CurseForge and Overwolf are joining forces!
Awesome More Information
  • 0

    posted a message on Windows 7
    That is kind if funny. Because Cisco's VPN client did not work with Vista either, well until a updated version was released. Can't help you though. I think the problem is related to the x64 version or are you running x86? Saw a post on neowin but no solution yet.
    http://www.neowin.net/forum/index.php?showtopic=721036
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on Windows 7
    http://www.neowin.net/news/main/09/01/11/windows-7-bitlocker-to-go--biometric-improvements-overview

    It contains links to their other feature presentations at top. Mostly pictures, not that much text but it's a fast look at some of the stuff in Windows 7. Not all new of course, but updated.
    Posted in: General Chat
  • 0

    posted a message on ButtonFacade (was LibButtonSkin-1.0)
    Well it is only for one specific use and I'm happy with my setup now. Dunno if any others use SBF + BF and wants debuff type icon coloring. With as large icons I use its easy to see the specific debuff anyway.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ButtonFacade (was LibButtonSkin-1.0)
    Quote from StormFX
    The reason it's "not working" is because of scaling. If you increase the scale of the buffs to the size of your action bar buttons, you'd be able to see it better. Some skins, like Caith and Apathy, are designed to be 100% scale. The "colored" area, when scaled down, gets "blended" with the rest of the image so you can't see it.


    No, that is not it. I tested to scale up to 2.0 in SBF and switching between Caith/simpleSquare. The frame only gets green in Caith, while SS has different colors.

    Could it be the colors set in the skin? Noticed that SS has most set to white, while Caith has more different colors set. Not tested to change those much because I thought the default was what was tested and working.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on IceHUD
    Quote from Parnic
    In the future, I hope to provide bars that people can specify a buff/debuff to track and create their own, but that's not something that's available at the moment.


    Just a comment on this,

    I think this is exactly what NeedToKnow does. I'm not sure but I think the author has stopped playing. He also did another mod with similar idea for cooldowns alerts and other stuff, TellMeWhen.
    http://www.wowinterface.com/downloads/info6675-NeedToKnow.html

    Anyway the idea is to "opt-in", you tell the mod what to track not having 100 preconfigured things to look for. Although finding and typing the correct buff/debuff name or spell id maybe isn't for total beginners.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ButtonFacade (was LibButtonSkin-1.0)
    Went back to using Caith which I like for my action bars. And using simpleSquare for debuffs in SBF as the frame coloring works well (don't work with Caith as far as I could see from testing with /sbf config only)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ButtonFacade (was LibButtonSkin-1.0)
    Ok, I am testing atm so just noticed that. Trying to find one that works with Dominos and SBF and can show debuff type borders correct while still having a semi-thin frame and a larger button icon area. I like simpleSquare but was looking for something with a smaller frame (or border).
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ButtonFacade (was LibButtonSkin-1.0)
    I have a strange bug. Using Dreamlayout (set with global settings) and Dominos, when I use action buttons they get turned into the Blizzard border. Does not happen with another skin, like simpleSquare.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Status (What's going on?)
    When playing on my DK I notice runes get stuck in "Death" mode (see image below).

    Anyway, I also wanted to test a separate rune addon so wanted to turn off agUF runes. When I did that Blizzard runes popped up on the screen. I checked the hide settings, but noticed that runes weren't there. I guess this is maybe a feature and not a bug.

    I also tested to set the Rune bar to 0 in size manually, but that bugged the player frame.

    I went back to agUF's runes anyway, they work and look great. Just gotta see if I can tweak the colors to be slightly brighter when a rune is ready.

    I also noticed that Team and Raid frames dont update when someone get offline. I could click the player and the Target frame showed "offline" but the status in Party frames never changed. Guess it's a Blizzard feature again, should already have been noticed by others further back in topic.




    Edit: Here is an image of agUF getting a "stuck" Death Rune. Tested with MagicRunes running beside and showing the correct 1 Blood/ 1 Death, and not 2 Death as agUF shows. Not good when it happens.

    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on CoolDownButtons - Offical Thread
    Agree with what they said there, it should not report rune cooldowns, or there should be a separate function for that. I keep my eye on Runes to know what abilities I can use due to that. "Normal" cooldowns should be separate.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on CoolDownButtons - Offical Thread
    Tested v2.1.16 but it still has wacky problems with DK cooldowns. I also excluded a bunch of abilities, but it didn't help. The goal I guess is to only show abilities that have standard cooldowns, and never show any abilities that are on cooldown due to runes. If that is possible with the current ui functions, I don't know.

    I'm hoping that it will be fixed some day, becasue CDB is the best cooldown display in my opinion.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Status (What's going on?)
    Ok, lets hope it is fixed for next patch then. Not noticed it until I started doing some pvp. :P
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on ag_UnitFrames Status (What's going on?)
    If I'm invited in a group or raid, and get in combat, then more are invited to the group I get an error and the party/raid frames stop updating not showing any new group members even if I leave combat.
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on VanasKoS
    I'm a bit curious about a problem I got. I installed the new VanasKOS build to test. I didn't want it to be added to the "friends" panel, so I unchecked the option for that. The problem is that now my Raid tab is gone too. As the VanasKOS tab was lodged after the raid tab, I suspect that it has something to do with this.

    Edit: Confirmed, if I remove the VanasKOS mod the Raid tab came back.
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on OneBag3
    Quote from Tekkub
    Already bitched at Kael to feex eet.


    Alright, so I'll just sit back and wait for the bacon then.
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.