• 0

    posted a message on X-Perl Thread
    I know there isn't a bug report for this but when logging on to get the portrait to appear I got to open the config to the player section and mouse over the portrait options. I don't know if this is intentional or not.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Addon libraries and Curse Client
    Ah ok. Thanks for the input :D
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Addon libraries and Curse Client
    Is it normal for the Curse Client to install a library as an addon when the auther included it in their addon package?

    I updated Fubar and then Curse Client installed LibRock-1.0 even though ckknight included it in the package for Fubar.
    Posted in: Need Help?
  • 0

    posted a message on Recount
    I had this problem and a delete data reloading UI did not fix the problem.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    I reverted to RC5 version and the problem so far went away. So I think something that was changed between RC5 and RC6 was causing problems with me seeing normal linking of tradeskills.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    Quote from Shadoweric
    I think you're misunderstanding what Xinhuan is talking about. The only places you can link stuff in-game are guild and officer chats, trade and whispers. You can't link in the General channels, the defense channels or user-defined channels. Add-ons go around that by using a custom-made syntax for links allowing you to link stuff. Problem is, there are multiple chat add-ons and many people do not use any at all, and for them, it doesn't appear as a link, it appears as garbage since they have no add-on to decode it.

    Now in your case, it happened in Trade chat. They may have used an add-on which created that type of link instead of using the default Blizzard linking.

    To Xinhuan's point, I happen to agree. That should be off by default. And you would think add-ons wouldn't use their custom-made links in channels where Blizzard allows linking anyway. And what happened in your screenshot would not have happened. Not sure how Prat works, just speaking generally here.


    Would someone linking with blizzards default tradeskill and chat cause that. Cause I had a friend who doesn't use Prat or a tradeskill addon link his enchanting and it came out messed up on my end. I did not mean to sound rude to Xinhuan so I am sorry.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    Quote from Xinhuan
    I've said again and again, that chat linking stuff should be OFF by default, and enforced by the addon not to be linkable to the public chat channels. The majority of wow players do not use Prat/Chatter.

    I get annoyed a lot every time i see a CLINK:blahblah or a mangled link due to no fault of my own.


    Unfortunately it is not a feature from Prat but the game. Linking your tradeskills is a new feature of the game with the 3.0.2 patch. The Prat chatlink feature is different usage.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    I seen it with specialized engineering too. And US localization so far as I know.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    I been getting this recently after updating to the latest.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on X-Perl Thread
    Hey quick question. Is there a way to make the Rune display for xperl show on login instead of having to go into options and recheck display them every login?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    I been getting this when changing continents.

    [2008/11/07 15:13:11-1166-x2]: Prat-3.0-Beta 14 \modules\PlayerNameGlobalPatterns.lua:94: attempt to index local 'Name' (a nil value)
    Prat-3.0-Beta 14 \modules\PlayerNames.lua:743: in function `?'
    CallbackHandler-1.0-3 (Ace3):146: in function <...Ons\Ace3\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:146>
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":4: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:4>
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":13: in function `?'
    CallbackHandler-1.0-3 (Ace3):91: in function `Fire'
    AceEvent-3.0-3 (Ace3):70: in function <Interface\AddOns\Ace3\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:69>
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CowTip 2.0
    Anyone else have a problem with the Threat line showing unknown tag HasThreat?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on X-Perl Thread
    Was wondering if anyone else had the problem where you cant get tooltips of your party when they are not next to you?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Quartz and 3.02?
    I am getting this on occasion when having a focus target buffing.

    [2008/10/16 05:45:26-1018-x1]: Quartz_Buff-1.0\Buff.lua:372: attempt to compare number with string
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Cartographer and WLK
    I was not asking about Cartographer 2, and that part worked when I used it. I was asking if it was possible that we would see the functionality with Cartographer 3 for when wrath is out.
    Posted in: AddOn HELP!
  • To post a comment, please or register a new account.