• 0

    posted a message on WorldMapFrame.lua:497 & 677 error, is this carto?
    Thanks for the info. I checked all my map addons but forgot EFM.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on WorldMapFrame.lua:497 & 677 error, is this carto?
    I updated Cartographer to the newest version and am still getting this error (but only when the map is open.) Is this a cartographer problem?

    I did a search and couldn't find WorldMapFrame.lua on my hard drive.

    [2007/09/30 07:34:07-947-x80]: Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:497: Usage: UnitDebuff("unit", index [,raidFilter]):
    Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:497: in function `MapUnit_IsInactive':
    Interface\FrameXML\WorldMapFrame.lua:677: in function `MapUnit_OnUpdate':
    <string>:"*:OnUpdate":1: in function <[string "*:OnUpdate"]:1>
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Problems with Cartographer (blank spots on the map)
    Had the same problems on the other computer so I went to an older version of Cartographer (pre 2.1) and it works better. I get tool tips when I mouse over gatherer nodes, but still have the blank spots sometimes, not as frequently though.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Problems with Cartographer (blank spots on the map)
    As I said, I'm having the problem with it by itself (clean install of WoW and only cartographer) as well as with all of my addons. Mapwise I am using MobMap, Cartographer and Gatherer (it is what my guild uses.)

    I am currently patching WoW up to current on a different computer and going to try there.

    Also when I mouse over a resource node (gatherer) with cartographer running I don't get a note for it, but if I disable cartographer I do.

    I have deleted all savedvariables for cartographer and would dump all of my saved variables except it doesn't look like that is even working. Will post how it goes on the other computer.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Problems with Cartographer (blank spots on the map)
    Quote from Seerah »

    Oooh, hey, you're using both Cart and Gatherer? Perhaps something is conflicting... Try *just* Cart (disable Gatherer) and see if anything changes.

    I made a new addons folder with just cartographer and removed my WTF folder and it still happened. Although this time I can see the unexplored areas unlike before (i've never seen them, just the darkness of the fog of war).
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Problems with Cartographer (blank spots on the map)
    deleted everything carto related and redownloaded and it is still happening. I disabled all addons except for carto and gatherer and it still happened. I even renamed my addons and savedvariable folders and created new ones with just carto and no improvement.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Problems with Cartographer (blank spots on the map)
    Quote from Seerah »

    You could try deleting your cart saved variables... /shrug :)

    That would kill my notes and such wouldn't it?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on Problems with Cartographer (blank spots on the map)
    Since this wonderful new patch, I've been having some issues with cartographer leaving blank spots in my map. I've tried deleting all my carto folders and redownloading with and without externals. It doesn't happen all the time and only seems to with outland zones. Each time I open the map stuff changes.







    Anyone else with this problem? Or an idea on how to fix it?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.