• 0

    posted a message on Violation
    Quote from deluXE »

    Quote from Enzos »

    Yes it is ticked, but the dependancy called "ace 2" was missing so i installed it and no error message appeared.
    BUT ace2 needs ALOT of memory and that's reallyn annoying !

    Ace2 uses a lot of memory because it's library used by all of your addons.


    I did not need "ace2" for all other ace2 addons i have installed. As is mentioned before i installed violation and there came up an error message that parser 3 can't be found. Therefore i installed parser 3 but the dependancy called ace2 is missing for that addon. So i installed ace2 and it uses lots uf memory. Is that procdure right as it is at the moment ? I can't imagine that it really is...!?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Violation
    Quote from deluXE »

    Quote from Enzos »

    I have installed parser 3.0 but still this error comes up, does anybody know why and how to solve it ?
    Thanks alot.

    Is it ticked in the addon screen?


    Yes it is ticked, but the dependancy called "ace 2" was missing so i installed it and no error message appeared.
    BUT ace2 needs ALOT of memory and that's reallyn annoying !
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Violation
    Hello,I don't want to open another thread so I post my request here.
    I get the error : Message: ...ce\AddOns\Violation\libs\Threat-1.0\ThreatLogger.lua line 3:
    AceAddon: AceOO-2.0: Library "Parser-3.0" does not exist.

    I have installed parser 3.0 but still this error comes up, does anybody know why and how to solve it ?
    Thanks alot.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Aguf laggy...
    Yeah i also tried some older versions or the branched files, still freeze in BG enter :(
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Aguf laggy...
    Can you tell me where the branch version is downloadable ?
    Can't find it in the links mentioned above (http://www.wowace.com/wiki/Ag_UnitFrames)
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on Ag_uf and BG enter
    Hello,

    i'm using this great addon for a long time but for some reason i get a freeze if i enter a BG (doesn't matter which one). I don't know why this happens all of a sudden, but i know it's because of ag_uf, cause if i deactivate it there is no problem joining any bg.

    Can somebody help me ?

    Thanks alot,

    Enzos
    Posted in: Unit Frames
  • To post a comment, please or register a new account.