• 0

    posted a message on Prat 3.0 Chat Mod Framework
    I keep getting errors from playernames module every time I log in on any char. I've deleted prat savedvariables + prat addon files several times for reinstall, but no effect.

    This is the error I get (very rare that it doesn't appear, ~1/50)

    [2008/11/20 15:10:34-247-x1]: Prat-3.0-r149 \modules\PlayerNames.lua:720: table index is nil
    Prat-3.0-r149 \addon\modules.lua:181: in function <Interface\AddOns\Prat-3.0\addon\modules.lua:173>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceAddon-3.0-5:365: in function `EnableAddon'
    AceAddon-3.0-5:377: in function `EnableAddon'
    AceAddon-3.0-5:435: in function <...ns\ActionBarSaver\libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:421>
    <in C code>: in function `LoadAddOn'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:991: in function `UIParentLoadAddOn':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:241: in function `CombatLog_LoadUI':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:389: in function `UIParent_OnEvent':
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
    
      ---


    Also tried to disable ActionBarSaver, but it resulted to this instead:

    [2008/11/20 15:04:00-245-x1]: Prat-3.0-r149 \modules\PlayerNames.lua:720: table index is nil
    Prat-3.0-r149 \addon\modules.lua:181: in function <Interface\AddOns\Prat-3.0\addon\modules.lua:173>
    (tail call): ?:
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":9: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:5>
    (tail call): ?:
    AceAddon-3.0-5 (AtlasLoot):365: in function `EnableAddon'
    AceAddon-3.0-5 (AtlasLoot):377: in function `EnableAddon'
    AceAddon-3.0-5 (AtlasLoot):435: in function <...\AddOns\AtlasLoot\Libs\AceAddon-3.0\AceAddon-3.0.lua:421>
    <in C code>: ?
    <in C code>: in function `pcall'
    Cartographer-r2288\Cartographer.lua:914: in function `LoadLoadOnDemandModules'
    Cartographer-r2288\Cartographer.lua:508: in function <Interface\AddOns\Cartographer\Cartographer.lua:356>
    <in C code>: ?
    LibRock-1.0-90294 (FuBar):2472: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2447>
    LibRock-1.0-90294 (FuBar):2521: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2514>
    LibRock-1.0-90294 (FuBar):2594: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2557>
    LibRock-1.0-90294 (FuBar):2715: in function <...erface\AddOns\FuBar\libs\LibRock-1.0\LibRock-1.0.lua:2710>
    <in C code>: in function `LoadAddOn'
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:991: in function `UIParentLoadAddOn':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:241: in function `CombatLog_LoadUI':
    Interface\FrameXML\UIParent.lua:389: in function `UIParent_OnEvent':
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
    
      ---
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on FuBar 3.0
    Quote from Burnum
    I have an issue where the addon settings icon (the little screw for Rock?) will not say where I put it on the mini map, nor stay hidden. It seems that none of those settings save, if you set the window fade to 100% (so it doesn't fade when you mouse off) that reverts to defaults as well.


    Quote from Spennig
    I've been running into that too.


    I'm also troubled with that problem.
    Posted in: FuBar AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.