• 0

    posted a message on ChocolateBar, do you like chocolate?
    I tried this today and have a little problem.
    I'm using an viewport addon, and so i dont want to have this bar over the complete screen.
    So i went into the config, checked "free positioning", disabled "locked" and arranged a little smaler bar.
    But i am not able to move it. Its allways sticked to the left corner and i cant move it away.
    Is this intentional or does anyone have a idea?
    Posted in: Data Broker AddOns
  • 0

    posted a message on oRA2
    Quote from Arrowmaster
    Nobody uses the oRA2 ready check anymore, just the Blizzard one. Its the Blizzard one that's broken and has no sound.



    Uhm ... its the command "/Raready" isnt it?
    as a raid leader i'm using it everytime. So does everybody else on my realm, as far as i know.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Omen3
    Quote from Xinhuan
    It just seems odd behavior. Suppose a boss encounter has 4 mobs. You spend 3 minutes killing the first one, then switch to the second one. You wouldn't know how much threat anybody has on the 2nd mob until you start attacking it (although it isn't really an issue, it just seems odd behavior).


    mhh ... is heal-threat beeing shown ?
    I mean, ok, it is a problem for DD not to know before they start, how many threat the tank has ... but i guess healers have to worry more about that.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_GuildPositions - coloring of german female class names doesnt work!
    tbh ... the whole guildposition is not working for the german client since 2 weeks or something.

    I cant see anyone on the map.
    We have 2 persons using the english client ... and its working for them.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework (Official Thread)
    I just updated to 63303.
    After i logged into WoW, every name in the chatwindow appears grey.
    The known one also.
    Cant find a way to change that >.<


    Edit: A guildmate was for one post in the color of his class (druid) before and after the post he was/is grey again. Also 1 or 2 persons in the public channel were in their class-colors, but only for 1 post.



    Edit2: After making a party with the druid, its name appears in the right color. My own one is still in grey.
    The biggest problem seems to be guildmates. Somehow a problem with identification in guildchannel?

    Edit3: My own name is in the right color as well, now.
    After i targeted myself and made a mousover the target. (No clue what the right point of it was.)
    "/who requests" to get the right class-color for the chat seem not to work anymore.

    Edit4: No clue, if the color of the names were stored for the whole account before. I think it was so, that if i had with one char the clor-name it than was colored for all of my chars... now it seems that i must "deteced" the class-color for all of them.

    Edit5: I logged back to the char (which had the class-color of the druid detected) ... the druidsname is grey again. Somehow a problem with the storage of this information?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FlexBar2 Official thread
    Quote from torano »

    I used to be a hardcore Flexbar user back when Dhargo was maintaining it. Is it close to or near that state again? I don't need a UI, but want to know if all the slash commands are implemented again along with conditionals.


    Best way is, to take a look here: http://www.wowace.com/wiki/FlexBar2
    into the "help-section"
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar - TransporterFu (WoW 2.1 compatible)
    I agree with Crucio about this 2 functions.
    This would be like an old TitanPanel plugin from pre-BC.

    (I am using this Addon with my LvL 70 mage)
    I know which kind of portals i can make. Due to the fact, that i cant select the portals with the mouseover, it is just useless information.
    Its allways the same portals i can make, and i nearly dont have ever a CD on it.
    Further on, the list is very long, and not very eye-friendly.
    I would like to suggest (as long as the 2 functions of Crucio cant be implemented) to summon the portals up, and instead of showing the CD the numbers of portals you are able to cast.

    This way, you would have a shorter list, and on the first view you know if you can cast a portal or not.
    You still need a rightclick on the Addon to cast the spell, so i would keep that list untoughed.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Violation
    I have also the error on log in.

    I also noticed today an error, which occurs then my own cast was getting reflected by an enemy.
    I will try to edit the error in, if i see it again.

    Edit: If it matters: i am playing with the german localisation.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    i didnt get an arrow 10 minutes ago, running to my corpse in netherstorm oO
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    Quote from Wobin »

    Okay, with both examples, could you type
    /dump Cartographer_Waypoints.Queue[1].Zone
    and post the result?

    So we get the response from the with arrow waypoint and the without arrow waypoint. Also please try by using an existing note, as well as a selfmade ctrl-rightclick waypoint.


    I'm sorry for the long delay .. but i wasnt a few days at home. Here comes the result:
    Staying in Shattrath, using an existing note in Shattrath ---> "Shattrath City"
    Staying in Shattrath, using an selfmade note in Shattrath ---> "Shattrath City"
    Staying in Shattrath, using an existing note in "Blade Edge Mountains" ---> "Blade's Edge Mountains"
    Staying in Shattrath, using an selfmade note in "Blade Edge Mountains" ---> "Blade's Edge Mountains"

    (I got the arrow with the notes inside of Shattrath, with the marks in Blade Edge Mountains, i didnt.)

    Edit: As soon as i enter the zone of the waypoint, i get the arrow.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    ok, first i must thank you for the time and the effort to fix this for a "single" client problem.

    You are on the right way, but unfortunatly, not everything is running yet.

    First i checked a selfmade waypoint in shattrath, as you can see on the screen it works perfectly:


    But i dont need a waypoint to a target, thats 160m away ;) ...
    so i checked a selfmade waypoint in "blade edge mountain" aka "Schergrat (deDE)":




    Edit: I was just flying over "Blade edge mountains" and noticed, i forgot to delet my note... so i set it to as a waypoint:
    The waypoint worked (with arrow) then i am on the same map as the waypoint.
    Ok, i checked the last thing i pointed out:
    Me (blade edge mointains)--- waypoint (netherstorm) = no arrow
    Me (blade edge mointains)--- waypoint (hellfire) = no arrow

    Mhh ... shit .. i deleted a note without removing the waypoint, but thats a different problem ;)
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    Well... the distance seems to work fine .. if i get closer, the number gets lower, if i move more away the number grows.
    If its really exact, i cant tell ya ;)
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    Quote from Wobin »


    Are you getting any text at all? a "Cleaned up queue" message?


    I get the distane, the name of the waypoint ... also the cleaned up queue message ... just the arrow is not loaded
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    ok .. after a week i updated my ace-addons.

    I updated to Cartographer rev 28867
    1. Waypoints didnt get extracted by the ace_updater.
    2. Waypoints wasnt loaded staying inside the main cartographer folder.

    After i extrakted it, it was loaded. Further on, i could update:
    Cartographer_Waypoints - Updating to rev 28869


    I then tested to get right from the Dark Portal to a selfmade notice in the "blades edge mountains".
    Unfortunatly, there is still no arrow, using the german client.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Cartographer_Waypoints - Official Thread
    Quote from Wobin »

    ><
    Lightning, you get the waypoint arrow when you're dead, but not normally? That's kinda bizarre...

    You are totally right. And even more bizarre then i see, that its working perfectly well if you have the ELP installed. You dont have to use it ... you just need the installation in the backround.
    Tbh, that scares me -.-
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.