• 0

    posted a message on Grid
    Is it true that Grid shows the groups in a different order for everyone?
    When using default settings that is, not grouped by class or something else.

    I noticed tonight the ML was using a different layout then me after using a raid roll for a certain item.
    When asking him about it, he said all grid users have a different layout even though he said he had grp 1 = 1,2,3,4,5 and grp2 = 6,7,8,9,10 and so on. Same as me, which surprised me as the winning roll was someone different then I expected.
    Posted in: Grid & Grid2
  • 0

    posted a message on DBMFTLBBQ
    Quote from Matrix110 »

    /gquit :P


    That thought has crossed my mind tbh.
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on DBMFTLBBQ
    I know this is a old thread, but is there a possibility to add the countdown in?
    I hear the sounds of the countdown from DBM but I don't see a visual timer.
    Now I just count to 4 and start doing stuff, but a visual timer would be nice if possible.

    I am also in a guild forced to use DBM atm.....
    Posted in: Raid AddOns
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    Hmm. Must be looking over it then. Will check it out.
    Thanks.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 2.0
    I still can't export any layouts. It's simply greyed out for me.
    Not sure if I am doing anything wrong, or what tbh...
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    This is my Unit Frames setup in Pitbull.
    It's basically 90% similar to what I had in my Discord Unit Frames setup.
    Only thing I miss atm is the option to view the 5 man group unit frames when I am in a raid. Or I am blind and can't find it.

    The buffs/debuffs for the pet and target are below it's unit frames.
    Middle left is Focus Frame, middle right is Target of Target Frame with no buffs/debuffs.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework - Prelease Version (Official Thread)
    Quote from Seerah »

    It is stored per character in your WTF folder. Find the chat-cache file for the character that has the layout you want and copy it over into your other character's folders.


    Ah yes, that is a good option for me.
    I use the same layout on all characters anyway.

    Thanks!
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework - Prelease Version (Official Thread)
    Quote from sylvanaar »

    Quote from tezro »

    Quote from sylvanaar »

    Quote from tezro »

    etc


    No, never heard of this before


    So it should be working? Meaning I would see all three chat windows in the right places when loading a profile from another char?



    Honestly, I really dont know what you mean. Do you think Prat positions your chatframes? It doesnt. Perhaps thats the confusion.


    Ah right, now I get it.
    Too bad it can't be done through Prat then. Same for what channels you want in what chat window.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework - Prelease Version (Official Thread)
    Quote from sylvanaar »

    Quote from tezro »

    etc


    No, never heard of this before


    So it should be working? Meaning I would see all three chat windows in the right places when loading a profile from another char?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework - Prelease Version (Official Thread)
    I am not using the latest build, but I was wondering one thing.

    I notice that when I have a new char and load a profile from either a class or character, that it doesn't use all saved settings for that class/character.
    For instance, I have 3 chat windows (general/party/combat)in seperate portions of the screen.
    General chat in the bottom-left corner, the party/raid/etc chat to the right and a combat log above the General chat.
    But when I load a profile I only see the General chat. Size and stuff like buttons are hidden are all fine, but even the combat log windows is tabbed with General chat like it is poer Blizzard default.
    The 3rd chat windows isn't showing at all.
    Also, the placement of the 1st chat window is wrong, it's on the default location.

    I do not know my current build I am using, since I am at work atm, but was wondering if this is a known thing?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CooldownTimers 2.0
    The modified version seems to work for me nicely.
    Trinkets use the two cooldowns properly now.

    Will modify the lines above so I can move the anchor again.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CooldownTimers 2.0
    Quote from Rashkaldo »

    Hallo, i love the addon. But i have a problem, when iam lock/unlock the bars i get a error message:

    Interface\AddOns\Cooldowntimers2\fubar-plugin.lua:479:attempt to index field 'anchors' (a nil value)

    and i have still another problem.
    i cant see the timer from my Spell, only from gems, trinket, health/manapots, and other stuff.

    iam using a german client.

    thanks


    Same problem here with a UK client (Holland here myself).

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    Quote from Xuerian »

    tezro: I just committed a update that clarified those options (And fixed them). See if it works now.


    I downloaded the versions of all XLoot addons, and it works now as expected :-)
    Thanks for the fix.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on XLoot
    Last night I turned off the option to show loot when doing a Shift-Right Click when in solo play.
    However, the loot still shows.

    I am using a version from last week iirc.
    If needed I will post the exact version I am using.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Chronometer (Ace2'ed AceTimer)
    Quote from stephen »

    Chronometer seem not to work at my hunter char. I can change the configuration, move the test anchor, display the test bars but nothing. Infight there are no bars at my hunter char. At my mage char chronometer works and display the bars. I tried to deinstall and install it again. I deleted the save variables file. But no change. :-(

    I'm using chronometer on a german client. Need help!


    Chronometer seems to be working fine for my hunter.
    Try to delete the SavedVariables for the addon under your toon's directory so it can reset, and see what happens?
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.