• 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Quote from Xirtron »

    Recently when playing my warrior when I exit a BG or zone in/out of any instance my rage bar is 1/2 full (red) but I have 0 rage, it's not critical but is annoying if I gain any rage it does refresh properly. Also not every time but sometimes it will also show my HP as if I were dead even though I'm at full health same thing as the rage if I lose some health or bandage or of that nature it refreshes properly.


    Has anyone else seen this happening or could this be on my computer only? if it's on my computer would anyone have a suggestion as to what might be causing it. I'll post shots when I get home as I took some of it last night.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.
    Quote from Mrs. Steele »

    Quote from Xirtron »

    I quoted you're post

    As well as all the previous quotes. Guess you just didn't bother to read what you were quoting. Doesn't matter! My suggestion (the one you quoted) wasn't directed at you anyway. :P


    It wasn't there when I made my post I read it multiple times after your post, cause I thought I missed it. I see it says it now so o-well. I still stick to my comment as it wasn't a nasty comment just a statement.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.
    I quoted you're post
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.
    Quote from Mrs. Steele »

    Quote from Xirtron »

    Quote from Mrs. Steele »

    Quote from Anahka »

    Quote from LordRhys »

    Quote from Anahka »


    There's a problem with EQCompare and the latest version of AtlasLoot. According to AtlasLoot's dev it's an issue with EQCompare's code.

    See http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=5541 for more info (in the comments). I can post the exact error later if needed.
    I
    There's noone to see the problem, Eompare is no longer being updated so if the problem is in EQCompare's code you will have to fix it or convince someone to start maintaining it, or you can switch to TK or use blizzards UI method.



    Ah thanks, didn't realize nobody is maintaining it anymore. I'll find a replacement.

    Try TekKompare. It's available on wowinterface.com.



    The people that still use EQCompare like the simplicity of it and don't wish to use TekKompare


    The poster mentioned finding a replacement so I offered one. I don't really think my response should have prompted an EQC vs. TK battle but as long as I'm here...

    I personally don't like the hover feature and want to click on the item.

    What's wrong with Blizzard's default then (other than you have to push the shift key)? I used to use EQCompare but the fact that nobody's updating it prompted me to switch. And from what I can tell, TekKompare is just as simple, but then I like the hover. You might actually try asking Tekkub for an option to click in addition to the hover. /shrug



    1. No where do I read them asking for a replacement in the post
    2. There is/was no reason for a EQC vs TK battle as my comments stands (those that wish to use it do so for their reasons, I gave you mine)
    3. If I wanted to use Blizzard's default then I would, I choose not to because I like EQC not Blizzard's
    4. I have no desire to ask another addon author to make changes to a their addon when I have one that works the way I like it.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on EQCompare: mod for QuickCompare/EquipCompare replacement.
    Quote from Mrs. Steele »

    Quote from Anahka »

    Quote from LordRhys »

    Quote from Anahka »


    There's a problem with EQCompare and the latest version of AtlasLoot. According to AtlasLoot's dev it's an issue with EQCompare's code.

    See http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=5541 for more info (in the comments). I can post the exact error later if needed.


    There's noone to see the problem, Eompare is no longer being updated so if the problem is in EQCompare's code you will have to fix it or convince someone to start maintaining it, or you can switch to TK or use blizzards UI method.



    Ah thanks, didn't realize nobody is maintaining it anymore. I'll find a replacement.

    Try TekKompare. It's available on wowinterface.com.



    The people that still use EQCompare like the simplicity of it and don't wish to use TekKompare I personally don't like the hover feature and want to click on the item.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Quote from Auralei »

    I used Pitbull for about 2 weeks. Today I went back to AGUF for a specific reason, lack of unit frame layouts. No matter how you tweak ABF, it still looks like ABF. Originally, when I downloaded this mod, I have options for layouts. Not as many as AGUF, but still, some. I no longer have that option and I'm curious as to why that was removed?

    Are there any plans to include pre made layouts again?



    Have a look at this thread it should answer all your questions.

    http://www.wowace.com/forums/index.php?topic=6803.0
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on CowTip - a tooltip addon - Official Topic
    Any plans on adding mobinfo support?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on moveFrames
    Quote from Lawngnome »

    Could you add support for the pvp objectives, and the pvp slider frames?


    They already are supported, also the developer has stop development on this mod
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull - official topic
    Recently when playing my warrior when I exit a BG or zone in/out of any instance my rage bar is 1/2 full (red) but I have 0 rage, it's not critical but is annoying if I gain any rage it does refresh properly. Also not every time but sometimes it will also show my HP as if I were dead even though I'm at full health same thing as the rage if I lose some health or bandage or of that nature it refreshes properly.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on moveFrames
    Quote from witchdoc »

    Quote from OttoDeFe »

    chuckg is rewriting this...


    Don't suppose you have an ETA?
    Or anybody else a replacement to use for now? Doesn't even need to be ace2 :P


    You can stick with moveFrames and comment out the two line mentioned above, it still works and at least temporarily fixes the errors.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on [Old] PitBull - official topic
    Quote from Metacortex »

    Fine, but there is no option to hide the default blizz-buff-frames!?
    Beside this, is there a way to change the style of the duration, e.g. "4:59" and not like "5m"


    Yes check out Buffalo or Buffalo2
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on moveFrames
    Quote from Snarfle »

    I commented out lines 79 and 80 of core.lua and the errors have stopped. No guarantees that it will work correctly. Hopefully the author will see this thread and properly correct the problem as it appears to be a very nice addon.

    Here's what the corrections look like:

    -- Hook the SetCenterFrame and SetLeftFrame so we can throw skipSetPoint.
    -- self:Hook("MovePanelToCenter", "MovePanelToCenter", true)
    -- self:Hook("MovePanelToLeft", "MovePanelToLeft", true)


    --Bump (It still hasn't been fixed)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework - Prelease Version (Official Thread)
    My fix seemed to fix the problem and everything works like normal so I'll just stick with this until is' offical fixed. I'd check in my fix but I don't have write access the svn yet so it'll have to wait.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework - Prelease Version (Official Thread)
    Quote from Catharsys »

    Quote from Xirtron »

    Quote from Halgrimm »

    Quote from Fin »

    Quote from Xirtron »

    Glorylib in Prat seems to be causing errors.


    Could you be a bit more specific, please? What errors? Could you maybe paste them or post a screenshot, or something? Thanks.


    The return values for GetWorldStateUIInfo() have changed and it seems that glorylib has not been updated to account for this. http://www.wowwiki.com/API_GetWorldStateUIInfo



    Thank you it was late I was tired and had already closed wow and ws headed to bed (I should have taken more time to report a propper bug)

    I also get Interface\Addons\Prat\libs\Glory-2.0\Glory-2.0.lua:2441: attempt to index local 's' (a number value)
    and I also get Interface\Addons\Prat\libs\Glory-2.0\Glory-2.0.lua:2350: attempt to index local 's' (a number value)


    I've been getting all these errors too. Esp in arathi basin.



    Well since nobody has done anything about this I fixed it myeslf, just open the Glory lua fila and do a serch for GetWorldStateUIInfo and add a 0, infront of the 1 or 2 and the problem dissapears it might not be correct but at least I can play for now
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework - Prelease Version (Official Thread)
    Quote from Halgrimm »

    Quote from Fin »

    Quote from Xirtron »

    Glorylib in Prat seems to be causing errors.


    Could you be a bit more specific, please? What errors? Could you maybe paste them or post a screenshot, or something? Thanks.


    The return values for GetWorldStateUIInfo() have changed and it seems that glorylib has not been updated to account for this. http://www.wowwiki.com/API_GetWorldStateUIInfo



    Thank you it was late I was tired and had already closed wow and ws headed to bed (I should have taken more time to report a propper bug)

    I also get Interface\Addons\Prat\libs\Glory-2.0\Glory-2.0.lua:2441: attempt to index local 's' (a number value)
    and I also get Interface\Addons\Prat\libs\Glory-2.0\Glory-2.0.lua:2350: attempt to index local 's' (a number value)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.