• 0

    posted a message on RatingBuster
    Deleting my cache directory didn't help, but I did finally manage to get it to work. I'm running Vista x64 and what finally fixed it was running WoW.exe in XP SP2 compatibility mode. Chalk that one up as one more reason I hate this OS.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    . Deleted my entire WTF folder
    . Deleted my entire Addons folder.
    . Reinstalled RatingBuster w/o externals
    . Logged in and ran '/rb sum gem meta <shift-click link to Bracing Earthstorm Diamond>'

    I got the same exact error to try again in 5 seconds. Then I tried setting the yellow gem to Quick Lionseye, same error. Turned off my firewall and tried again, same error.

    PS: After reinstalling RatingBuster, aside from the Blizzard_* addons these are the folders I have:

    Ace2
    LibBabble-Inventory-3.0
    RatingBuster
    StatLogicLib
    TipHookerLib
    Waterfall-1.0
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    Quote from Phanx »

    You can't simply enter the gem's name. You must either enter the gem's item ID number, or the gem as an item link.

    To enter an item link:
    /rb sum gem blue <shift click gem to paste in link>

    Or you can type /rb itemid to show items' item ID numbers in their tooltips, and enter the item ID either through the command line, or in the GUI field using Waterfall/Niagara/RockConfig/DeuceCommander/whatever.


    For whatever reason, this no longer works. I get the following message when entering "/rb sum gem meta <link to Bracing Earthstorm Diamond>":

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Incubator - Trash respawn timers
    Quote from durcyn »

    I think I might've broken the twins timers when I yanked the assassins, will test with them re-enabled tonight.


    On the Twins gauntlet trash, is it keeping track of when the Commander dies or when the first gauntlet mob dies? It's about 10 minutes off at the moment since it seems to only start tracking once the Commander is dead which is incorrect.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    Quote from Seerah »

    I have it set to use gems that I've entered...


    When was the last time you changed them?

    I had them entered at one point and it was working fine, but I wanted to make some gem changes. When I removed what was there and tried to put the new gems in RB's config by either a link, text, or itemid, that's when it would no longer accept new gems.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on RatingBuster
    Am I the only one who is unable to get the gem assignment feature to work anymore?

    Whether I use the UI or use the command '/rb sum gem red 32195' or its counterpart '/rb sum gem red [Teardrop Crimson Spinel]', all RB does is say "Queried server for gem: 32195" or "Queried server for gem: [Teardrop Crimson Spinel]" followed by "Red is set to [None]".

    The 'ignore gems' option is disabled, I've even deleted RatingBuster.lua from my WTF folder but it still won't update the gem slots.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Grid
    No idea what I did, but range is working now.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Grid
    I'm having problems as well with the new range check. The frame alpha setting has basically stopped working. Frame Alpha is set to Dead, more than 40 yds away, and Offline. Range is set to priority 99, dead to 60, offline to 50. No matter if they're offline, out of range, or dead, their frame has the same appearance as someone who is within range, alive, and online.

    Was a pain doing Archimonde tonight as I spent half my time trying to heal people who were out of range :)
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on XLoot
    Quote from Trapspringer »

    Loot window pops up, cannot loot, however. The only way to loot is if you use the shift-click to auto-loot function. But standard looting it not working.


    Search all of Xloot.lua looking for "LootButton_OnModifiedClick" and change all occurrences to "LootButton_OnClick".
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.