• 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Pitbull -> player -> other, untick "Enable aggro indicator"

    you can do this in the "All units" part too or/and each of the unitframes you want it removed from.

    :Edit. The above might not be what you wan't thinking about it, maybe just disable Banzai module will do the trick, i'll leave the above though just in case ;)

    Dunno if this helps on your other problem, but give it a go.

    Pitbull -> player -> other -> auras then enable weapon buffs
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Basic Chat Mods??
    Any way to get my lovely colored brackets back?

    Was messed up a while ago after you changed the code. Sadly i have no coding skills but i did try messing with the lua and all i ended up with was getting all of it colored, would be easier just to change
    local COLOR = "777777"
    to whatever suits me if i wanted that :)

    Still just purely done for the looks of it, so nothing that i can't live without but would be nice to have it ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Omen2
    Good to hear Blacksen, guess that means we won't benefit from your "constructive critisism" and "helpfull bug reports" anymore ... ermm back to the movie i go, just had to get this off my chest ;)
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Threat meter that actually works?
    Addon author is doing his best to sort out hings, what more can you within reason ask of anyone but that?

    So chill out, relax, have a bud, and go watch the game ;)
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen2
    Had my concerns, as i can see alot of people had, about new look and config system for Omen2!
    But after getting it set up the way i like and getting used to it, it's growing on me and i wouldn't change anything now ;)

    1 thing i hope will be in a future version though is ability to scroll textures, can only get as far down as "skewed" nomatter where i place config menu on screen. I know i can just find where the texture is saved in (WTF/.../savedvariables/Omen.lua) and change it, but i'd still like to be able to scroll in config menu :)

    Great work and thanks for a nice addon.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Basic Chat Mods??
    Brilliant, thanks for a very fast answer, works like a treat ;)

    PS. attached image ;)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Basic Chat Mods??
    Really like this addon, big thanks for making it ;)

    Is there a way to color timestamp brackets in another color than grey? Would love it if there was, but in all honesty it's only for the looks and nothing else so it's no biggie if it isn't possible :)


    example of what i want it to look like:

    [ grey timestamp here ] chat txt
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ax_RaidStatus
    Whenever i load ax_RaidStatus i get following errors

    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:21: AceEvent-2.0 requires AceOO-2.0
    AceEvent-2.0\AceEvent-2.0.lua:21: in main chunk


    SharedMedia-1.0\SharedMedia-1.0.lua:18: SharedMedia-1.0 requires AceEvent-2.0.
    SharedMedia-1.0\SharedMedia-1.0.lua:18: in main chunk


    these i got 2 mins before posting here and because of bugsack i can hear i get them while game is loading (loading screen).

    Downloaded and installed through WAU right before this post too, so must be latest version.

    Had some Ace3 errors with earlier versions together with these so i temporarily dumped the addon, but wanted to try it again, and Ace3 errors gone it seems, but i still get those posted above.

    Oh and btw it moves my ROCK icon back to minimap too (i had moved it using detached minimap buttons), no biggie can still move it back to where i had it b4

    Edit: b4 anyone ask :), i do not get any errors if i disable ax_RaidStatus
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on ax_RaidStatus
    Been trying this addon out, and for some reason it just doesn't work for me.

    When the bars are visible (they tend to disappear) the tooltip works fine showing raid members as supposed to, but the bars themselves just shows 0% on everything.

    http://img87.imageshack.us/my.php?image=wowscrnshot030108093000qi6.jpg

    Bars disappear after 10-15 secs, thats why you can see me using the force update option (popup menu doesn't go away when pressing accepted either). Bars still disappear after 10-15 secs just leaving the raid status anchor there.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BigWigs
    BigWigs\SC\Karathress.lua:183: unexpected symbol near 'then'

    BigWigs\SC\Vashj.lua:428: '(' expected near ';'
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on UnitActionBars2 (Official Thread)
    Removed my request cause it wasn't needed, think i had a small brainfart when i posted it ;)

    sry bout that
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Pitbull, big black box?
    http://www.wowinterface.com/downloads/info5366-OzRaid.html


    Never tried it myself, but says it works with Clique.

    This version works perfectly with Clique, so if you need a click-to-cast mod (and I'm guessing if your a healer/curer you do) then grab this mod too. OzRaid should also work with any other clickcast mod that uses the 'ClickFrame' registration system proposed by Cladhaire. If they dont use it - go shout at the click mod authors as its now their job to make it work!


    Looks nice on the screenies though ;)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Wau not showing anything
    Same problem here, followed instructions in Common problems & Solutions without any luck.

    And as pointed out by Ghoschdi, i don't get the xml files created either


    Right ofc this would happen, fired up updater right after posting this just to test, and ofc it works now. of all the weird things ....

    Happy again for the time being ;)
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Ace3 documentation
    think this is it

    http://svn.wowace.com/wowace/branches/ag_UnitFrames/Ace3/
    Posted in: Ace3
  • 0

    posted a message on [PitBull] Adding text spaces after costum text-style
    Just a thought haven't done any checking of it. Maybe it can be done with the

    Prepend( ) empty spaces in (), or Append, depending on where u need the spaces
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.