CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on ArkInventory v2.00
    Getting error this AM with latest update "Error on StealthTooltip (Null Value)"

    I'll get the exact log

    Date: 2007-07-11 08:25:58
    ID: 51
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\ArkInventory\ArkInventory.lua line 834:
    attempt to index global 'ARKCORE_Class_StealthTooltip' (a nil value)

    and:

    ate: 2007-07-11 08:26:39
    ID: 52
    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\ArkInventory\ArkInventory.lua line 1481:
    attempt to index field 'StealthTooltip' (a nil value)
    Debug:
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Quote from Kirkburn »

    Dear complainers,

    Wowace needs money to run. Duh. Exactly how does a single advert on a program provided for free inconvenience you?

    Grow up, please.

    Love, Kirkburn.


    Easy, create targeted banner adds to suit the site "Hi you liked wowace, how about donating HERE, <CLICK ME>"

    Instead of being suckered into some Windows LIVE BS ad.

    I can honestly say I hate the adds and looking for a way to block them from popping up, if I can solve that great. If not, I'll try the java route.

    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    that worked for me with .21 version.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    Quote from sylvanaar »

    I put a new build .20 which removes the mirror check at startup, and adds some more logging - if you have the diagnostic logging option on - logs accumulate so dont leave it on all the time.

    Debug messages are always included in the update log as well.


    same issue. Downloaded new .20 build today. Started it up. Loads in taskbar. Can't access it, it looks like it hung.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on WowAceUpdater - An update tool for Windows users.
    ok i grabbed the 1.9.19 and i still get the same problem(yes i read the last 4 pages):

    I run wowaceupdater.exe, it looks like it's running but it just sits there, consumes 24mb of memory, resides in the system tray and does NOTHING.

    any ideas? 1.9.18 works like a champ.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Not showing small area map overlay
    I used to be able to see my player screen, hit M, and a map would appear in the center of the screen with it opaque enough just for me to see stuff where I was in reference to what was around me.

    lately i don't see that anymore. I hit M and it takes me right to the big map with no opaquity.


    am i missing a pakcage or setting here?
    Posted in: Map/Minimap AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    that fixed it..thanks a million i was hating blizzards dmg loadout!


    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on SCT 6.0 / SCTD 3.0
    don't know what's going on with SCT but it's working off and on.

    I get SCT to work, fine no problem, grabbed the latest one from wowace and loaded it up, then all my SCTD stopped working. I deleted it all while i was NOT in the game and then downloaded fresh SVN version. SCT would work but SCT-D would not. I turn off the periodic option in SCT-D and i get scrolling damage, turn it on and nothing.

    I turned on light mode, I see damage DONE to me, not the damage I DO to them. I'm also not sealing my heals when I cannabalize. It's rather sporadic.

    It was working fine yesterday. any ideas? I really enjoy this mod!


    EdIT: Now it's showing health that i can via canabalize and a with some other options that it wasn't doing before. I still can't get it to view my own damage that I do to a mob anymore..sigh..I realize now how much i hate the blizzard damage text.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on AllPlayed 20200-1 has been released
    i cannot get any of my new 60s who have rested to appear in the new bar.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    getting a NIL error on one of my characters. the rest work fine, tried deleted saved variables still not working.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    tried omni..not working..any others? That and trinket menu aren't showing cooldown anymore.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Autobar (Toadkiller)
    what can I use for a Cooldown Counter on AB? I can't seem to find one that works with it as CooldownCount isn't working anymore.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on GMail 2
    I love you
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Chronometer (Ace2'ed AceTimer)
    I'm recieving this error now after an update was posted. I tried going back to an older version but I still get this no matter if I load the ace libraries or not:


    Error occured in: Global
    Count: 1
    Message: ..\AddOns\Chronometer\Core\Chronometer.lua line 4:
    AceAddon: AceOO-2.0: Library "CandyBar-2.0" does not exist.
    Debug:
    [C]: ?
    [C]: error()
    ...\AddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:84:
    ...\AddOns\ag_UnitFrames\libs\AceLibrary\AceLibrary.lua:37
    (tail call): ?
    (tail call): ?
    ...\AddOns\ag_UnitFrames\libs\AceAddon\AceAddon-2.0.lua:723: new()
    Chronometer\Core\Chronometer.lua:4: in main chunk






    Ok i found a fix for it. I downloaded a new version of Candybar2.0 and copied over the .lua for it onto my new file and it works. I originally had to load candybar as a seperate addon for it to work but now I downloaded the full chronometer with externals and copied over the 'new' version of Candybar 2.0

    any idea? thank god it's christmas and I don't need to play, can't live without my chronometer!
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.