• 0

    posted a message on Fubar_HonorFuPlus
    Checked just a little bit ago and it appears to be working fine for me again, shows up correct in the addons list and in game now. =)
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on Fubar_HonorFuPlus
    Still not working for me. Deleted it locally, all signs of it in WTF and addons folder. Still not working, shows up on my addons list as Fubar_HonorFu now instead of honorfuplus. =/ No where in sight once I log in though.
    Posted in: FuBar AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Quote from Kagaro »

    Ill take a look when I get a chance, raiding archimonde and illidan tonight so wont be till Friday
    Also if you could post your layout I can import it and see if ther eis anything else going on.


    ^1^T^SAction~`Bars^T^Sstrata^SBACKGROUND^SanchorTo^SCENTER^Sparent^SUIParent^Sbg_orientation^SHORIZONTAL^SanchorFrom^SCENTER^Shflip^b^Sbg_insets^T^Sb^N-4^St^N4^Sl^N-4^Sr^N4^t^Svflip^b^StileSize^N1^Sscripts^T^t^Sanchor^SBT3Bar1^Slevel^N0^Sbg_texture^SHalBackgroundA^Sbg_blend^SALPHAKEY^Srotation^N220^Sbg_style^SSOLID^Sgradient_color^T^Sa^N1^Sr^N1^Sg^N1^Sb^N1^t^Sborder_color^T^Sa^N1^Sr^N1^Sg^N1^Sb^N1^t^Stext^T^Sy^N0^Sfont^SBlizzard^SjustifyH^SCENTER^Sx^N0^Scolor^T^Sa^N1^Sr^N1^Sg^N1^Sb^N1^t^Stext^S^SjustifyV^SMIDDLE^Ssize^N12^t^Sbg_color^T^Sa^N1^Sr^F5651576002974740^f-54^Sg^F5651576002974740^f-54^Sb^F5651576002974740^f-54^t^Swidth^S550^Sy^S-20^Sx^S-6^Sbg_alpha^N1^Sborder_edgeSize^N20^Sheight^S105^Smouse^b^Sborder_texture^SBorder1^Stiling^b^t^SXPBarNone^T^Sstrata^SBACKGROUND^SanchorTo^SCENTER^Sparent^SUIParent^Sbg_orientation^SHORIZONTAL^SanchorFrom^SCENTER^Shflip^b^Sbg_insets^T^Sb^N-4^St^N4^Sl^N-4^Sr^N4^t^Svflip^b^StileSize^N0^Sscripts^T^t^Sanchor^SXPBarNoneButton^Slevel^N0^Sbg_texture^SHalBackgroundA^Sbg_blend^SALPHAKEY^Sy^N0^Sbg_style^SSOLID^Sgradient_color^T^Sa^N1^Sr^N1^Sg^N1^Sb^N1^t^Sborder_color^T^Sa^N1^Sr^N1^Sg^N1^Sb^N1^t^Sborder_texture^SBorder1^Sbg_color^T^Sa^N1^Sr^F5651576002974740^f-54^Sg^F5651576002974740^f-54^Sb^F5651576002974740^f-54^t^Swidth^S551^Srotation^N220^Sx^N0^Sbg_alpha^N1^Sborder_edgeSize^N20^Sheight^S30^Smouse^b^Stext^T^Sy^N0^Sfont^SBlizzard^SjustifyH^SCENTER^Sx^N0^Scolor^T^Sa^N1^Sr^N1^Sg^N1^Sb^N1^t^Stext^S^SjustifyV^SMIDDLE^Ssize^N12^t^Stiling^b^t^SMiniMap^T^Sstrata^SBACKGROUND^SanchorTo^SCENTER^Sparent^SUIParent^Sbg_orientation^SHORIZONTAL^SanchorFrom^SCENTER^Shflip^b^Sbg_insets^T^Sr^N4^St^N4^Sl^N-4^Sb^N-4^t^Svflip^b^StileSize^N0^Sscripts^T^t^Sanchor^SMinimap^Slevel^N0^Sbg_texture^SHalBackgroundA^Sbg_blend^SALPHAKEY^Stext^T^Sy^N0^Sfont^SBlizzard^SjustifyH^SCENTER^Sx^N0^Scolor^T^Sa^N1^Sb^N1^Sg^N1^Sr^N1^t^Stext^S^SjustifyV^SMIDDLE^Ssize^N12^t^Sbg_style^SSOLID^Sgradient_color^T^Sa^N1^Sb^N1^Sg^N1^Sr^N1^t^Sborder_color^T^Sa^N1^Sb^N1^Sg^N1^Sr^N1^t^Sborder_texture^SBorder1^Sx^S23^Swidth^S252^Sy^S-13^Sbg_color^T^Sa^N1^Sb^F5651576002974740^f-54^Sg^F5651576002974740^f-54^Sr^F5651576002974740^f-54^t^Sbg_alpha^N1^Sborder_edgeSize^N20^Sheight^S230^Smouse^b^Srotation^N220^Stiling^b^t^t^^


    Here is the layout I had after finally anchoring it to XPBarNone. The Action Bars panel is the one I was anchoring too when it kept disappearing on reload.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    Will check on the create from default thing, was probably clicking on the wrong thing and didn't even realize it.

    As for the anchoring though, the panel that I'm anchoring to isn't hidden. First panel is around my action bars, named that panel Action Bars. Right below that I'm putting xpbarnone with a kgpanel around it. Made the new panel and anchored it to the panel "Action Bars". Parent is UIParent, Anchor = Action Bars. The action bars panel is anchored to BT3Bar1. I went through and tried to anchor that panel ten times last night to the bottom of the action bars panel, but every time I hit /reload ui or logged off and on, the panel was no longer there. It was still listed in the config menu, but was no where in sight on the screen. I finally gave up and anchored it to xpbarnone.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on kgPanels Offical Thread
    I'm getting to like this more and more the more I mess with it, but last night I had a small problem.

    First off, when anchoring a panel to another panel, when I reload UI the new panel always goes away. Redoing about 30+ panels gets tiresome with having to move them all myself.

    Second problem, set everything up in the default panel settings and every time I make a new panel, the settings (border, background textures, color settings for border and background) aren't selected on the new panel. Again when doing a whole lot of panels the process gets very redundant.

    I have the latest build as of last night when I was playing around.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.