• 0

    posted a message on Lost Git Key
    Yay! All of a sudden it just started working again. Left my computer on overnight, literally didn't change a thing, but not all of a sudden it works! Thanks for all your help guys, it's greatly appreciated :)
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Lost Git Key
    Quote from OrionShock
    open up putty to [git|svn].[wowace|curseforge].com on the default ssh port. you'll get a prompt to accept the server into your known host file. Once that is done you shouldn't have a problem.

    Least that was my problem when i started to use ssh on my Win7 install, after that it worked w/o issues.


    I already tried that, and even just using PuTTY to ssh straight into git.wowace.com on the default ssh port yields the same result as above.

    This really has me baffled as I've checked this more than a dozen times and everything looks as though it should work. I don't really understand it. Keys are added to Pageant, username is lowercase, publickey is added to repository authorization, I've literally followed the instructions down to the letter (the same as I did the first time I set it up and got it working), but ever since I reinstalled, it just doesn't seem to want to authenticate.

    Not sure if this is possible, but would scrapping the Git repository on WoWAce and recreating it maybe fix the problem? I'm running out of ideas @.@
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Lost Git Key
    It appears SmartGit is having the same authentication problem...I'll wait overnight and see if it'll work, since you said it might take a bit for the key to be refreshed
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Lost Git Key
    By the way, I'm using git version 1.7.8 on Windows 7 Ultimate x64, using msysgit and TortoiseGit. Tried using just plink, putty, msysgit's command line, everything reports that it can't connect to the authentication agent, but it's running and it has the right key loaded (I've triple-checked it). It seems it doesn't want to talk to pageant for some reason =\
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Lost Git Key
    Still no dice on that one. Still just throws the "sent publickey" error I described above
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Lost Git Key
    I've tried that, but it always throws an error (Disconnected: No supported authentication methods available (server sent: publickey))

    I do have the key loaded that has the newly generated private key, with the public key added to the repository authorization, but it still doesn't allow me to push to it. Sorry if I'm missing something, but it just keeps failing
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Lost Git Key
    It appears in what can only described as extreme lapse of observational awareness, I have accidentally lost my Git key when I reinstalled my computer (wouldn't you know, it's literally the only thing I forgot to back up ?_?) and was wondering if there's any process or means of regaining access to my repository, or will I have to essentially delete it and create a new one? Thanks for any help in advance.

    Manually uploading files is sort of a pain in the ass -.-
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Parsing .lua for unused functions/variables
    Does anyone know of a coding environment or other such application that can parse a series of lua files (such as an addon) and have it highlight/print an output of variables defined, but not used and/or functions that are called, but have not been defined and/or functions that have been defined but are not used?

    I would appreciate any help any one could provide :)

    Thanks in advance
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Greywind
    Here is mine, based on mono_ui, almost all frames/borders are class colored


    Nice font on for the names over characters' heads. Which one is that? Awesome UI, btw :)
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Curse Premium for Addon Authors?
    Ah, true.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Curse Premium for Addon Authors?
    Also, as far as the bot goes, I don't think that would even work. My fiancee uses the addon and when she updates it, the download count doesn't change (we're on the same network), so they probably filter IPs for the day or some such thing. Which, if that's the case, that's rather smart on the developers' part. Anywho, just wanted to point that out
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Curse Premium for Addon Authors?
    Ah, okay. Thanks, Phanx.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Curse Premium for Addon Authors?
    Weird, could've sworn the little FAQ thing said the threshold was around a thousand. Oh well, I can wait. Was thinking I might've screwed something up somewhere. Like the Rewards/Points program...didn't realize you opted into it.

    And yeah, I've been signed up for the Author Rewards for a while now
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Curse Premium for Addon Authors?
    Hello, my addon recently passed 1,000 downloads, however it doesn't seem to have kicked the author Curse Premium thing yet. Anyone know what could be the problem?
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    I...suddenly feel like playing Street Fighter...
    Posted in: General Chat
  • To post a comment, please or register a new account.