• 0.96260162601626

    posted a message on Archy

    In reply to asavaglio:

     

     I'm not sure why its not working for you, are you using version 7.2.0.1?
    If you are, it can only a few things:
    • Your profile is corrupt, which means you would have reset the settings profile for Archy.
    • It could be a locale problem, I play using the enUS language, not sure if the paths/filenames are different using other locales.
    • Your edits of the file are wrong (don't take this in the wrong way, why it's last on this list), sometimes copy/pasting doesnt work.
     
    Posted in: General AddOns
  • 1.32775088955817

    posted a message on Archy

    GetArchaeologyRaceInfo still returns a race Texture, its just not a path anymore, but a number.

     

    If anyone wants to fix it themselves until the author gets around to it, I fixed mine by doing the folowing:

     

    1. Find the line below in the Race.lua file.
      LibStub("AceAddon-3.0"):GetAddon("Archy")
    2. Add the following after it.
      local textureIds = {
      	[461829]="Interface/Archeology/Arch-Race-Draenei",
      	[461831]="Interface/Archeology/Arch-Race-Dwarf",
      	[461833]="Interface/Archeology/Arch-Race-Fossil",
      	[461835]="Interface/Archeology/Arch-Race-Nerubian",
      	[461837]="Interface/Archeology/Arch-Race-NightElf",
      	[462321]="Interface/Archeology/Arch-Race-Orc",
      	[461839]="Interface/Archeology/Arch-Race-Tolvir",
      	[461841]="Interface/Archeology/Arch-Race-Troll",
      	[461843]="Interface/Archeology/Arch-Race-Vrykul",
      	[1030616]="Interface/Archeology/Arch-Race-Arakkoa",
      	[1445573]="Interface/Archeology/Arch-Race-Demons",
      	[1030617]="Interface/Archeology/Arch-Race-DraenorOrc",
      	[1445575]="Interface/Archeology/Arch-Race-HighborneNightElves",
      	[1445577]="Interface/Archeology/Arch-Race-HighmountainTauren",
      	[839111]="Interface/Archeology/Arch-Race-Mantid",
      	[633000]="Interface/Archeology/Arch-Race-Mogu",
      	[1030618]="Interface/Archeology/Arch-Race-Ogre",
      	[633002]="Interface/Archeology/Arch-Race-Pandaren",
      }

       

    3. Find the line below in the Race.lua file.
      	local _, _, textureName = ("\\"):split(raceTexturePath)
    4. Change it to this.
      	local _, _, textureName = ("/"):split(textureIds[raceTexturePath])

      I havent tested it completely, but it seems to be working correctly with the little testing I did, hopefully the author is still around to fix it, if I missed something.

       
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hi, thanks for the AuctionMaster skin, would it be possibe to trouble you for one more skin, for Wholly, please. Its available from Curseforge. Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hi, would it be possible for you to create a skin for AuctionMaster, its downloadable from curseforge, thanks in advance.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hi Jncl, I keep getting this error whenever I have the compact raid skin option on.

    11/2 01:59:57.289 An action was blocked in combat because of taint from Ace3 - CompactRaidFrame4:Show()
    11/2 01:59:57.289 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:249 CompactUnitFrame_UpateVisible()
    11/2 01:59:57.289 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:210 CompactUnitFrame_UpdateAll()
    11/2 01:59:57.289 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:96
    11/2 02:00:24.153 An action was blocked in combat because of taint from Ace3 - CompactRaidFrame7:Show()
    11/2 02:00:24.153 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:249 CompactUnitFrame_UpateVisible()
    11/2 02:00:24.153 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:210 CompactUnitFrame_UpdateAll()
    11/2 02:00:24.153 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:96
    11/2 02:00:24.153 An action was blocked in combat because of taint from Ace3 - CompactRaidFrame7:Show()
    11/2 02:00:24.153 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:249 CompactUnitFrame_UpateVisible()
    11/2 02:00:24.153 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:210 CompactUnitFrame_UpdateAll()
    11/2 02:00:24.153 Interface\FrameXML\CompactUnitFrame.lua:96

    This is from taintlog using 1, if i use taintlog 2, only thing that shows up mentioning those functions is Skinner and line numbers from CharacterFrames2.lua.

    If I disable skinning those frames I don't get any errors when in a raid or BG.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hi Jncl, I'm getting the following error using the latest Skinner and Quartz downloads from this site.

    1x Skinner-b4.13164.8\SkinMe\Quartz.lua:24: attempt to index field '__texture' (a nil value)
    Skinner-b4.13164.8\SkinMe\Quartz.lua:69: in function <Skinner\SkinMe\Quartz.lua:3>
    (tail call): ?:
    <in C code>: in function `xpcall'
    Skinner-b4.13164.8\UtilFuncs.lua:88: in function <Skinner\UtilFuncs.lua:86>
    Skinner-b4.13164.8\UtilFuncs.lua:151: in function `checkAndRunAddOn'
    Skinner-b4.13164.8\AddonFrames.lua:146: in function <Skinner\AddonFrames.lua:101>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[2]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[2]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceTimer-3.0-5 (Ace3):164: in function <Ace3\AceTimer-3.0\AceTimer-3.0.lua:138>


    Also can you update the skin for Alotholic needs a update as Altoholic was updated and stuff was moved around and changed. Thanks.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hi Jncl, I just downloaded the latest alpha of tomQuest, and I'm getting errors, which i can't post at the moment due to being on my laptop at work. It was working till last few updates of the alpha of tomQuest. Looks like some stuff was made local and changed to self in tomQuest, and when I comment the the lines in the skin file, the error just cascades down to next line. Any chance you could look at it again, otherwise no problem, I understand that the new tomquest is alpha, thanks again for your hard work on this mod.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Would it be possilbe to skin Auctionator please, I've attached a screenshot on how it shows up currently with skinner enabled.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Using update b2.9835.3, i still have that issue on that one quest frame greeting panel i posted a page back, seems like its the only npc that give me that issue.

    Edit: I got it to work by changing the following lines:

    -->>-- Greeting Panel
    self:skinScrollBar{obj=QuestGreetingScrollFrame}
    if QuestFrameGreetingPanel:IsShown() then
    GreetingText:SetTextColor(self.BTr, self.BTg, self.BTb)
    CurrentQuestsText:SetTextColor(self.HTr, self.HTg, self.HTb)
    AvailableQuestsText:SetTextColor(self.HTr, self.HTg, self.HTb)
    QuestFrameGreetingPanel_OnShow() -- force recolour of quest lines

    to this:

    -->>-- Greeting Panel
    self:keepFontStrings(QuestFrameGreetingPanel)
    GreetingText:SetTextColor(self.BTr, self.BTg, self.BTb)
    CurrentQuestsText:SetTextColor(self.HTr, self.HTg, self.HTb)
    AvailableQuestsText:SetTextColor(self.HTr, self.HTg, self.HTb)
    self:skinScrollBar{obj=QuestGreetingScrollFrame}

    The frame properly skins now, but im not sure what else that change may affect, as I dont understand all of the addon code, but anyway I hope this gives you a starting point.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Im having a small issue with the quest greeting frame which can be seen in the screenshot below, the frame is fine when i click accept a quest and see the details, but when i first open it i get this.


    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    First thing I would like to say is, great mod. I just have one minor issue since that last patch, you added in the new portal spells, but forgot the lines for the reagent count display, I'm able to fix it myself, but everytime I update I have to manually add the lines again, which I keep forgetting to check, to see if its been fixed before logging in. Any chance you can add them in please.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WhoLib error
    Quote from fred »

    [2008/05/13 22:12:47-1349-x6]: WhoLib-1.0-64386 (WhoLib):501: Deformat-2.0: Bad argument #3 to `Deformat' (string expected, got nil)


    I was a getting a ton of these errors, fixed it by changing line 501 from:

    local numWhoResults = self.Deformat:Deformat(arg1, WHO_NUM_RESULTS) or self.Deformat:Deformat(arg1, WHO_NUM_RESULTS_P1)


    to this:

    local numWhoResults = self.Deformat:Deformat(arg1, WHO_NUM_RESULTS)


    The part thats removed seems to be gone from the global strings. Which is why im gonna guess it errors out, eveything sems to be working fine for me, but then again I'm not a coder, and I took a stab at it.
    Posted in: Libraries
  • 0

    posted a message on Skinner
    I posted about this error:

    [2008/04/07 21:14:20-454-x10]: Skinner-2.3\UIElements1.lua:207: attempt to index field 'tfade' (a nil value)
    (tail call): ?:
    <in C code>: in function `FCF_StopResize'
    <string>:"*:OnMouseUp":1: in function <[string "*:OnMouseUp"]:1>


    I dont know if you missed it, but its becoming quite annoying, it happens when I click stuff in chat, as far as I can tell it has do with window resizing, because I can make it happen every time by trying to drag/resize the window when its locked.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I keep getting the following error in my chat windows when i go to click item links or open the chat options.

    [2008/04/01 21:34:07-401-x1]: Skinner-2.3\UIElements1.lua:207: attempt to index field 'tfade' (a nil value)
    (tail call): ?:
    <in C code>: in function `FCF_StopResize'
    <string>:"*:OnMouseUp":1: in function <[string "*:OnMouseUp"]:1>


    Ive tried deleting the skinner folder and its saved variables, and the error is still there when i reinstall the mod.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.