• 0

    posted a message on BetterMagnet
    Quote from copystring
    It doesn't error after you log in but it errors after you reload the ui? That is very strange... Are you using disembedded libaries?



    Nope no disembedded libraries. Other then ACE3 to see if it would help my problem with BetterMagnet.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on BetterMagnet
    Quote from copystring
    /bettermagnet config should work, you getting any errors?


    If ACE3 lib is not loaded It doesn't work at all.. no error or anything
    If I have ACE3 lib installed and loaded with BetterMagnet it loads up fine,
    but if I do a /rl I get this error..

    Interface\AddOns\BetterMagnet\BetterMagnet.lua: Usage: EmbedLibrary(addon, libname, silent, offset): 'libname' - Cannot find a library instance of "AceEvent-3.0".
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on BetterMagnet
    I can't get this to work at all.. even with all other addons turned off.

    How do I get the config window up? I tried everything /bettermagnet /bettermagnet config /bm etc etc..
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Magnahin
    Do I dare post a pic of a squareborder UI?

    I'll take my chances! /hides

    http://i44.tinypic.com/2dgw4du.jpg


    What clock addon you using?

    And that casting bar done in oUF?
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on tomQuest2
    Great!

    Thanks



    Quote from gagou
    new alpha up with the following:

    include libSharedMedia-3.0:

    • for font in questTooltip, questTracker and questInformation modules (fix ticket 31 for rainrider)
    • for sound in soundNotification module
    enhancements for questTracker:

    • option to auto hide tracker in combat
    • option to auto hide completed quests
    • option to dispay quest by zone (will have the same look than the ldb tooltip)
    Bugfixes for questlog and ligtheaded frame
    default anchor position for questtooltip anchor (should fix ticket 24 for Sefi)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Magnahin I sent you a private msg.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on tomQuest2
    Option to hide Quest Tracker in Combat would be nice..
    Remove Completed Quests from Tracker as well.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on DogTag Questions Go Here
    Any way to show a number of a debuff applied on target? for example Warriors Sunder Armor stacks 5 times.. would like to see how many is active on my target.

    Currently using this code. Works fine, shows Icon and Duration left. Doesn't show how many sunders on target.

    [[if IsEnemy then
      (if AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") >= 11 then
        Icon("Interface/Icons/Ability_Warrior_Sunder", size=30) AuraDuration("Sunder Armor"):Round:Green:Paren
      elseif (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") < 11) and (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") >= 6) then
        Icon("Interface/Icons/Ability_Warrior_Sunder", size=30) AuraDuration("Sunder Armor"):Round:Color("ffff00"):Paren
      elseif (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") < 6) and (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") >= 3) then
        Icon("Interface/Icons/Ability_Warrior_Sunder", size=30) AuraDuration("Sunder Armor"):Round:Color("ff8800"):Paren
      elseif (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") < 3) and (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") > 0) then
        Icon("Interface/Icons/Ability_Warrior_Sunder", size=40) AuraDuration("Sunder Armor"):Round:Red:Paren
      else
        "Sunder Armor":Red
      end)
    end]]



    *EDIT* I figured it out.. I made a few changes as well, removed the icon with Text..\

    New Code

    [[if IsEnemy then
      (if AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") >= 11 then
        Outline "Sunder ":Green "x " NumAura("Sunder Armor") AuraDuration(Outline "Sunder Armor"):Round:Green:Paren
      elseif (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") < 11) and (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") >= 6) then
        Outline "Sunder ":Yellow "x " NumAura("Sunder Armor") AuraDuration(Outline "Sunder Armor"):Round:Color("ffff00"):Paren
      elseif (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") < 6) and (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") >= 3) then
        Outline "Sunder ":Red "x " NumAura("Sunder Armor") AuraDuration(Outline "Sunder Armor"):Round:Color("ff8800"):Paren
      elseif (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") < 3) and (AuraDuration("Sunder Armor", unit="target") > 0) then
        Outline "Sunder ":Red "x " NumAura("Sunder Armor") AuraDuration(Outline "Sunder Armor"):Round:Red:Paren
      else
        Outline "No Sunders!":White
      end)
    end]]
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Bagsy: Just Another Bag Plugin
    Thank =)
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Bagsy: Just Another Bag Plugin
    *request*

    Could you change the "Click to open Backpack" to All Bags?

    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Broker_Clock
    Quote from Stan »

    after the latest update it only shows "TIME" as text when using StatBlockCore.


    Same!

    Reverted back to r78238
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Jncl,

    The XPerl modual was giving me and error, "XPerl_Player loaded but skin is not found in the SkinMe directory"
    Now every other unit frame from XPerl was getting the "skinner skin" except the Player Frame.

    So I checked the latest xperl.lua script with the last version of the xperl.lua script that works for me (78306)
    and it's missing the part to skin the XPerl_Player, your latest verions starts with XPerl_PlayerPet.

    Other then the "XPerl_Player" part missing from latest version, I didn't see any other changes..

    I just copied the part missing from the older version (78306) to the lastest version and it's now working for me again.

    Just a heads up to let you know about it, and others if they are having same problem as me.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I'm getting same error as Laduca "XPerl_Player loaded but skin is not found in the SkinMe directory"

    I have copied the x-perl module to the SkinMW folder.

    Latest version stated to tho this error.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on eePanels2 - Official Thread
    I added a frame to each party member, when one party member gets out of range the party frame fades (Usng XPerl) and the eePanel2 Frame fades as well, any way to not let the eePanel2 frame to fade? option or lua script?

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer instance maps
    same problem here.

    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.