CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on --agUF/Pit bull BROKEN Thread --
    So I disabled Atlas plus updated ace2 and haven't had a problem yet. So If you have problems with Pitbull/AgUF try updating Ace2 and/or disable Atlasloot Enhanced.
    ---------------
    Spoke too soon! Still having the problem, just less often.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on --agUF/Pit bull BROKEN Thread --
    Just got this message in game, dunno how but this is it:

    Stamped @ 11:41:33
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on --agUF/Pit bull BROKEN Thread --
    Quote from Cal »

    You have another mod that is tainting stuff. Its not a PitBull problem and if you had bothered to even look a bit before starting yet another topic, you would know that.

    So anyone have any useful advice? Like anyone have an idea of which addon is "tainting" pitbull/aguf.
    ---------------------------------------
    Just saw a thread on Wow's forums that Autobar (Toadkiller) has something to do with it, haven't tried it yet though.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on --agUF/Pit bull BROKEN Thread --
    Quote from Klam »

    Before maybe throwing the alarm what is it broken first? I dont have any problem at all with Pitbull its all working fine the only thing is Aura module tricky yu have to desactive maybe in 25/40man raids and a sort of spike when i leave combat. However "broken" i dont think so. Did yu updated?


    To clear up, my problem is when you get plus combat without a target or sometimes WITH a target it will disappear. And I said before why I made this thread.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on --agUF/Pit bull BROKEN Thread --
    I know it's been said on many threads, I've just seen so many posts, but it's hard to filter through to find the answer. Disabling Prat for me doesn't work and I do not use Auctioneer. So those two are out, also Trinketmenu doesn't affect it. So main question is, anyone have a fix for this? (Pitbull prefered)
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.