• 0

    posted a message on tomQuest2
    I am having problems with the actual quests log that is part of tomquest2. It won't let me adjust color or opacity and gives me errors talking about the following:

    1x tomQuest2-3.3.3 release 4\tomQuest2.lua:4212: bad argument #1 to 'next' (table expected, got nil)
    tomQuest2-3.3.3 release 4\tomQuest2.lua:4212: in function <tomQuest2\tomQuest2.lua:4197>
    tomQuest2-3.3.3 release 4\tomQuest2.lua:5130: in function `enableModule'
    tomQuest2_Config-3.3.3 release 4\tomQuest2_config.lua:214: in function <...terface\AddOns\tomQuest2_Config\tomQuest2_config.lua:210>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[2]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[2]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceConfigDialog-3.0-45:796: in function <...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:611>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[3]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[3]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceGUI-3.0-30 (Bartender4):326: in function `Fire'
    ...fo\Libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-CheckBox.lua:69: in function <...fo\Libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-CheckBox.lua:58>:

    ---

    or

    21x tomQuest2_Config-3.3.3 release 4\tomQuest2_config.lua:612: attempt to index global 'tomQuest2ParentFrame' (a nil value)
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[5]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[5]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceConfigDialog-3.0-45:796: in function <...nfig-3.0\AceConfigDialog-3.0\AceConfigDialog-3.0.lua:611>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[6]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[6]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceGUI-3.0-30 (Bartender4):326: in function `Fire'
    ...libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-ColorPicker.lua:56: in function <...libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-ColorPicker.lua:48>:
    ...libs\AceGUI-3.0\widgets\AceGUIWidget-ColorPicker.lua:82: in function `opacityFunc':
    <string>:"*:OnValueChanged":2: in function <[string "*:OnValueChanged"]:1>

    ---
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Broker2FuBar
    Is Broker2Fubar ever going to be updated it doesn't seem to be working with right-clicks in the newest patch?
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on Broker Currency
    Now that it is updated I get this error:
    [2008/12/10 07:00:34-313-x1]: Broker_Currency-v3.00.03.06 beta\core.lua:138: bad argument #1 to 'format' (string expected, got nil)
    Broker_Currency-v3.00.03.06 beta\core.lua:138: in main chunk
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on ProfessionsBook
    I have it installed and it listing crafts of other characters but there is no color at all in the auction house window and no tooltip.

    Is it having a problem with the new auctioneer suite because I cant for the life of me figure out why the data isn't making it to auctioneer.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Blizzard Error Frame
    I am using nquestsfu and it is working fine, still no error window but I used error monster and it appeared which was nice...
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on GridStatusMissingBuffs
    Didn't fix the missing textures error, I still get it every single time... :)
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on Blizzard Error Frame
    hmmm...thats a unique idea, maybe I could try that, I would prefer it in SCT anyway, because then I could change font.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Blizzard Error Frame
    I have only disabled them one at a time, maybe I should try it in reverse. I wonder if it could be two addons together.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Blizzard Error Frame
    Hey everyone, I have noticed something strange. I used to see these red messages like "Target is too far away.", "You don't have enough mana." So on, but recently it is not showing up. I have tried turning off each add on manually and then seeing if it is showing up but nothing.

    Has anyone else experienced this and maybe it is a blizzard command that I am missing. I do have the Blizzard box checked to show LUA errors so that isn't it either. I just miss those notifications.

    My main is the one who seems to have the most problems with this. Aside from that, all other mods are working ok.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on GridStatusMissingBuffs
    I am getting this error anybody know whats up with grid status missing buffs:

    ...ns\GridStatusMissingBuffs\GridStatusMissingBuffs.lua:862: GetSpellTexture(): Invalid spell slot:
    SpecialEvents-Aura-2.0-90209:141: in function <...bs\SpecialEvents-Aura-2.0\SpecialEvents-Aura-2.0.lua:140>
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-91091 (Ace2):298: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-91091 (Ace2):910: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:903>
    <in C code>: in function `TurnOrActionStop'
    <string>:"TURNORACTION":4: in function <[string "TURNORACTION"]:1>
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on GridStatusHots -> Shows your HoT(s) remaing time and total HoTs
    I am also getting those translation errors for Wild Growth and Lifebloom, something to do with Ace0.0 Locale or something. Typing from work so don't have my bugsack to show it
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on The New Curse Client
    Agreed, this is ridiculous, I really want to choose when and how I update. I hate the fact that it just updates them and without opening the activity window I have no idea. There is some definite cleaning up that needs to be done with this updater.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Automaton
    Any word on an update for 3.0?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on JWowUpdater - A new java addons updater for ace2
    Quote from rolfba
    JWU is of now a discontinued project, i dont have the energy to keep fighting the small hurdles that seems to appear on wowace and curse all the time.

    Thank you all for the time you used JWU, and may your time with Curse Client be as happy as your time with JWU.

    /Rolf


    It was a great piece of code and was very well done. I completely understand. I know that part of the problem is that other programs pulled voraciously to their own sites (WoWMatrix) and it is what has caused some of these bandwidth issues.

    I wish you well Rolf...be proud in knowing that you made a great program and people loved you for it. :)
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on JWowUpdater - A new java addons updater for ace2
    Hey there, quick question, I tried to setup things for wow interface and it was VERY slow and then just locked saying this:
    Updating started...

    [5108] from [wowinterface.com]....needs update...

    It won't go any farther, just sits there, I am running the correct Java
    Posted in: Updaters
  • To post a comment, please or register a new account.