• 0

    posted a message on ag_UnitFrames Status (What's going on?)
    Hi,

    I'm pretty confused atm. I haven't used aguf in the last 8 months and want to use it again. I just installed it, (the release from july the 18th) and I geht the "addon is outdated" message when I look at the wow addon screen. I tried releases from the last half year and the problem stays the same.

    Am I stupid or what o,O
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ClockFu
    I'm getting the same error.

    Anyone?
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Quote from casyo »

    Ok guys, I'm pretty sure this was asked dozens of times before, even in prior versions. But I really don't want to read through a few hundred of thread pages and the search function didn't get me anything useful.

    After updating Bartender with the AceUpdater, my problem is everytime that all settings I had are gone. The bars are located elsewhere, the scale/style etc. also.

    Somewhere in my mind there is something about the settings being saved in an file within the addon folder itself and not somewhere in the wtf/saved variables.

    My question:
    Which file do I have to back up each time and copy/paste afterwards to remain my prior settings? Please help this newbie, don't want to keep configuring everything from the beginning after an update.


    Anyone? ;(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Bartender3 - Action Bar AddOn for WoW 2.0
    Ok guys, I'm pretty sure this was asked dozens of times before, even in prior versions. But I really don't want to read through a few hundred of thread pages and the search function didn't get me anything useful.

    After updating Bartender with the AceUpdater, my problem is everytime that all settings I had are gone. The bars are located elsewhere, the scale/style etc. also.

    Somewhere in my mind there is something about the settings being saved in an file within the addon folder itself and not somewhere in the wtf/saved variables.

    My question:
    Which file do I have to back up each time and copy/paste afterwards to remain my prior settings? Please help this newbie, don't want to keep configuring everything from the beginning after an update.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Ok,.. got it working. Was a stupid mistake I made. Just updated via Ace Updater and wondered why everything is skipped. Loading the actual release of Ace Updater corrected some... how should I say... "old" versions of dozens of addons.

    Everythings working again,... anyway thanks very much for your efforts. Keep going with this great addon ^^
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    That's the joke. I never had any skins/files in my SkinMe directory. The errors with X-Perl are still happening :)

    Edit:
    This happens when I click on one of the "abstracted" xperl frames:
    Happens online while Skinner is active.


    Date: 2007-05-26 02:52:14
    ID: 71
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\XPerl\XPerl.lua line 1041:
    attempt to index upvalue 'conf' (a nil value)
    Debug:
    [C]: ?
    XPerl\XPerl.lua:1041: XPerl_CheckDebuffs()
    XPerl\XPerl_Player.lua:535:
    XPerl\XPerl_Player.lua:534
    XPerl\XPerl_Player.lua:732: func()
    XPerl\XPerl_Player.lua:578:
    XPerl\XPerl_Player.lua:575
    AddOns:
    Ace, v1.4
    AtlasLoot, vAtlasLoot Enhanced v3.00.02
    AtlasLootFu, v1.1
    Bartender3, v3.0 r32884
    BLASCProfiler, v2.0.2
    BLASCrafter, v0.2.0
    CartographerWaypoints, v2.0
    Cartographer, vr36223
    CartographerBattlegrounds, v2.0
    CartographerCoordinates, v2.0
    CartographerFoglight, v2.0
    CartographerGroupColors, v2.0
    CartographerGuildPositions, v2.0
    CartographerInstanceLoot, v2.0
    CartographerInstanceMaps, v2.0
    CartographerInstanceNotes, v2.0
    CartographerLookNFeel, v2.0
    CartographerNotes, v2.0
    CartographerPOI, v2.0
    CartographerProfessions, v2.0
    CartographerZoneInfo, v2.0
    ClearFont, vv20000-Beta 1
    CooldownCount, v1.1
    CritLine
    Cryolysis, v2.0
    CTMailMod, v1.5 (CTMod 2.0)
    CTRaidTracker, v1.3.4.1 (converted to WoW2.0 by Blackal with help from Vektor and Heuristic)
    DruidStats, v0.5
    eePanels, v1.0
    ElkBuffBar, v1.3
    EnergyWatchv2
    EnhTooltip, v3.9.0.1471
    EQCompare, v1.4
    FuBarExperienceFu, v1.1 $Revision: 29509 $
    FuBarItemBonusesFu, v2.1
    FuBarMoneyFu, v20000-1
    FuBarOutfitterFu, v2.0
    FuBarPoisonReminderFu, v1.0
    FuBar, v31322
    FuTextures, v2.0
    InFlightLoad, v2.0.326
    Informant, v3.9.0.1471
    KLHThreatMeter, v19.18
    AbacusLib
    Ace2
    MobHealth, v3.2
    CEnemyCastBar
    CECBDebuffs
    CECBPvPModule
    oRA2, v2.0.$Revision: 28172 $
    Outfitter, v3.1
    Prat, v2.0 Beta 4 33633
    sct, v5.6
    sctd, v2.31
    SimpleCombatLog, v1.2.0.34156
    Skinner, v2.1
    SmartBuff, vV2.0e
    Squeenix
    Stubby, v1426
    SWFixLogStrings, v2.0
    SWStats, v2.1.0
    SWUniLog, v2.1.0
    Swatter, v3.9.0.1471
    TinyTip
    vBagnon, v6.12.12
    vBagnonForever, v6.12.4
    WIM, v2.1.15
    WIMSpamBlocker, v1.0.7
    XPerlArcaneBar
    XPerlParty
    XPerlPartyPet
    XPerlPlayer
    XPerlPlayerPet
    XPerlRaidAdmin
    XPerlRaidHelper
    XPerlRaidMonitor
    XPerlRaidPets
    XPerlRaidFrames
    XPerlTarget
    XPerlTargetTarget
    XPerlTeamSpeak, v2.0
    XPerl, v2.2.2
    XLoot, v0.9
    DBMAPI

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    No... the point is I don't want to get any AddOn frames skinned. Not KTM, neither SW_Stats or anything else. Just some Blizzard_UI Frames and big bottom frame. Updated Skinner with the new patch, and now there are skins missing for dozens of addons. I don't want to skin them, but can't disable them via the skinner fubar plugin.

    Perhaps that is my only problem ;(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Nope, have to disappoint you.

    Just gave the new release a try, still same problem. *cry*
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    The new Skinner Version (r36692) totally fucks up with X-Perl Unitframes. With Skinner enabled and loaded, the whole screen is filled with transparent frames with a "Error" in it. The normal UnitFrames (Charakter f.e.) are moved and 're looking totally gray.

    After disabling Skinner, everything works as intended. My X-Perl is the up2date version 2.2.2.

    No error messages available to attach.

    Please help, don't want to abandon this great addon.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.