• 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    Update: I did a reset and re-configured it from scratch and it seems to be working again at the moment.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on simpleMinimap, now with Ace2 goodness
    What happened to this addon? I updated it this morning (daily routine) and now it's stretched ALL the way across the top of my screen, and only about 20 pixels high.

    Using r28952.
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Several addons seem to be re-downloading every single time I do an update. I don't know if this is the updater's fault, the addons' fault, or the SVN's fault.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework
    Quote from sylvanaar »

    Quote from HunterZ »

    I really like that ChatSounds was ported to Prat. However, it seems that when I set it to make the heart sound on outgoing whispers, it almost never plays unless I whisper to myself (I hear it twice in that case, zero times when whispering to someone else). ChatSounds didn't have this issue.

    Also, I have no idea how the custom channel feature works. The name box clears after I hit enter or close the dropdown, so I have no idea if it took effect or not. It would be nice if it would just show a dynamically generated list of current channels and let me assign sounds to them.

    Edit: It would also be nice if it would play sounds when I click them, as a preview.


    Fixed these i think. Im not really going to enhance it further, just added it because it rounds out the collection.

    Almost fixed. You can now add custom channels but can't remove them.

    Edit: It also seems to still be flaky with outgoing sounds. I'm going to try to figure out when it doesn't work. I think one instance where outgoing doesn't work might be when an addon like GuildGreet says something in gchat for me.

    Edit: Outgoing whisper, party and other sounds just don't seem to work period most of the time.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Prat 2.0 Chat Mod Framework
    I really like that ChatSounds was ported to Prat. However, it seems that when I set it to make the heart sound on outgoing whispers, it almost never plays unless I whisper to myself (I hear it twice in that case, zero times when whispering to someone else). ChatSounds didn't have this issue.

    Also, I have no idea how the custom channel feature works. The name box clears after I hit enter or close the dropdown, so I have no idea if it took effect or not. It would be nice if it would just show a dynamically generated list of current channels and let me assign sounds to them.

    Edit: It would also be nice if it would play sounds when I click them, as a preview.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Mr Plow v4.5 (Updated 09/05/06)
    I've also had this problem, at least since the 2.0.4 patch.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Party Pets
    I'm hoping this gets fixed too. You can try Perl Classic Unit Frames or PartyPetsFrame in the meantime though.

    Also, when playing in groups on my healer, I usually set the most important pet as my focus target so I can see and heal it that way.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on aguf party/raid bug
    I can also confirm that this happens to people who are not using ag_Uf.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_uf , odd bar after update
    I'm seeing the raid/party anchors as soon as I log in or reload UI. They appear in semi-random places with no text in them. If I toggle the hide setting on and back off (hidden then unhidden), the anchors disappear as they should.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on aguf and clique?
    After making a change in your Clique settings, do a /console reloadui and see if that makes things work properly.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_Uf r24689 error "attempt to index local 'unitOjbect' (a nil value)"
    In r24897:

    [2007/01/13 00:04:23-244-x63073]: ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitFrames.lua:376: attempt to index local 'unitOjbect' (a nil value)

    ---



    Also got a single one of this error, not sure what triggered it:

    [2007/01/12 23:58:22-244-x1]: ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitClass.lua:1388: aUFgroupgroup8UnitButton5_Aura1:SetScale(): Scale must be > 0
    ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitClass.lua:1388: in function `AuraPosition'
    ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitClass.lua:583: in function `SetWidth'
    ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitClass.lua:534: in function `ApplyTheme'
    ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitClass.lua:125: in function `TypeReset'
    ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitClass.lua:76: in function `init'
    ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitClass.lua:2196: in function `init'
    AceOO-2.0-23383 (Ace2):469: in function `new'
    ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitFrames.lua:143: in function `CreateObjectBC'
    <string>:"aUFgroupgroup8UnitButton5:OnLoad":3: in function <[string "aUFgroupgroup8UnitButton5:OnLoad"]:1>
    <in C code>: in function `CreateFrame'
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:761: in function <Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:717>:
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:969: in function <Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:857>:
    <in C code>: in function `SecureRaidGroupHeader_Update'
    Interface\FrameXML\SecureTemplates.lua:601: in function `SecureRaidGroupHeader_OnEvent':
    <string>:"aUFgroupgroup8:OnEvent":2: in function <[string "aUFgroupgroup8:OnEvent"]:1>

    ---
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_Uf populate custom name/class/etc. text boxes with defaults
    Hmm good point. What about having a menu option to reset the custom box to be populated with the default preset?
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_Uf r24689 error "attempt to index local 'unitOjbect' (a nil value)"
    [2007/01/12 11:38:48-241-x26551]: ag_UnitFrames-05-01-07\ag_UnitFrames.lua:350: attempt to index local 'unitOjbect' (a nil value)

    ---

    I seem to get this when I leave AV, or maybe it's when I leave raids. As you can see, I get dozens of it a second continuously until I reload the UI.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_Uf populate custom name/class/etc. text boxes with defaults
    It would be nice if the custom name, class, health and mana text boxes could be populated with whatever the standard/default setting uses so that I can use that as a base to tweak, rather than having to recreate them from scratch. It looks like the health/mana settings might do this, but name and class are blank.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on GroupFu and ReagentFu
    Looks like someone put a broken version of the old GroupFu on the WowAceUpdater, which stomped my install of your fork because I didn't notice. I guess it's time to change the name :O
    Posted in: FuBar AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.