CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on Recount
    With the latest version of Recount a new problem has turned up.
    Tracking of absorb shields is totally wonky. Comparing data between skada and recount and cross comparing the healing information with the damage done recount is counting absorb shields as heals when applied. It should treat only the used portion of the shield as healing but instead counts the entire shield as full healing done. The result of this is disc priests can spam shields on an entire group and come out with 50k hps and three times the total heals done of the incoming damage from the fight. It's pretty ridiculous to see a priest heal 3.5 million damage during a fight in which the boss only inflicted 1.1 million total damage on the group. This is just providing imaginary validity for some really obnoxious behavior from some bad disc priests.

    I've always been a fan of recount and really don't like having to run both recount and skada but if the only accurate data is coming out of skada then thats the way I'll hafta go.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Inline Aura - display aura information inside action buttons
    Here is an attached zip file containing a Defaults.lua I have edited so it works with the BETA/PTR. I commented out the entries that were changed/removed from the game, and I placed comments on the few where I was able to ascertain the updated spell id for that entry. It is far from perfect as I havent determined the proper replacements in all cases nor added any of the new buffs in MOP.

    Hopefully this helps people looking for updates for this excellent addon and provides the author with a little bit of help going forward.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Having alot of UI errors in PTR, not sure why the PTR would be so different than the beta. The interface mostly works though bar snapping is a bit hit or miss, and the Micro menu shows no buttons.

    At login it throws a single error regarding AceAddon-3.0.lua and then the instant you open the configuration and move a bar it throws a pile of errors from AceAddon3.0.lua and SimpleSticky.lua

    I can post some more detailed error logs if it would be helpful but didnt want to just smack ya with a wall of text.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.