• 0

    posted a message on PitBull 4.0
    More errors:
    <event>ADDON_ACTION_BLOCKED:AddOn 'PitBull4' tried to call the protected function 'PitBull4_Groups_Party:SetHeight()'.
    <in C code>: in function `SetHeight'
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:672: in function <Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:558>:
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:853: in function `SecureGroupHeader_Update':
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:442: in function `SecureGroupHeader_OnEvent':
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on PitBull 4.0
    I've been noticing this error basically spam a huge amount in raids:

    Can anyone explain what this is?

    <event>ADDON_ACTION_BLOCKED:AddOn 'PitBull4' tried to call the protected function 'GridLayoutHeader5:SetHeight()'.
    <in C code>: in function `SetHeight'
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:672: in function <Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:558>:
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:853: in function `SecureGroupHeader_Update':
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:442: in function `SecureGroupHeader_OnEvent':
    <string>:"*:OnEvent":1: in function <[string "*:OnEvent"]:1>
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Frequent Disconnects, help!
    Quote from Xinhuan
    There, you just listed your problem. WoW requires about 16 kb/sec down bandwidth when in a 25-man raid, and you only have 7k. Yes, that much activity and combat logs is generated from 25 people + the number of mobs nearby in active combat.

    You should bring up this issue with your Internet Service Provider.


    Uh, the K references to 7000 down, and 500 up. I don't think this is an ISP issue. :P
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Frequent Disconnects, help!
    Quote from MoonWitch
    What are your computer specifications?
    Do you use wireless or wired?
    Do you run a lot of background processes?
    Did you notice a line in when you disconnect? Is it during trash pulls? A lot of AoE? Does it happen in naxx10/25?
    Have you tried it without addons?

    (These are just questions that could be forming an issue. Heat in the pc could be the issue as well.)


    1. Q6600 on a DX38BT, 4gigs of ram, EVGA 8800GT, XP Pro. Built myself.
    2. Wired. I run a wireless router, but I plug directly in from that.
    3. Firefox, Thunderbird, iTunes, Pidgin (GAIM), LastFM, Steam, Ventrilo, DaemonTools.
    4. I haven't been able to piece together a step by step process of disconnecting. During trash pulls AND bosses - we AoE quite a lot, it's the fastest way to clear Naxx. And it only tends to happen during Naxx 25.
    On bosses, my client is probably processing a ton of information - I'm slamming Heroic Strike for threat as well as my usual cycle. So I'm slamming keys.
    5. No. I haven't run naked yet - but if things don't improve, I'm of course willing to try it. I did rebuild my UI completely awhile back - I deleted my interface and cache and redid everything. My disconnects improved once people stopped using DoTTimer as much, but they've returned. Is there a short list out there of mods that could probably be causing me issues?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Frequent Disconnects, help!
    Quote from Xinhuan
    There is nothing in that addon list that would disconnect you. If you are getting disconnected only in the heaviest of combats, it is probably your ISP limiting your download bandwidth such as when you are capped for the remainder of the month on your internet plan. When you desynced enough from the server due to bandwidth limitations, you get disconnected "suddenly".

    Try doing a speed test on some of those bandwidth test websites (use google).


    Just did this - 7K down, 500 up. BTW, I have no monthly bandwidth here in NYC. :)

    Any other zany possibilities?
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Frequent Disconnects, help!


    This is my UI list! (1 - Unused is just a dummy folder I recently created to dump old addons. I've had this problem before creating this folder, and after). I'm looking for help trying to figure out what's disconnecting me during raid encounters. I frequently disconnect on many Naxxramas bosses.

    I've tried graphical fixes, done the registry hack, disabled TCP offloading in my network adaptors and basically done everything except play with mods fully disabled.

    Anyone have any suggestions or see any mods here that could be causing my disconnect problems?

    They do tend to happen due to "bursty" client information sending. That is, I've never disconnected in 10 man raid instances, only 25 man raids, and frequently it'll happen just as we Bloodlust or such.

    Many thanks for your time and help in advance.
    Posted in: AddOn HELP!
  • 0

    posted a message on Bartender4 - Official Topic
    Feature Request: Any way to get an option to turn off the FadeOut in combat, not just while highlighted? Thanks. :)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.