• 0

    posted a message on ChocolateBar, do you like chocolate?
    ok thanks working on beta now just one small minor issues now. is the buffs and minimap dont move when the check mark is set to move blizzard frames. other then that its working like normal in beta
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    i have had no problems with the current BT4 in beta all i did was add this small code to live 43 of the MicroMenu.lua

    table_insert(buttons, GuildMicroButton)

    and everything eles seems to be working fine with BT4
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WOrking Broker Display
    I am looking for a Working Broker Display for the Beta server. i HAve tryed a couple that i could find but they dont work or dont work very well. i have tryed:

    chocolate bar
    fortress

    If anyone has a working Display can you please let me know, or away to editt eh files to make them work thanks
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on ChocolateBar, do you like chocolate?
    is there any alpha versions for 4.0.x beta. CB kinda works on Beta atm but there is no way to use the options it that coudl be patched i would like to test it on beta thanks
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Broker_Wintergrasper request
    can you add a sound to this when you get the 5 min part of the display. so that it hits 5 mins and then you get the display but some times i even miss it if i am in a run or just farming a sound would be cool at the 5 min mark. other then that great little addon
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on GatherMate error
    Error: Usage: GetAddon(name): 'name' - Cannot find an AceAddon 'GatherMate_Data'.
    File: Interface\AddOns\GatherMate\Config.lua
    Line: 1058
    Count: 1
    this is the error i have been getting i also CANT import new data in to gather mate either
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    Quote from jokeyrhyme
    Try using the in-game command /framestack

    It toggles on and off and should help you identify the frame you are pointing at.



    yea i tryed that and the window told me the frame was:
    PitBull4_Groups_Party

    but it dont work. i got the player frame and the target frame working but i still cant seem to get the group one to work yet.... its driving me nuts LOL
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    i am trying to get Benecaster to work with pitbull4. this cut is out of the benecaster file and was made to work with the 1st pitbull:
    old cut:
    ["PitBull"] = {
    ["CasterPlayerBar"] = "PitBullUnitFrame1";
    ["CasterTargetBar"] = "PitBullUnitFrame3";
    ["CasterPartyBar"] = "PitBullCluster";
    };
    };
    New edit:
    ["PitBull4"] = {
    ["CasterPlayerBar"] = "PitBull4_Frames_player"; <--- this line works
    ["CasterTargetBar"] = "PitBull4_Frames_target";
    ["CasterPartyBar"] = "PitBull4_Groups_Party";
    };
    };
    i tryed to edit it to work with pitbull4 but the only line i can get to work is the player frame. can someone tell me what the other 2 housl be edited to so that also can work with pitbull4
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    got a weird issue. my buttons will not lock even thouth the check mark is in the box the buttons are not locking. any idea what that may be thanks?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on MiniMapster ??
    Quote from Zidomo
    Have you tried the latest r47 which is updated for WoW 3.3?

    If that doesn't work, try posting what the error actually is instead of the relatively meaningless "132 error". Or file a ticket.


    i did try the new one heance the reason i posted. 2 itsa 132 wow crach so unless youi want the crash log witch is kinda usless the no im not going to post it. and im not the 1st person who posted a problme with this addon. alsothere is (as posted before) an other minimap mod with the same problme. so you have a nice day
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on MiniMapster ??
    i have been fighting with 132 error since 3.3 but never thought it was an addon till i pent the past few weeks trying EVERTYHING eles. that my last post on the wow forums told me to removed addons. so i did no error for 3 days so then i started to addin an addon or 2 or 3 every day and today i hit minimapster and after about 2hours i got a 132 error so i removed minimpaster and then played for a few hours and no error put it back in played about 15 mins this time boom 132 again. so i also am lead to beleave that minimapster needs to fixing to get it to stop throwing 132 errors. please fix this i rerally like this minimap mod :)

    FYI: i know that Chinchilla was causing 132 errors do to the map being square. can you look in to this and see if its the same thing for this mod please?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on ElkBuffBars v2 (finally Ace3 version)
    ty i got it. i hope there is a fix soon for the map button also is there away to make it work with broker withou tthe fubar2broker mod?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar_DurabilityFU
    anyone able to get this to work with 3.3?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on ElkBuffBars v2 (finally Ace3 version)
    i try to scale the bars but the tempory and debufs will not scale with the buffs. how can i get them all to scale
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on MiniMapster ??
    had a 3rd error on line 227 aswell today.i hope you guys can drop a patch for this as soon as your able to. i like this simple mod. goes well with my mapster addon :)
    Posted in: AddOn HELP!
  • To post a comment, please or register a new account.