CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on Skinner
    Duh! *headslap* thanks Seerah :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Many apologies if this has already been asked, I went back some twenty pages and couldn't find anything.

    Is it possible to *not* skin Cartographer? I prefer the "completely transparant" background that Cartographer has without skinner installed, but I'm finding regardless of whether or not I put the cartographer skinner file into the SkinMe directory, Skinner skins cartographer. If I don't copy the file, it gives me the usual error (installed but skin file not found), but skins it anyway.

    I hope this is a setting I've just missed or something easy to fix :)

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip - a tooltip addon - Official Topic
    Quote from Valdeck »

    I am not sure about your tool tips but mine were all black (I kinda liked it) then I went rancomly check options and found one that enabled coloring that resembled tintip or whatever so umm as dumb as it sounds check the options. When I Get home I will post what the option was off hand unless you wanna toss a screenie up for me.

    but I dont recall it being hard to find if I remember right it was under general optoins using the mini map icon.


    I have the "appearance" section enabled, and colours are defined (by default) in the "background color" option. The "background style" section is set to solid (default), I have tried the other "background style" options and they make no difference to the appearance of my tooltip. I'm really stumped :(

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip - a tooltip addon - Official Topic
    Quote from Seerah »

    Quote from Klam »

    Quote from Kal »

    None of my background settings are being respected - the tooltip background is nearly always the default black regardless of my settings or what I'm mousing over. Even weirder, for some units the background is completely transparant.

    Conflict with another addon or have I missed something?

    -k


    Skinner => Uiframes => Tooltips => Tooltips Styles => 1, 2, 3 (default rounded/glaze, flat, custom)

    /rl after yur setting done.

    Why should they have to use Skinner? :P


    QFT. I don't use Skinner. Any other ideas?

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Acolyte - Warlock AddOn
    Quote from GitS »

    Actually I don't play WoW.

    My girlfriends farther died 3 days ago.

    Don't know when I'm back.

    If someone want to take over the project for a time, I give the full permission to.


    Sorry to hear that GitS - condolences to you and your girlfriends family.

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Acolyte - Warlock AddOn
    Quote from GitS »

    For 1. just type "/aco" and check autohide unkown spells.


    This doesn't work for me - all the spells (even the ones I don't know) still show regardless of this setting (and yes, I did remember to reload my UI :) )

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip - a tooltip addon - Official Topic
    None of my background settings are being respected - the tooltip background is nearly always the default black regardless of my settings or what I'm mousing over. Even weirder, for some units the background is completely transparant.

    Conflict with another addon or have I missed something?

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Necronomicon2
    I'm struggling to find details on this; Ammo rocks, so I'm sure it's great, but... well it took me about a day to figure out how to drag the buttons around, y'know? :) The only configuration options I've been able to find are "on" and "off" for each module, but I don't know how (or even if!) you can e.g. switch the armour button to do fel armour or demon armour, that sort of thing. I'm sticking with Acolyte until I figure it out, but if anyone can offer any hints and tips I'm sure they'd go down a treat ;)

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Acolyte - Warlock AddOn
    All working great now - you do have to ensure you delete the Acolyte.lua file otherwise you get errors, but having done that all is working :)

    Cheers GitS!

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Acolyte - Warlock AddOn
    rev 27433, Acolyte.lua deleted.

    All spells/summons etc now show up as red, regardless of whether or not I know the spell. They do however work fine when clicked on.

    The "Demon Armour" button in the spell caster shows up with no text next to it, and when I click on it I get the following error:
    [2007/02/07 15:05:15-1514-x1]: Acolyte-1.2\Modules\SpellCaster.lua:75: Usage: DemonArmorOverlay:SetAttribute("name", value)
    Acolyte-1.2\Modules\SpellCaster.lua:75: in function <Interface\AddOns\Acolyte\Modules\SpellCaster.lua:73>


    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Epeen - PvP Statistics and KoS System
    Just a ton (13) of errors for me, starting with:

    [2007/02/06 22:18:21-1513-x1]: Epeen\Epeen.lua:48: attempt to index global 'ParserLib' (a nil value)


    ...and going from there. I'm disembedded, but I checked and I do have ParserLib (!!!StandaloneLibraries).

    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Acolyte - Warlock AddOn
    Some kind of problem cropping up now with Babble. The "Summon Imp" button doesn't work.
    [2007/02/06 22:15:42-1512-x2]: Acolyte-1.2\Modules\MinionSummoner.lua:54: Babble-Spell-2.2: Translation "Summon Imp " does not exist.
    Ace2\AceLibrary\AceLibrary.lua:85: in function `error'
    AceLocale-2.2-27198 (Ace2):475: in function <...nterface\AddOns\Ace2\AceLocale-2.2\AceLocale-2.2.lua:473>
    AceLocale-2.2-27198 (Ace2):38: in function <...nterface\AddOns\Ace2\AceLocale-2.2\AceLocale-2.2.lua:36>
    Acolyte-1.2\Modules\MinionSummoner.lua:54: in function <Interface\AddOns\Acolyte\Modules\MinionSummoner.lua:52>


    -k
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Mining, Fishing, Herbalism and Treasure modules
    Quote from Kagaro »

    Added, I assume its right, Im on a mac so I dont use the bat file and wowace updater


    Wife has problem with mod.
    I check forums, find out it's because she's disembedded, and Herbalism has migrated to Talismonger-3.0.
    I post.
    Author fixes it - time taken just marginally over 2 hours :D

    Goddamn I love this community :)

    -k
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Mining, Fishing, Herbalism and Treasure modules
    Any ETA on Talismonger-3.0 being added to the standalone libs package?

    -k
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Acolyte - Warlock AddOn
    No offense taken at all, Doggabone :)

    -k
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.