• 0

    posted a message on Recount
    There are two Recount.lua files in the WTF directory tree, one per character and one shared. Make sure to delete both.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    All pets and guardians are tracked. The tooltip shows the last active pet. The summary detail view allows paging through all pets. Best way to see all your pets separately is to not merge pets with owner.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Cool, thanks. I'll tag it for release.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Thanks, committed an alpha to hopefully fix this completely. Please let me know if it works. Will require resetting data to clear the spurious information.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Thanks, committing a fix right now.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Committed a potential fix. Let me know if it works as intended.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Was sync enabled?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Quote from Dridzt
    Without having looked at the code yet, what comes to mind is the options for the filters that control data collection/showing.

    If LFG_SUBTYPEID_* is used somewhere for those probably LFG_SUBTYPEID_SCENARIO is not taken into account yet.


    Recount doesn't use LFG_* anywhere. Unless something weird happened to IsInInstance() I don't see what the problem could be.

    I just did a scenario run and Recount worked perfectly fine for me. I'll need more data to reproduce.

    It could also just be the blizzard bug with the combat long inadvertently disappearing. btw. If that's it then I cannot do anything about it.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Fix is incoming in not too long.

    Edit: I cannot reproduce the absorb numbers issue. When does this happen?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    What do you mean by "not working"? I haven't had a chance to try the scenario yet, however videos that I have seen show recount working properly. Can you be more specific?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Have you tried deleting all Recount.lua files in you WTF directory tree to see if the problem disappears?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Thanks, fixed that. I also run a taint sweep and couldn't find issues with either _ nor UIFrameFade(). UIFrameFlash() is known to taint though but Recount isn't using that call.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Thanks for testing it. I'll tag it for release.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    There is a known taint via _. I'll do a pass over Recount to check for the issue. Unfortunately I'm scheduled to travel so I cannot get a very fast response time in. Plan is to be cleaning up before MOP goes live though which should be more than doable. Any leads for taints are welcome. I'll check into this one. Is there any rational why it might taint?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Recount
    Download the latest alpha, report if it works now. If yes, I'll tag it release, if no we'll move from there.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.