• 0

    posted a message on Aloft - Customized Nameplates - Official Thread
    Having same issue. Also, Raid Target Icons are not showing up at all.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IHML - I Have Macro Lol! - Official thread
    Quote from Snago »

    I can not reproduce this. Deleting macros is working for me and they stay gone when I reload UI.
    Try delete (or just rename to backup) the IHML.lua in your WTF/Account/<Account name>/SavedVariables folder.

    If that doesn't fix it try disable all other addons to see if there's any other addon interfering.

    If you find out what was causing it or if anyone else is experiencing this problem I'd love to get more info so I might be able to fix it.


    Deleted the SV file, loaded game with only IHML and Ace3, still getting the same thing.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IHML - I Have Macro Lol! - Official thread
    Is the removal of macros working? When I try to remove any macros using the UI window, all other macros show up as nil. If I try it using command line, /ihml list no longer works. If I reload UI, the one I'm trying to delete comes back again.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    A minor thing, but when loading/saving a profile, it seems some settings are not always properly set - the MicroMenuBar especially.

    Other than that, works well, and once the hide keybindings feature (hopefully will include ability to hide macro names as well) is set, will be every bit as good as BT3 was.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Are DogTags too difficult? Help me make it better
    The ShortClassification tag does not seem to be working in LDT-3.0. Is this intended, or was it changed to some other notation? I did a quick search and didn't find anything.

    If you just want to give a response along the lines of "Not all tags are implemented, list of LDT-3.0 tags coming soon", that's fine too. =)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Grid
    Love Grid, it's by far my favorite way of showing raid frames now, but there's one thing I'd like to request: the ability to hide Grid when in a 5-man raid, for arenas (basically what PitBull does, which is to show the party frames but not raid frames for 5-man raids, but the opposite). I like my party frames to be hidden when in 5+ man raids, but really want to keep it so I can more easily see my party's health/mana/buffs/etc as well as their pets.

    If this could be implemented, I'd be one happy camper. =)
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on PRAT Breaks PitBull & Bongos2
    Quote from speak »

    and, fwiw, if i download prat directly from files.wowace.com and extract into 1 folder everything (prat, bongos & pitbull) all work flawlessly. if i use the WAU without externals i still get the same issue.


    Confirmed - the issue exists if Prat is loaded w/o externals, but not if it's loaded with externals.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on InfiniBar - Official Thread
    Another bump, hoping to see the performance issues fixed so I can switch to using IB exclusively. =)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on InfiniBar - Official Thread
    Here's some screenshots from Expo Profiler.

    Soloing on my Shaman, where there's a very slight (but noticable) UI lag when casting spells. This screenshot was taken after having been logged in for about an hour and a half:



    And in a 25-man raid on my warlock, where the FPS drops to single-digits during the Lurker fight (when using TrinityBars, it'll be between 20 and 30FPS). Character has been logged in maybe 45 min to an hour, been in raid for maybe half an hour (this was taken after first attempt of the night):

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on InfiniBar - Official Thread
    OK, definitely seeing some performance issues with InfiniBar. There's a slight UI lag when soloing, but when in a raid, it gets really pronounced. It seems like when I'm casting, the cast bar will move normally for maybe 2 seconds, lag for half a sec, move normally for another 2 or 3 sec, then lag again.

    I don't know if this is something that's fixable given the way IB is designed (not based on ActionIDs), but it really makes raiding quite impossible with that UI lag.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from kilaera »

    i just loaded the newest version (r34615) and all of the functions i had with hidemaxhp all say ["hidemaxhp" Unknown modifier or tag]


    The hidemaxhp/hidemaxmana modifiers were removed - change them to use ~ismaxhp instead (see the changelog).
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from ckknight »

    Quote from GokieKS »

    Actually there is one thing, though it pertains to DogTag. The "veryshort" modifier used to show 4-digit HP/mana in the form of something like 3.5K/4.2K, but now it just shows "3K/4K". Was there something added/changed to configure how many digits is used for this? I looked at the Wiki documentation for DogTag, but didn't see anything.

    use the short modifier.


    "short" shows it in the form of XXXX/YYYY, which is different from the X.XK/Y.YK format that "veryshort" used to be... or was there something changed in "short" that would allow me to change how it's displayed?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quite happy with the current state of PitBull, just have a small request: to add an option for the casting bar to show the rank of spell currently being casted.

    Edit: Actually there is one thing, though it pertains to DogTag. The "veryshort" modifier used to show 4-digit HP/mana in the form of something like 3.5K/4.2K, but now it just shows "3K/4K". Was there something added/changed to configure how many digits is used for this? I looked at the Wiki documentation for DogTag, but didn't see anything.

    Edit2: A different DogTag issue. "percentmana" is showing "-1.#IND" for warriors with 0 rage.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on InfiniBar - Official Thread
    #showtooltip in macros doesn't seem to be working - it shows the tooltip of the first /cast (or /castsequence) spell. Also, is there a way to have the buttons display the names of macros (using some sort of status text like [macroname], perhaps)? Hard-coding them into the individual buttons really isn't an elegant solution...

    All in all though, I'm quite liking this mod - I've been searching for a good action bar mod since 2.0 broke Discord, and IB, despite some issues (the inability to drag items, while understandable since it's limited by Blizzard's API, is pretty damn annoying), it's the best thing I've found since TrinityBars (which unfortunately seems to have been abandoned by it's creator).
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from ckknight »

    ckknight * r33881 PitBull/PitBull.lua: PitBull - fix issue with hidePartyInRaid not being saved across sessions


    Awesome. Thanks for the hard work and frequent updates, even if it leads to weird issues once in while. =D

    /cheer
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.