• 0

    posted a message on BigWigs
    Ty, I will try that. I just added the file name to .toc
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on BigWigs
    I am not sure what i am doing wrong here, but i for some reason NEVER see timers for koralon... there is no setting in bigwigs for it either when i access Bigwigs through /rock or fubar.

    i forgot to mention that i DO have the module for koralon in northrend in my folders.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on Problem with Glyph Page and Addons
    I am working on trying to find out how it happens. At this moment, i am not able to.
    I will probably work on finding out which of the addons have word "Inscription" in its code files to seperate them out and do the experiments.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Problem with Glyph Page and Addons
    hrm, i wonder if it has any thing to do with cartog?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Problem with Glyph Page and Addons
    If i simply log out, and log back in, it will be fixed.
    Which is the same way to fix Waypoints in Cartog too.

    Now, if I only knew where that "Inscription" is coming out from, i could have worked arround it.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Problem with Glyph Page and Addons
    Hey every one, i have this awkward problem, and i am not sure what is causing it.

    http://img201.imageshack.us/img201/5492/wowscrnshot120208223003af1.jpg

    See the glyph page? In its heading, you will see Inscription is right over Glyph.

    Now, because of this, i can't see any glyphs that i have lready placed in my file.

    Similar to this, i had a problem with artographer's way point system too.

    I would open my WoW, and when i would login, QuestHelper's Waypoint arrow would be stuck.
    When i would log out and relog in, it would be fixed.

    Darkest
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    yeh it works out with 16 keybindings :D and halo quickness
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    Quote from Grousey
    /pat Xpl0iter... sorry you have to play at that res! my eyes would die!

    fww things.. first, does it not bother you have to look the length of the screen to see player and target frames? i#d probably die more if i had to look all that way to check health. the top action bar should be in line with the main action bars.. atm it's too far left, that and the overlapping pet bars makes it look bit messy. the minimap shape i can't figure out, why not have it square? would look better fitted. necrosis is kinda floating in the middle of nowhere.
    ofc it it fits your play style then it's all good, i prefer functionality.


    I played a game called Guild Wars for sometime, and kinda got used to have target by that side ^_^. I am usualy aware of my health so i dont have to look at it at all times. Even then, it never bugged me.

    I tried playing with BT3 to move bars and set them, but them being sticky made it kinda impossible for me to set that top bar in line. I am not sure if i am missing an option or something, but i wish there was a way for them not to be sticky.

    Minimap is a square, and when you turn, the map turns with you. Also a bad habbit from guild wars, since i was used to having a rotating map. If your facing North, East, West and South, map is a perfect square. I Guess a bug (maybe not) with how Chinchilla works.

    Necrosis, i couldn't find a better spot for it, since it seemed just out of place from where ever i tried to fit it in.

    If i had a better monitor, i would have had way better setup ^_^. That setup provides me with alot of funtionality. Or maybe i am just too used to it. I would like to have advice on how i should set things up though.

    I currently have broken addons, that include Chatter, Daportrait, and ClearFont2 ( i hope CF2 is fixed now since it aint giving me errors any more. )

    Darkest.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on small error: Chatter
    Encountering the same error with another version that i have tried to download with WowMatrix.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Chatter- Ace3 chat mod (was Chatterbox)
    I have an odd problem. I am not sure if any one else has the same issue But... This is the error message that i get when i try to use /chatter.

    ....Acegui-3.0\widgets\AceGuiWidget-TreeGroup.Lua:146 CreateFrame(): Couldn't find inherited node "InterfaceOptionButtonTemplate"

    Am i missing a library or something? If so, i would like to have a link for it, been trying to make this mod work for last 4 hrs. Any help is Highly appreciated ^_^.

    Edit: Forgot to mention that entire GUI is empty when i type /chatter.
    Darkest.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    *chuckles* i may have to fix coloring a bit for the picture i guess. I am quite used to that interface. Yeh, believe me, that is my actual interface size. On top of this, i sit 3 feet away from my monitor ^_^ Lol. Wish i had a bigger Monitor


    Edit: Since you are replying about this, why don't you tell me the problems out of what ever you may or may not be able to see? I will try to work arround it.

    Thanks
    Darkest.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on UI Screenshots - Show us what you use!
    I am not sure if you see that as a thumbnail or something, but that happens to be my monitor size. 17 inches.
    its 1024 by 768.

    You do have to click on the Picture once the link is open to Increase its size though.
    also try pressing f11 to increase the area of view in your Browser. Toggling F11 will get it back to normal.

    Darkest.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Your right. ^_^

    Darkest.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AutoBar by Toadkiller (official thread)
    Problem dissapears when you unload ButtonFacade.

    I wonder if the problem is in ButtonFacade or Autobar.

    Buttonfacade is working fine with BT4


    Edit: I forgot to mention that there seems to be a problem with Buttonfacade as well. It doesn't highlight the previously chosen settings in configuration when you /ReloadUI or Log back in.
    I also forgot to mention that the Autobar Buttons are actually there, and u can click on them, they just dont seem to be there (are invisible).

    Darkest.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.