CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Quote from tripeX »

    Since last night I got followeing error on most addons WAU updates:

    Error:
    System.Reflection.TargetInvocationException: Exception has been thrown by the target of an invocation. ---> System.IO.FileNotFoundException: Das System kann die angegebene Datei nicht finden. (Exception from HRESULT: 0x80070002)
    --- End of inner exception stack trace ---
    at System.RuntimeType.InvokeDispMethod(String name, BindingFlags invokeAttr, Object target, Object[] args, Boolean[] byrefModifiers, Int32 culture, String[] namedParameters)
    at System.RuntimeType.InvokeMember(String name, BindingFlags bindingFlags, Binder binder, Object target, Object[] providedArgs, ParameterModifier[] modifiers, CultureInfo culture, String[] namedParams)
    at WinAceUpdater.FileSystem.UnzipAll(String zipFilePath, String destinationFolder)
    at WinAceUpdater.MainForm.DownloadAndExtract(String addonName, Boolean skipExternals, Boolean skipVersionCheck)

    Looks like a "File not found" errormessage, but the files are there. Any ideas? (Well, addons are still updated, but this error Message is anoying.)


    getting this error, too!
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Combatlog disappears - simplecombatlog
    Quote from shazzy »

    There is a simple solution to the combat chat frames disappearing. Untick the auto join guild box in advanced ui options.

    This is what is causing it. Blizzard know about the problem and are supposedly going to fix it next patch.


    It think this solved my problem, thx!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Combatlog disappears - simplecombatlog
    Hi

    I'm having a problem with my combatlog, which disappears suddenly, while i'm playing. After a relog, it's there again, a its defaultplace, right besides the chatframe. I am using simplecombatlog, prat, sct, sctd and swstats, might this be a problem?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.