CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on SimpleCombatLog problem
    Quote from Litvan »

    oh yes there is... fubar doesn't work with auctioneer in the newest version of fubar

    and... scl works fine when alone as only addon.. (both from the link you provided and updating scl with aceupdater) but when adding other ace addons (updated via aceupdater) it borks out.. haven't found where the chain breaks.. but atm I just want to play and not find bugs.... (sry)

    if you want I can post the list of all addons I have, if that could help you spot what one that might be causing the problem


    hmm, then that sounds like a library's problem, not SCL itself, then there isn't much I can help with.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleCombatLog problem
    The 'official' way of reporting SimpleCombatLog bug is via WowInterface http://www.wowinterface.com/portal.php?uid=27654&a=listbugs
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SimpleCombatLog problem
    Try to isolate the cause of problems first:

    1. Get the version from http://www.wowinterface.com/downloads/info5008-SimpleCombatLog.html
    2. Enable nothing but only SimpleCombatLog (do not load disembeded libraries, since I think there are some issues on newest version libraries).
    3. in game type /script SimpleCombatLogDB = nil SimpleCombatLogDBPerChar = nil
    4. Reload UI.

    The reason to get the version in WoWI is to make sure you have older libraries, so that we can be sure the problems arent caused by the libraries.



    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on RAWR! error
    WoW UI Updater is very easy to use too, and it works on all major addon sites.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Problem with simple combat log
    I replaced the deDE translation with another user submitted version which seems shorter. But again, I know nothing about german, so if there is a problem with the translation, give me a patched localization-deDE.lua.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Problem with simple combat log
    And guys, please use the WoWInterface bug report of my portal : http://www.wowinterface.com/portal.php?uid=27654&a=listbugs

    I'd like help users of my mod to solve their problems whenever possible, but I simply can't read through every posts from everywhere, so please direct all bugs/ features request to WoWInterface.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Problem with simple combat log
    Xed:

    I recently added a deDE localization to SVN, which is sent to me by SCL user, I know nothing about deDE so I just added it to SVN. But seems the translation is not very good, that I received more than one deDE user complaining.

    There is nothing I can do about deDE though, if you don't want to help translating, and you don't like the current deDE localization, you can simply remove the localization-deDE.lua and SCL will be shown in english.



    Anthra:

    It looks like you have loaded the "my damage done" or "damage to me" theme, try loading the "default" theme.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    hmm... how do I know if the site_re.txt is updated or not? I tried running both WUU 1.2.207 and 1.3.218, and the site_re.txt of them don't seem to change.

    Since you mentioned site_re.txt, I took a look at it. The RE for googlecode is currently:

    googlecode_version <a\shref="http://%s.googlecode.com/files/(%s[0-9\.-](.+?).(zip|rar))

    which looks like the problem is that my files name and version are separated with underline, not dash, so I changed (%s[0-9\.-](.+?).(zip|rar)) to (%s[0-9\.-_](.+?).(zip|rar)) and then it seems to work.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    How does the siteID for GoogleCode work?

    It works for files in "tekkub-wow", but not for my own project "rophy-wow".
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on SimpleCombatLog problem
    It is showing for me. Are you sure you're using the default settings?
    By default it should now show messages of your item creation and not others.

    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on An alternate method for defining embedded lilbraries in your TOC
    Quote from Rabbit »

    Quote from rophy »

    The error log takes so long to generate is another issue.


    It is not another issue, it is the issue at hand.

    We have been doing this - knowingly - for a long time. It has just never occured to anyone that stating a file and logging the fact that it doesn't exist could lead to a 20% increase in loading times.

    Whether or not it's an error path is irrelevant, the only thing that matters is that it would seem, quite clearly, from these numbers, that there is a lot of optimization potential here, and I do not see why Blizzard would ignore it.


    I disagree, "we have been doing this for a long time" doesn't mean it is the right thing to do.

    Even if it doesn't lead to 20% increase in loading time, if the approach generates lots of error, and we can avoid it, I don't see why we shouldn't.

    They're two completely different issues:
    1. WoW cliet shouldn't take so long to generate an error log.
    2. An addon shouldn't generate any error.

    If we can't do anything to prevent this, then there's not much to discuss. But we *can* do something, so why not try to solve *both* problems?

    Tell Blizzard to fix (1), *and* we should try to fix (2) on dis-embedded zip packages.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on An alternate method for defining embedded lilbraries in your TOC
    The error log takes so long to generate is another issue.

    The problem itself is that the dis-embedded zips in files.wowace.com are generating tons of errors, this shouldn't happen at all.

    While I agree someone should relay this information to Blizzard, I still think something should be done at wowace.

    An "official wowace package" which is generating errors at FrameXML.log doesn't look right at all to me.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on An alternate method for defining embedded lilbraries in your TOC
    Quote from Rabbit »

    If I remember correctly, files that are referenced in TOCs and do not exist would not be loaded if created during a WoW session with a reloadUI following - the file has to exist ; even an empty file does just fine.

    So it doesn't seem like they're tracking anything.

    Whatever Blizzard is doing, it's clearly not good enough and needs to be optimized rather than wowace.com changing the entire files repository, as it appears to me from the information at hand.


    I agree someone should relay this information to Blizzard.

    But if following a standard embed library declaration has no disadvantage (may be? I dunno), then since the files.wowace.com already has to use some scripts to create a special support for dis-embedded version of the library, I don't think it's "a big changes to the entire files repository". It is just a change to the scripts for dis-embedded zips. For the addons side, if the author decided not to follow a standard (or he was just lazy), then everything still works.

    Even if Blizzard fixed this problem later, at the least this approach shuts up FrameXML.log.

    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on An alternate method for defining embedded lilbraries in your TOC
    Quote from sylvanaar »

    Thanks for the responses and the testing. Looks like there may be alot to gain from a convention similar to this.


    So..
    1. All Ace2 addons on SVN should have a file called embeds.xml defining all embedded libraries.
    2. The non-embedded version of the zip from files.wowace.com should automatically comment out the embeds.xml.

    I dunno if (2) is possible or not?

    Also, I think it's better for more people to test the effect of removing out invalid TOC references first, before actually asking all authors to make a change and modifying the SVN zipping script. Since I might have missed something on the test.
    Posted in: Lua Code Discussion
  • 0

    posted a message on An alternate method for defining embedded lilbraries in your TOC
    Quote from Gandharva »

    Hm, could this decrease the general WoW starting time?

    Because atm WoW creates a 100KB file (FrameXML.log) full of shitty checks because of missing embedded Libs.


    Good question, and I decided to test it myself.

    - All the Ace2 addons have the libraries dis-embedded.
    - The list of addons I enabled: http://ace.pastey.net/10399

    Test 1: Libraries dis-embedded but the TOC still references to them.
    Test 2: Libraries dis-embedded but almost all of the the references in TOC are removed.

    Then I reloadUI twice for each test to see the Warmup timing, and the results:

    Test1 1/2:
    10.922 Addons
    6.810 Warmup GC
    3.987 World Entry
    21.719 Total Time

    Test1 2/2:
    10.927
    6.793
    3.941
    21.661

    Resulting FrameXML.log for Test1: http://ace.pastey.net/10400

    Test2 1/2:
    6.440
    6.861
    3.983
    17.284

    Test2 2/2:
    6.350
    6.810
    3.954
    17.114

    Resulting FrameXML.log for Test2: http://ace.pastey.net/10401

    Posted in: Lua Code Discussion
  • To post a comment, please or register a new account.