• 0

    posted a message on Pitbull - Party bugging after release (from death)
    It seems to be a zoning issue, actually. Not just from death.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on BigWigs
    Hey all. So sorry if this has been asked before... I did a search with no results, so yeah. :x

    The BigWigs range box (for people too close in Hydross, for example).. is it possible to have that show on demand? like, there are some times when I just want to have it out (also, to configure where I want it as well)

    Is this something that is possible? or maybe in the to-do list? Not that big of a deal, just wondering. :)
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Pitbull - Party bugging after release (from death)
    Ok, I guess I'm just unique? :(

    This happened again last night... it seems to be a zoning in/out problem mainly. Only bugs out when I'm coming back in from being a ghost.

    NO ONE else has had this problem?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Pitbull - Party bugging after release (from death)
    This happened last night on our TK raid. When I would release, I would be out at the GY and only have 2 party member frames -- a druid and a warrior. I checked and unchecked the "Show party in raid" and "Show 5-man raid as party" (or similar wording... I can't look it up right now because I'm at work. :))... but they would still not show. I kept having to /reloadui to get all the frames to come back.

    All of my Ace addons are up-to-date -- I use the aceupdater program to do this any time I run into an error, to make sure there wasn't a fix already. I am currently using Grid as well, for my raid frames.

    Has anyone else had this problem? I'm just getting tired of reloading my UI all the time. :(
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.