• 0

    posted a message on Skinner
    Quote from m0ridin »

    running in 1280x1024 resolution

    after the latest update (today), frames are skinned just fine, but some are positioned oddly.

    When i hit escape to bring up the menu, it appears up and to the left of where it normally does.

    The character screen is fully at the top left when i open it, as well as my 'spellbook' when i open it.




    Try to disable the option Skinner > TopFrame >Adjust Character Frames.

    With the lates build if have same strange display error with MetaMap:



    Whats wrong here?

    Best regards
    X-buZZ
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    @ElykNosrac: Thank you for your great instructions!
    @Jncl: Thank you for implementing this at once!

    This is truly a real great community.

    Best regards
    X-buZZ
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    @Jncl:

    I don't want to bother you but do you have any plans to skin the chat windows of this excellent addon called Chatr?

    Kind regards
    X-buZZ

    Quote from X-buZZ »

    I just have found a wonderful chat addon called Chatr.
    Is there any chance to get this addon skinned?

    Best regards
    X-buZZ
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    I just have found a wonderful chat addon called Chatr.
    Is there any chance to get this addon skinned?

    Best regards
    X-buZZ
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Visor2 GUI? /beg /plead /grovel
    Quote from goo »

    Just used WowAceUpdater and got this on login:

    [2006/12/21 16:50:03-140-x1]: Visor2GUI\Core.lua:40: AceConsole-2.0: args.toggle: "get" must be a string or function
    <in C code>: ?
    AceEvent-2.0-21157 (Ace2):226: in function `TriggerEvent'
    AceEvent-2.0-21157 (Ace2):857: in function <Interface\AddOns\Ace2\AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:850>


    This Message is caused by ChatMOD released yesterday. Go back to the previous version of ChatMOD and everything will be fine.

    Kind regards
    X-buZZ
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Jncl »

    ...
    Fixed MetaMap bug
    ...


    Unbelievable. You have solved the issue just 2 days after submission.
    Many software manufacturers should do such a great work like you do, :)

    Thank you very much for this!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Thank you very much Megasaxon!

    i like the fresh new look of the worldmap.

    You made my day! :)

    Greetings
    X-buZZ
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Hi there,

    at first: Skinner is a great addon which provides a very clean, uniform and professional look to wow. Thank you for your work!

    Unfortunately i have problems to get skinner running along with the most recent version of MetaMap installed. I am using the german wow client.
    I have copied the MetaMap.lua into the SkinMe folder of Skinner.

    This is what i get when launching wow:


    When opening MetaMap it looks like this:


    When turning off 'UI Frames' -> 'Worldmap Frame' via the Skinner Fubar plugin i get no error message but MetaMap is not skinned at all:


    Do you have any ideas whats wrong here?
    Thank you for your help.

    Best regards
    X-buZZ
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.