren't. is it so dramatically bad if they get the same behavior as the other frames already have?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    I'm gonna say the same thing any man with two penises says when his tailor asks him if he dresses to the right or left.



    Yes.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Quote from Tiany »

    I too have some issues with the parent thin (tho it's probably me ;))

    I set 4 layers to show up when pitbull party frames are loaded thanks to PitBullCluster1UnitButton1.

    It works perfect when I'm making it or when I join a party, but from the moment I reload my UI or log out and log back in the frames are still set to my pitbull parent but are already shown on my screen, in the same style I put them only on a different place.

    How do I fix this? ::)


    same problem here. the parent function of eePanels has a problem with the cluster frames of pitbull.

    the other frames like player, targetoftarget are workin fine.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on eePanels (official thread)
    Quote from Tiany »

    I too have some issues with the parent thin (tho it's probably me ;))

    I set 4 layers to show up when pitbull party frames are loaded thanks to PitBullCluster1UnitButton1.

    It works perfect when I'm making it or when I join a party, but from the moment I reload my UI or log out and log back in the frames are still set to my pitbull parent but are already shown on my screen, in the same style I put them only on a different place.

    How do I fix this? ::)


    same problem.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    Quote from Ellipsis »

    I believe the N was added to the map texture by Blizzard when they introduced the rotating minimap feature (i.e. that N will move around the border as the map rotates). AFAIK, there's no way to get rid of it (yet).


    the map texture is not static. i believe the "N" is an overlayed texture above the map texture which moves instead of the player-position-arrow.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    Quote from stonyrue »

    Quote from Doggabone »

    I noticed today that I'm seeing Blizzard's "N" for north at the top of the map and I didn't before with SMM (it is not the SMM compass). I've been looking for a new "Show North" setting on the Interface Options panel, but I can't find it. Is it embedded in the map texture now?

    Before:


    After:


    If anyone can tell me that I've done something wrong to show that "N" at the top (and what it was!), I'd appreciate the tip. Or, if there's a new setting I need to toy with, I could really use a vowel because I can't find the right tick box.



    i noticed the same thing and it's disturbing my UI (made a new map border with eePanels). any news about it?


    just installed the latest version of smm, but the "N" is still on it's old place. any chance of getting rid of this problem?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    Quote from Doggabone »

    I noticed today that I'm seeing Blizzard's "N" for north at the top of the map and I didn't before with SMM (it is not the SMM compass). I've been looking for a new "Show North" setting on the Interface Options panel, but I can't find it. Is it embedded in the map texture now?

    Before:


    After:


    If anyone can tell me that I've done something wrong to show that "N" at the top (and what it was!), I'd appreciate the tip. Or, if there's a new setting I need to toy with, I could really use a vowel because I can't find the right tick box.



    i noticed the same thing and it's disturbing my UI (made a new map border with eePanels). any news about it?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on ag_unitframes health/manabar problem
    last try. any news??
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes health/manabar problem
    hm... so i'm alone with my problem.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes health/manabar problem
    any news? i would be nice to know if you could reproduce the bug.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes health/manabar problem
    any news?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_unitframes health/manabar problem
    and? could you reproduce the bug or/and fix it? ^^
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.