• 0

    posted a message on Linux Users and Updaters?
    Quote from DarkAudit
    Are you using -opengl in the launcher command?

    What WM are you using? I'll usually switch off of GNOME to Fluxbox or Openbox for WoW sessions, especially when I'm raiding. I have some of the graphics settings turned down slightly, and I'm seeing frame rates as good as I did in Windows.


    im not using -opengl in the launcher command but i do have "SET gxApi "opengl"" in the config.wtf file
    the launcher text is
    env WINEPREFIX="/home/linuxgeek/.wine" wine "C:\games\wow\Launcher.exe"

    the shortcut im using is the one on the desktop wine created on install

    as for WM, im using gnome currently
    ill give fluxbox or something more lightweight a try and see if it helps

    im guessing that it has more to do with the hardware on this pc as im getting fps of less than 10 regularly and im kind of doubting addons are causing that, heh

    anyone have any ideas on updaters? ive kinda hijacked my own thread hehe
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Linux Users and Updaters?
    yeah, when i first started trying to use CC i was unable to use a lot of the right-click options from the icon in the systray, specifically update or install mods and the like
    ill test it out again and see if its any better now when i get a chance
    currently with the way things are going, im very much considering abandoning a lot of mods and going very minimalistic, im having trouble getting good fps :(


    edit: im running wine 1.1.6 on 32-bit Ubuntu (but there has been at least 1 wine update since i tested CC)
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Linux Users and Updaters?
    it would certainly be nice if they did, but unfortunately, linux doesnt seem to get much love, hehe

    anyone have any suggestions in the meantime?
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Linux Users and Updaters?
    With all the changes over the last however long, im curious what other linux users might be using to update their addons.

    ive tried getting Curse Client to run under wine to no avail and after trying several different things im just getting frustrated at my options.
    I was hoping that maybe someone else on a *nix system could share what they are doing to deal with addon updating.

    thanks for you time :)
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Chatter- Ace3 chat mod (was Chatterbox)
    greetings all,

    maybe im just plain foolish since ive been away from wow for so long but i am having trouble using the regular chat channels with wow along with chatter.

    im in a channel called AceComm (which im guessing is a channel used by ace addons? is this necessary?) and that renumbers all the other channels, General is 2, LocalDefense is 4, and i cant join the WorldDefense of LookingForGroup channels (actually does the LFG channel even exist anymore? i cant recall if they removed it with the new LFG system, its been a long time, sorry) but for some reason i cant join World Defense and that AceComm channel throws off all my other channel numbers.

    is there a way to make this AceComm channel always be the highest available number or to re-order channels, or something like that?

    i feel like using the chat channels used to be so much easier but i think that has more to do with changes in the game than this mod.
    im loving the mod, just having annoyances with those global channels.

    any help is greatly appreciated.

    kind regards

    edit:
    im also having a problem where a channel slot will be skipped
    for example on just logging in now, i have 1/general, 2 is empty (im guessing reserved for trade-city), 3 is local defense, 4 is empty, 5 is acecomm, but when i /join channelname it join it as #6 not 4, is something perhaps taking up the empty slot i cant see?
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Coconuts: Mount handling !Official Thread
    greetings,
    i just discovered this mod today and started using it about an hour or so ago, maybe 2, so im using the most current version from wowace.
    when i logged in for the 1st time, the button had my reigns of the black war tiger in it and seemed to recognize my mount, since then, some reload UIs and a couple logouts and back in and now it wont recognize any mounts (i also have that danged qiraji (sp?) mount in my bag, the bug for aq40 if that makes a difference...)

    any ideas?

    cheers on a great idea, saves me an action button :)

    edit:
    now im outside of the town (honor hold was where i was testing) and the button is showing and has my AQ mount lol
    i guess i need to play with the preferences to make sure it uses the other mount and the aq one only IN aq
    (can you tell ive been away from the game over a year lol)

    edit:
    im getting this error a lot, not sure whats triggering it
    [2008/08/31 23:33:44-73-x6]: ...ander-ItemList-2.0\LibLordFarlander-ItemList-2.0.lua:303: attempt to index local 'item' (a nil value)
    Coconuts-2.5\Coconuts.lua:1093: in function <Interface\AddOns\Coconuts\Coconuts.lua:1089>
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":4: in function <[string "safecall Dispatcher[1]"]:4>
    <in C code>: ?
    <string>:"safecall Dispatcher[1]":13: in function `?'
    CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:91: in function `Fire'
    AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:70: in function <Interface\AddOns\Ace3\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:69>
    
     ---


    its currently sitting in my bugsack x6

    im guessing maybe my aq resonating crystal is making it crazy? lol
    i dunno, been a long time since i debugged, sorry :(
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Post cool PitBull layouts here!
    Quote from exviza »

    i adapted and made from scratch an aguf set-up that had originally been ported from discord unit frames set-up. it's hard to see in the pic but the names have a zelda'esque gold hue to them. i can still remember getting my hands on the first golden zelda cartridge for the nes.

    i can post target and raid frame codes if requested. i removed the outline in the player name in the code.


    It's been ages since ive played WoW or messed with add-ons/lua, so i'ld love to see the code for the rest of the frames, those are excellent.

    also, anyone else with cool layouts, post them up, this is the only "new system" code ive been able to find.
    going to test it out right now (lets hope it works, hehe)

    cheers

    edit:
    gave that code a shot and what i got was quite a bit different than your screenie, see attached
    maybe ive been away from WoW modding too long... haha
    Posted in: Unit Frames
  • 0

    posted a message on WoW UI Updater (Windows/Linux/Mac) - supports multiple sites
    just recently switched back over to linux full-time and was checking this out to help keep my addons up to date (WAU doesnt work in wine =\ ).
    so i followed all the instructions, read all the posts, downloaded all the python-wx stuff (v2.8+) from the ubuntu repo yet each time i try to python WUU.py (both on 1.2 and 1.3 beta it tells me i need to install wxPython
    ive checked and double checked i have all the modules listed on the wxpython site but im clueless on what im missing.
    any help would be appreciated :)
    thanks for your hard work.
    Posted in: Updaters
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from Jncl »

    Quote from lacindas »

    hey jncl,
    thanks for keeping up the good work, looking forward to the new WIM skin, my UI looks so odd without it lol
    was wondering if you could skin nQuestLog (i thought it was already but didnt see it in the Addons/ folder)


    Hi lacindas,

    I've looked at nQuestLog and it seems it has options to change most of the things that you would want to so I'm not going to skin it, sorry. :(


    cool, ill just keep digging in the nQuestLog options, i probably missed something to get different backgrounds or some such, its a tad hard to read lol
    worst case, eePanels to the rescue! lol
    oh, and cheers on the WIM fix ;)
    keep up the good work man
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    hey jncl,
    thanks for keeping up the good work, looking forward to the new WIM skin, my UI looks so odd without it lol
    was wondering if you could skin nQuestLog (i thought it was already but didnt see it in the Addons/ folder)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Talented, a Talent template editor !
    thanks for your reply, ill try that out, cheers :)
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Talented, a Talent template editor !
    hrm, ive had talented_data installed since its release, is the tree changed via / commands? ive seen nothing in the gui options
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Talented, a Talent template editor !
    just wondering if youre still working on the ability to view any/all talent trees from any character?
    got asked to make a mage build for someone last night while playing my shammy, thought it had been implemented already, asked if they had talented so i could just send the template (they did :) ) then remembered it was still in the works so to speak. alt-tab to blizz calc i go :(
    that addition will make this mod a dream come true lol
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    thanks for skinng Saeris' Lootlink, but ive run into a couple problems with it.
    1. the results window is no longer movable
    2. in unchecking and rechecking the option to make the window movable, i got some interesting results. Each check or uncheck and "apply" pushed the search box further down the screen
    this screenie is after a couple times checking and unchecking
    http://www.techtastic.net/lootlink.jpg
    Posted in: General AddOns
  • 0

    posted a message on Skinner
    Quote from lacindas »

    request to make the lootlink skin compatible with Saeris's lootlink
    http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=5608
    seems to be the most/only maintained version of lootlink atm
    and for some reason, my tradeskill frames arent being skinned. (im using drag queen, perhpas thats the problem? though everything else skins nicely cept the ah, though i havent checked the AH since latest revision) just checked AH, it skinned properly now with latest revision :)

    also would like to request skinning of Rophy's MCP
    http://www.wowinterface.com/downloads/fileinfo.php?id=6839

    thanks for your hard work


    would still love to see a skin for Saeris' Lootlink, looking forward to your return.
    as for rMCP, looks like thats unneeded, rMCP has been incorporated into ACP and that skin is still working great :)
    Posted in: General AddOns
  • To post a comment, please or register a new account.